Welcome to the
!
Please enjoy our special offers for you

Galaxy Note20 | Note20 Ultra 5G

Tot €350 inruilwaarde op de Galaxy Note20 | Note20 Ultra 5G

De onderste helft van de bronzen S Pen wordt onthuld vanuit een zwarte achtergrond en draait terwijl de Galaxy Note20 Ultra in Mystic Bronze verschijnt. Beide items blijven draaien totdat de Galaxy Note20 Ultra van achteren te zien is, vanuit een hoek van 270º en de bronzen S Pen over de achterkant ligt.

Note is de eerste die een pen toevoegt aan een smartphone, waardoor je een volledig nieuwe wereld in je zak steekt. Nu we geconfronteerd worden met een nieuwe norm, vraagt het leven om een nieuw soort toestel. Dit is geen smartphone zoals je die kent, maar een soort van PC in je handpalm, next-level gamen op een mobiel toestel en een pro-grade 8K camera.

Dit is de krachtige smartphone die een nieuwe dimensie geeft aan werken en spelen.

Dit is Galaxy Note20 | Note20 Ultra
 • Officiële introductie Officiële introductie
 • Officiële TVC Officiële TVC
Design

Even mooi als krachtig

Maak kennis met de nieuwe signatuurkleur voor de Galaxy: Mystic Bronze. Een eersteklas neutrale tint met een satijnen textuur en zowel tijdloos als trendy.

Extreme close-up van de aan/uit-toets op de Galaxy Note20 Ultra in Mystic Bronze, in de schaduw. De schaduwen beginnen op te lichten als de telefoon verschuift, en draait naar de achterkant van de telefoon totdat het scherm bedekt is met de Mystic Bronze kleur.

Close-up van de achtercamera op de Galaxy Note20 Ultra in Mystic Bronze.
Close-up van de achtercamera op de Galaxy Note20 Ultra in Mystic Black.
Close-up van de achtercamera op de Galaxy Note20 in Mystic Bronze.
Close-up van de achtercamera op de Galaxy Note20 in Mystic Green.
Close-up van de achtercamera op de Galaxy Note20 in Mystic Gray.

DISPLAY

Twee formaten, zodat je van groot naar nog groter kunt gaan

Beide modellen zijn met zo'n hoogwaardige kwaliteit vervaardigd dat ze ongelooflijk comfortabel in de hand liggen. Ga voor het 6.7” display op de Galaxy Note20 of het 6.9” display op de Galaxy Note20 Ultra.3 Beide formaten geven je een breed werkvlak en een enorme display om te gamen.

Galaxy Note20 Ultra in Mystic Bronze, gezien vanaf de voorkant met een grafische achtergrond op het scherm.
Galaxy Note20 Ultra 6.9”

edge Infinity-O Display, 208 g

Galaxy Note20 in Mystic Bronze, van voren gezien met een grafische achtergrond op het scherm.
Galaxy Note20 6.7”

flat Infinity-O Display, 192g

*Galaxy Note20 mm Wave model weegt 194 g.

 • Dynamic AMOLED 2X op Galaxy Note20 Ultra

  Het meest levendige en heldere display in een smartphone levert 1500 nits voor levensechte kleuren, zelfs bij fel zonlicht blijft dit comfortabel voor de ogen.4

 • 120 Hz refresh rate5

  Vernieuwt dubbel zo veel voor een soepele beweging en een ongelooflijk snelle reactie op de aanraking.

Werk

Een PC op zak

UPGRADED S PEN

Het gevoel van een echte pen. De kracht van zoveel meer

De S Pen biedt een baanbrekende lage responstijd om een ongelooflijk realistische pen-ervaring te bieden.6 Dankzij de veelzijdigheid van Bluetooth, bediening met gebaren en nog veel meer, is het de krachtigste pen van de Galaxy ooit is.7

*Gesimuleerde afbeeldingen voor illustratieve doeleinden.

