Life Hacks

Content creation met Flo

Ruimte vullen op het internet en je creatief uitleven

Niemand beter dan #FokDeBlok Flo Windey om een Content Creation 101 Tab Talk te geven. Haar partner-in-crime en binnenkort misschien die van jou? De Galaxy Tab S7 FE!

Hard gaan tijdens het blokken

Dankzij een snapchat take-over zes jaar geleden, kent iedereen ondertussen Flo Windey en wat zijn we daar blij om. Terwijl Flo door de jaren heen de kleren van mensen hun lijf vroeg of gewoon haar grappige zelve was, behaalde ze ook een bachelor journalistiek en een banaba in Audiovisuele Communicatie. Au contraire met de #FokDeBlok leuze ging Flo wel degelijk hard tijdens het blokken. “Ik was zeker niet de meest voorbeeldige of best georganiseerde student, maar wel eentje die zich weken opsloot om keihard te blokken voor de examens & bijhorende herexamens. “Het is jammer dat ik geen Galaxy Tab S7 FE had tijdens mijn studies, gezien de tablet echt ideaal is om alles bij te houden. Dit zorgt voor een goede structuur en in mijn geval zouden mijn cursussen in orde geweest zijn dankzij de tablet.”

Fotograaf Gab Scanu in een cirkelvormig frame. Hij draagt een zwart T-shirt met een halsketting en kijkt naar links. Fotograaf Gab Scanu in een cirkelvormig frame. Hij draagt een zwart T-shirt met een halsketting en kijkt naar links.

Flo Windey

Flo tipt

“Vergeet niet genieten van je studententijd, zeker nu irl lessen terug een ding zijn. Have fun, ga uit, lig een keer met een kater in je bed en eet een vettige durum om 5u ’s ochtends.”

Creatief uitleven

“Nu gebruik ik de tablet in het dagelijkse leven om notities te nemen tijdens meetings, maar ook om content te bekijken & te creëren. Wat Flo het leukste vindt aan de Galaxy Tab S7 FE? “For sure de batterij, het is zalig om niet nog eens te moeten rondlopen met een extra lader op zak. En de S Pen vind ik eigenlijk ook super cool , je kan meteen alles opschrijven en het voelt ook aan alsof je op papier schrijft. Bovendien kan je met de S Pen ook instant foto’s bewerken en je creatief uitleven”, aldus Flo.

Ready 4 School

Study smart, play harder met de Galaxy Tab S7 FE

Lees de volgende verhalen