Life Hacks

4 manieren om te ontspannen en van 2021 een
topjaar te maken

Jezelf opnieuw opladen.

Self-care is belangrijker dan ooit. Hier zijn vijf tips om het beste uit elke dag te halen, zelfs als je niet naar buiten kan. Vier jezelf en (re)connect met vrienden of geniet van een relaxte dag op de bank.

1

Ontsnap met de magie van Disney+

Jeugdnostalgie is waarschijnlijk een van de beste remedies voor de ziel. Disney+ biedt oude favorieten en spectaculaire nieuwe avonturen in één, waardoor je de ultieme afleiding altijd binnen handbereik hebt. Misschien is de capaciteit van Mary Poppins om kalmte te brengen in de chaos precies wat je nodig hebt. Of vind je warmte in de emotionele zusterliefde van het winterse Frozen en de hartverwarmende opvolger. Of zijn de spannende ruimteavonturen van The Mandalorian de perfecte ontsnapping. Waar je ook voor kiest, een gezellige avond voor de QLED is de perfecte manier om een paar uurtjes weg te dromen. Verbluffende 8K pixels brengen de magie van de Disney-films tot leven, voor een bioscoopervaring die je onderdompelt in het comfort van je eigen huiskamer.

2

Stel een persoonlijke playlist samen

We luisteren om vele verschillende redenen naar muziek. Vrolijke tracks kunnen onze energie en gemoed een boost geven, terwijl meer nostalgische muziek je de kans geeft om te denken aan de dingen die je in de afgelopen maanden hebt bereikt. Zelfs het samenstellen van een playlist kan een kalmerend gevoel geven. Wat je ook wilt, je eigen lijst maken of genieten van een speciaal samengestelde optie, deze moderne mixtapes kunnen elke dag een vrolijke twist geven. Je kunt op zoek gaan naar de beste muziek voor productiviteit of je laten meeslepen door de bombastische en briljante wereld van K-pop. De rijke geluidskwaliteit van de Galaxy Buds haalt het maximale uit elke noot, welke nummers je playlist ook gaan halen.

3

Laat je fotografische spierballen zien

De zomerzon geeft zonder twijfel een vrolijk gevoel, maar de koelere maanden bieden hun eigen palet prachtige kleuren. De lagere winterzon kan het gouden uur voor spectaculair verlichte middagen en avonden langer maken, in de natuur of tijdens een ontspannen wandeling in de buurt. Als je het geluk hebt dat er sneeuw is gevallen, zie je prachtige kleuren blauw, groen, geel, roze of, dat spreekt voor zich, wit. Laat dus je fotografische spierballen zien en leg deze seizoensmomenten op een prachtige manier vast met je camera. De bekroonde Galaxy Note20 biedt je de mogelijkheid om de mooiste foto’s vast te leggen, ook in het donker, met de hoogwaardige Nachtmodus. De grootste dual pixel sensor haalt zelfs licht uit de meest donkere winteravonden, voor prachtig levendige, heldere nachtfoto’s. Deel je foto’s met familie en vrienden als een fotobericht of upload je kiekjes naar Instagram om het positieve gevoel met de rest van de wereld te delen.

4

Versterk de band met je geliefden

Als we iets hebben geleerd van 2020, is dat de band met onze geliefden van cruciaal belang is. De meesten van ons zijn nu een pro in videogesprekken na een jaar vol virtuele vergaderingen (plus meer digitale quizzen dan we ooit hadden gedacht). Persoonlijke interactie is essentieel voor ons welzijn en we moeten onszelf eraan herinneren dat, in een jaar als geen ander, smartphonetechnologie een geweldig hulpmiddel is geweest om onze persoonlijke banden sterk te houden. Het is de tijd om je camera aan te zetten en je camera om te draaien voor het laatste nieuws van je meest geliefden. Organiseer een quiz met je vrienden, bel je familie om met een lach en een traan herinneringen op te halen of leg je ziel bloot bij een van je meest geliefden.

Klaar om het beste uit het leven te halen?

Hier vind je alles dat je nodig hebt.

Lees de volgende verhalen