Extreme close-up van het onderste gedeelte van de bronzen S Pen, met de precisietip. Vlak boven de tip is de pen voorzien van een bronzen streep.

SYNC MET SAMSUNG NOTES

Automatisch opslaan en synchroniseren van al je notities op smartphone, tablet en pc8, 9
Galaxy Note20 Ultra met Samsung Notes-app op het scherm en een schets van een schoen.
Begin hier...
Tablet met Samsung Notes-app op het scherm en dezelfde schets van een schoen als op de Galaxy Note20 Ultra.
Werk hier wat bij...
Laptop met Samsung Notes-app op het scherm en dezelfde schets van een schoen als op de Galaxy Note20 Ultra en tablet.
Werk het hier af.
Galaxy Tab S7 | S7+

Inclusief de Samsung Notes app waarbij synchroniseren kinderspel wordt.

Ga naar Galaxy Tab S7 and S7+

Je smartphone en je pc werken naadloos samen

XBOX GAME PASS ULTIMATE

De MOGA XP5-X Plus Controller wordt onder een hoek vanaf de onderkant van het toestel getoond. Er verschijnt een zwarte achtergrond en vervolgens de Galaxy Note20 Ultra, aangesloten op de controller om de game-ervaring meeslepender en leuker te maken. Op het scherm is een scène uit een spel te zien die het hele scherm vult. De scène verdwijnt en verschijnt weer op het scherm van de Galaxy Note20 Ultra, deze keer gewoon in één keer. Miniaturen van andere Game Pass-spellen verschijnen aan weerszijden van de telefoon.
Xbox Game Pass Ultimate-logo
Sea of Thieves-logo
PEGI 12 rating logo
Play

Dit is niet alleen maar mobiel gamen. Dit is Xbox-gamen op 5G

Speel meer dan 100 Xbox-games op je Galaxy

Speel meer dan 100 Xbox-games op je compatibele smartphone of tablet vanuit de cloud, met Xbox Game Pass Ultimate. Log in op je Microsoft-account via de Xbox Game Pass app om te genieten van nieuwe Xbox Game Studios-titels. Speel waar en wanneer je wil – allemaal vanuit de cloud.

*Vereist abonnement op Xbox Game Pass Ultimate.

*Game streaming (bèta) beschikbaar vanaf 15 september 2020; vereist Xbox Game Pass Ultimate, voldoende netwerksnelheid en ondersteunde controller (worden apart verkocht).

*Een controller kan nodig zijn om sommige games van de Xbox Game Pass Ultimate te spelen. De controller is los verkrijgbaar.

*Limieten voor streaming zijn van toepassing. De catalogus varieert afhankelijk van de tijd en de regio. Vereist optimale 5G-verbinding.

*Werkelijke snelheid kan afhankelijk zijn van land, provider en gebruikersomgeving.

*Beschikbaar op bepaalde markten.

Xbox Game Pass Ultimate-logo

HyperFast 5G en Wi-Fi Optimizer tillen je game naar nieuwe hoogtes

5G EN WI-FI

HyperFast datasnelheden, met de bijbehorende prestaties

De krachtige intelligente processor binnenin de Galaxy Note20 en Note20 Ultra zorgt ervoor dat je downloads en streams zo snel worden als 5G het toelaat.10 Of wanneer je in de buurt van een AP bent, levert Wi-Fi 6 een snelle en veilige verbinding, terwijl de Wi-Fi Optimizer de responstijd laag houdt voor ononderbroken gamen en videogesprekken, zelfs in een drukke omgeving.

De onderste helft van de Galaxy Note20 Ultra, gezien onder een extreme hoek om de oplaadpoort, de luidspreker en de S Pen-case te laten zien. Zwevend over het scherm bevinden zich stukjes hardware, met een bronzen chip die 5G weergeeft op het hoogste punt.

