Life Hacks

5 must-haves voor je
back-to-school rugzak

Hoe je leert ziet er vandaag helemaal anders uit dan vroeger. Met deze schoolbenodigdheden maak je een geweldige start.

Hoewel veel studenten weer terug naar hun opleidingslocatie kunnen, blijft online leren onmisbaar. Of je nu fulltime online studeert of zo nu en dan, je hebt de juiste tools nodig om te slagen. We hebben voor jou het juiste boodschappenlijstje met de tools die je helpen jouw leerdoelen te bereiken:

Ontworpen om op te werken. Perfect om op te spelen.
Je gaat zonder stress op pad dankzij de lange batterijduur van de Galaxy tablets.¹
1

Een tablet voor (echt geweldige) videogesprekken

Videogesprekken deed je vroeger alleen wanneer je te ver van elkaar was om af te spreken. Nu is dat niet meer zo en is de kans groot dat je straks je groepsbespreking of presentatie via een videocall is gepland. Daarvoor heb je een toestel nodig met een haarscherp scherm die alle details laat zien en waarop je er optimaal uitziet, zoals de Galaxy tablets. Een groter scherm nodig? Bekijk dan de Galaxy laptops.

2

Buds om afleiding uit te zetten

Of je nu een nachtje doorwerkt in de bibliotheek of een stuk schrijft op café, soms heb je er gewoon nood aan het omgevingsgeluid te reduceren om je te kunnen concentreren. Goede oordopjes zoals de Galaxy Buds zijn daarvoor essentieel. Met hun intelligente Active Noise Cancelling kun je luisteren naar de geluiden die je wil horen en de rest uitschakelen. Perfect voor een intensieve werksessie op elke locatie.

3

Een horloge dat op je gezondheid let

We weten allemaal dat school een stressvolle bedoening kan zijn en voor je het weet verwaarloos je jezelf. Een smartwatch zoals de Galaxy Watch kan helpen door je slaapkwaliteit en stressniveaus te controleren en helpt je zelfs om je fitnessdoelen te halen. Bonus: met een smartwatch kun je je smartphone (en de verleidelijke afleiding daarvan) thuis laten en slimmer studeren terwijl je toch verbonden blijft.²

4

Apparaten die alles kunnen

Nu we meer en meer flexibel leren en een vaste lesruimte niet meer nodig is, is veelzijdige, flexibele en draagbare technologie nog belangrijker geworden. Het is makkelijker om over de campus te lopen met een slanke Galaxy tablets dan met een laptop. Met de nieuwste modellen van de Galaxy Tab S kun je ook aantekeningen maken met een S Pen. Tijd voor een pauze? Ga er lekker op bingewatchen of gamen.

5

Een heleboel back-upplannen

Soms doen er in je studiejaar wat onverwachte situaties voor. Moet je je haasten voor het afkrijgen van een opdracht maar kun je geen Wifi-netwerk vinden? Gebruik gewoon je Galaxy smartphone als draadloze hotspot voor je laptop. Rugzak kwijt? Doe een Galaxy SmartTag³ op je spullen en je kunt ze met een ander toestel terugvinden. En ben je ergens op de campus met alleen je telefoon en moet je iets doen wat veel data verbruikt, zoals downloaden of een videogesprek voeren, dan kan dat makkelijk met een Toestellen met 5G-ondersteuning⁴. Succes met je studie!

Nieuwe start. Nieuwe jij.

Nieuwe Galaxy.

Begin het schooljaar met tot 30% korting op Galaxy toestellen.

  • *Actuele UX/UI kan verschillen.
  • **Afbeelding van het scherm is gesimuleerd voor illustratieve doeleinden.

Start het schooljaar goed met Samsung

Koop de benodigdheden die je toelaten om een nieuwe wereld van leren te ontdekken.

Lees de volgende verhalen

  • *Book Cover Keyboard apart verkrijgbaar.
  • ²Standalone 4G LTE-connectiviteit alleen beschikbaar op de Samsung Galaxy Watch Active2 LTE-versie. Voor standalone spraakoproepen op een LTE-versie is een initiële koppeling met een geschikt Samsung Galaxy-apparaat en een afzonderlijk geschikt draadloos abonnement vereist. Je provider ondersteunt mogelijk geen standalone telefoongesprekken of ondersteuning is mogelijk alleen beschikbaar in bepaalde gebieden. Neem contact op met je provider voor meer informatie over het draadloze abonnement voor mobiele service. De standalone functionaliteit is beperkt als de gekoppelde telefoon niet is ingeschakeld of niet is verbonden met een draadloos netwerk.
  • ³Vereist initiële installatie op een Samsung Galaxy smartphone met Android 8.0 of hoger en 2.0GB RAM-geheugen en aanmelding voor locatietracering via de SmartThings app.
  • ⁴Vereist optimale 5G-verbinding. De werkelijke snelheid kan variëren, afhankelijk van het land, de provider en de gebruikersomgeving.