Life Hacks

Wassen, drogen of allebei?

Jouw was- en droogdilemma's opgelost.

Het is misschien wel een van de meest vervelende huishoudelijke klusjes: een natte was vol sokken ophangen en deze als ze droog zijn weer bij elkaar zoeken. Met een droger maak je het jezelf zeker gemakkelijker, maar is het de investering waard? En wanneer kies je voor een was-droogcombinatie? Samsung zet het voor je op een rij.

Schone was stapelt zich op

Heb jij er ook een? Een hoekje of kamer in huis waar standaard een droogrek staat en stapels (schone) was zich verzamelen. Af en toe klap je het droogrek - voor de vorm - in, om hem de volgende dag alweer tevoorschijn te toveren. Met een droger is het droogrek gelukkig voorgoed verleden tijd. Je was kan nu meteen droog de kast in en je hoeft geen `waspauzes` meer in te lassen omdat er geen plaats meer is op je rek.

Snelle opfrisser

Nog sneller en milieubewuster je wasgoed opfrissen kan tegenwoordig ook zonder wasmachine, gewoon met de droger, dankzij de Airwash functie. Deze technologie (die ook beschikbaar is op was-droogcombinaties) reinigt door middel van warme lucht en zorgt voor altijd fris ruikende kledingstukken en beddengoed. En droog je het wasgoed in de zogenaamde energie 'daluren' tussen 22:00 en 7:00 uur? Dan zijn niet alleen de buren daar blij mee, maar kun je ook zelf als een roos doorslapen. De Samsung drogers zijn namelijk voorzien van Silent Dry. Met slechts 6o dB* de stilste droger ooit.

Twee-in-een

Een was-droogcombinatie is jouw ideale partner als je klein behuisd bent. In een handomdraai is je was klaar, zonder dat je deze moet overhevelen naar een ander groot apparaat. Plus: je hoeft maar één apparaat aan te schaffen, in plaats van twee. En dat betekent meer ruimte in de portemonnee! Ook erg handig als je alleen of met je partner samenwoont. Met een heel gezin is het makkelijker om meerdere wassen tegelijk te kunnen verwerken: terwijl de tweede was al draait, droogt de eerste. In dat geval kies je liever voor een aparte wasmachine en droger.

Compact en brandschoon wassen en drogen

Naast besparen op ruimte en duurzaam wassen dankzij allerlei functies zoals bijvoorbeeld de EcoBubble- technologie (waarmee je ook op lage temperaturen nog efficiënt vuil verwijdert) en AddWash (tijdens de was nog vergeten wasgoed toevoegen), is het -zeker in deze tijd- belangrijk om te weten dat je met een Samsung was-droogcombinatie korte metten kunt maken met bacteriën, huisstofmijt en allergenen op je wasgoed. Hygiene Care en het Hygiënisch stoomprogramma zijn dé functies die garant staan voor smetteloos schone was.

Kies wat bij jou past

Tot slot geldt voor zowel de Samsung wasmachines, was-droogcombinaties en losse drogers dat ze superslim zijn! Ze onthouden je wasroutine, je kunt op afstand start- en stoptijden instellen... Koppel je apparaten aan je Smart Things-app en met behulp van AI Control denken ze met je mee. Wat dus het beste past, is helemaal aan jou met apparaten die zich aan jouw levensstijl aanpassen. Eén ding is zeker, wassen wordt steeds leuker én gemakkelijker.

Lees de volgende verhalen

* Alleen beschikbaar op bepaalde modellen