Met de beste tools van professionele fotografen, videografen en redacteurs

Extreme close-up van de drievoudige achtercamera van de Galaxy Note20 Ultra, getoond zonder de telefoon.
 • Galaxy Note20
  • 3x
   Hybrid Optic Zoom11
  • 30x
   Super Resolution Zoom12
 • Galaxy Note20 Ultra
  • 5x
   Optische Zoom
  • 50x
   Super Resolution Zoom12

PRO-GRADE VIDEO

Nog steeds de video-opname met de hoogste resolutie in een smartphone

8K-video geeft je scherpe beelden met ongelooflijke details, terwijl de pro-grade-besturingselementen je realtime creatieve kracht geven zodat je meteen in de camera app kunt bewerken. Maak supervloeiende actievideo's in 120 fps of isoleer stemmen met een Bluetooth-microfoon. Voeg vervolgens de finishing touch toe door je video's meteen op je smartphone te bewerken.

*Gesimuleerde afbeeldingen voor illustratieve doeleinden. De werkelijke UI kan anders zijn.

Galaxy Buds Live

Werkt als een Bluetooth-microfoon voor pro-audiobediening.

Ga naar Galaxy Buds Live

Opname met de Galaxy Note20 Ultra van een video in 120fps van auto's die over een kletsnatte weg rijden. De video wordt getoond met de Pro Video-interface om de verschillende functies te laten zien die je kunt aanpassen bij het opnemen voor een meer professionele video. Audio-optie, ISO-optie, sluitertijdoptie, diafragma-optie, autofocus en witbalansoptie.

SAMSUNG DEX

Kijk hier, speel daar, allemaal tegelijk

Samsung DeX is geüpgraded met een nieuwe manier om draadloos een tweede scherm te installeren, waarmee je meer kunt doen op een nog groter scherm. Maak verbinding met een monitor of TV om video's te bekijken en toegang te krijgen tot de Galerij-app via de speciale DeX UI — terwijl je toch je smartphone kunt blijven gebruiken.13, 14

Een telefoon met Galaxy Note20 Ultra voor een TV, draadloos verbonden via Samsung DeX. Op de TV staat een videospeler die een film speelt van auto's die over een kletsnatte weg rijden. Ook geopend is de Mail-app met het onderwerp FINAL video. Op het scherm van de telefoon staat de Gallery app, met miniaturen van de video die op de TV te zien is, en het scherm is gesplitst met de Berichten-app. Er staat een sms van Beth Smith, die zegt: ”Stuur je de video?” En een antwoord: ”Net klaar. Check je e-mail over een minuut.”
Een close-up van het batterijpictogram dat loopt van 20% tot 100% met Super Fast Charging 2.0.
Performance

De grootste power ooit op Galaxy Note

ALL-DAY INTELLIGENT BATTERY

Als je smartphone 's ochtends volledig is opgeladen, kan je die probleemloos blijven gebruiken tot in de late uurtjes

De Galaxy Note20 en Note20 Ultra zijn uitgerust met 4300 mAh (gemiddeld) en 4500 mAh (gemiddeld) intelligente batterijen die hun stroom efficiënt gebruiken, zodat ze niet alleen de werkdag maar ook je late uitstapjes overleven.15, 16 Nu heb je niet alleen technologie van wereldformaat in handen — je hebt ook de power om het te laten voortduren.

SUPER SNEL OPLADEN

Meer dan 50% opgeladen in slechts 30 minuten17

Alsof een all-day battery al niet genoeg is, kun je de Galaxy Note20 en Note20 Ultra aansluiten om snel op te laden met de 25W Super Fast Charger die meegeleverd is.18 Dus mocht je batterij het ooit eens dreigen te begeven, is het maar van korte duur.

Het uiteinde van de Type-C USB-kabel verschijnt en wordt aangesloten op de poort aan de onderkant van de Galaxy Note20 Ultra in Mystic Bronze. Op het scherm verschijnt de oplaadnotificatie.

