Life Hacks

Carl's virtuele speelplaats

Flexibel zijn en je goals crushen

Om het nieuwe schooljaar goed in te zetten, creëerde kunstenaar Carl Knight een inspirerende Tab Talk. Zo sprak hij over up-to-date blijven met je lesinhoud, de laatste creatieve trends & hoe hij in het schilderen is gerold. Deze les wil je gewoonweg niet skippen!

Massa's storage & snelheid

Het is geen verrassing dat multidisciplinaire kunstenaar Carl ‘Cash’ Knight in een niet zo ver verleden student Architectuur was. Zijn studententijd ging wegens chronische migraine veelal gepaard met zelfstudie en de lessen van thuis uit bijwonen. “Moest ik tijdens mijn studiejaren de Galaxy Tab S7 FE hebben gehad, zou mijn leerervaring sowieso leuker en efficiënter geweest zijn. Ik vind het ook super dat je niet meer moet zeulen met een grote laptop, maar wel alle storage & snelheid van een laptop bij je hebt met de Galaxy Tab S7 FE. Zeker voor creatieve richtingen, waar je toch standaard enkele zware programma’s nodig hebt tijdens de lessen. Met de nieuwe Samsug tablet ben je flexibeler om vanuit eender waar je goals te crushen. Of dat nu voor school is of om digital art te creëren.”

Carl Knight

Carl tipt

“Probeer niet te veel uit te stellen en elke dag een beetje te doen, zodat je tegen je examens helemaal up-to-date bent.”

Playtime

“Studeren is belangrijk maar je hebt ook voldoende playtime nodig. De nieuwe tablet is voor mij echt een virtuele speelplaats, waarbij je als creative kan experimenteren met augmented reality & 3D maar ook digitale foto's kan overtekenen in een mum van tijd met de S Pen, zalig toch?!”

Ready 4 school

Study smart, play harder met de Galaxy Tab S7 FE

Lees de volgende verhalen