EENVOUDIG DELEN

De kracht van nabijheid

Geavanceerde technologie voor ruimtelijke herkenning zorgt voor een hogere nauwkeurigheid en een meer intuïtieve ervaring, waardoor het delen van foto's en video's met je vrienden gemakkelijker en sneller gaat. Met Point to Share richt je eenvoudigweg je smartphone op een vriend om bestanden te delen.19

*De beschikbaarheid van UWB kan verschillen per land.

ACCESSOIRES

Meer manieren om je werk en ontspanning te boosten20
Liggend afgebeeld met de MOGA XP5-X Plus Bluetooth Controller, Galaxy Note20 Ultra in Mystic Bronze en de bijpassende S Pen, de Smart LED View Cover in Black, Galaxy Buds Live earbuds in Mystic Bronze, en Galaxy Watch3 in Mystic Bronze.

Een krachtige ervaring aangevuld met Galaxy-favorieten

 • One UI 2.5 ontworpen voor alledaagse eenvoud

  One UI is gemakkelijk te gebruiken, zodat je snel door iedere taak kunt navigeren en de overbelasting kunt verminderen.

 • Samsung Knox ingebouwde beveiliging

  Samsung Knox biedt end-to-end beveiliging in hardware en software om je gegevens in real-time te beschermen.

 • Biometrische identificatie ontgrendelen met gezicht of vinger

  Ontgrendel je smartphone met gezichtsherkenning of ultrasone vingerafdrukherkenning. Je kunt ook een pincode, patroon of wachtwoord kiezen om je gegevens te beveiligen.

 • IP68 water- en stofbestendigheid

  Beschermt je smartphone tegen spatten, druppels en tot 1,5 meter diep water gedurende ongeveer 30 minuten.21

Modellen vergelijken

De bovenste helften van de Galaxy Note20 in Mystic Green en Galaxy Note20 Ultra in Mystic Bronze, beide gezien vanaf de achterkant. De bijpassende S Pen voor iedere telefoon staat ernaast en de Galaxy Note20 Ultra S Pen ligt over de telefoon.
Galaxy Note20 Galaxy Note20 Ultra
Kleuren1
 • Mystic Bronze
 • Mystic Green
 • Mystic Gray
 • Mystic Bronze
 • Mystic Black
Schermafmetingen2

6.7”

6.9”

Hoge resolutie

64 MP

108 MP

Space Zoom3

30x

50x

Batterij4

4300mAh(gemiddeld)

4500mAh(gemiddeld)

 1. Beschikbaarheid van kleuren kan verschillen per land of provider.
 2. Het scherm van de Galaxy Note20 is diagonaal gemeten als volledige rechthoek 6.7'' en 6.6” rekening houdend met de afgeronde hoeken; en het scherm van de Galaxy Note20 Ultra is gemeten als een volledige rechthoek 6.9 en 6.8” rekening houdend met de afgeronde hoeken; het eigenlijke weergavegebied is kleiner, vanwege de afgeronde hoeken en de camera-uitsparing.
 3. Space Zoom is inclusief digitale zoom, wat kan resulteren in een iets lagere beeldkwaliteit.
 4. De gemiddelde waarde zoals getest onder laboratoriumomstandigheden door een externe partij. De gemiddelde waarde is het geschatte rekenkundig gemiddelde, rekening houdend met de verschillen in batterijcapaciteit van de batterijsamples die getest zijn volgens de IEC 61960-standaard. De opgegeven (minimum)capaciteit is 4170 mAh voor de Galaxy Note20 en 4370 mAh voor de Galaxy Note20 Ultra. Daadwerkelijke levensduur van de batterij kan verschillen, afhankelijk van de netwerkomgeving, het gebruik en andere factoren.

Ontdek de Galaxy Note20 Ultra in AR

BEKIJK NU

Een hand die de Galaxy Note20 Ultra vasthoudt met de AR-site op het scherm..

Ruil in en krijg meer

Ruil je oude toestel in en ontvang tot €350 inruilwaarde bij aankoop van je Galaxy Note20 of Note20 Ultra.

Ontdek meer