Life Hacks

De beste tips om gezond te blijven in 2020

Word de beste versie van jezelf met de Galaxy Watch.

Een groep rent weg van een camera op het strand Een groep rent weg van een camera op het strand

Aangezien het tempo van het moderne leven niet snel zal vertragen, is het belangrijker dan ooit om een gezonde balans te vinden tussen je werk en je privéleven. We verliezen onszelf nogal gemakkelijk door fulltime te werken in jobs die het uiterste van ons vragen in combinatie met alle andere zaken die bij het leven horen.

Maar door simpelweg te sporten, gezond te eten en ervoor te zorgen dat we de rust krijgen die we verdienen, kunnen we terug de beste versie van onszelf worden. Dit jaar ben je zelf prioriteit nummer 1.

Hier vind je een aantal manieren hoe de Galaxy Watch je kan helpen om je gezondheidsdoelen te behalen en opnieuw balans te vinden.

Geraak in vorm

Sporten en oefeningen doen, is een van de beste manieren om je fysieke en mentale gezondheid te verbeteren. Van gewichtsverlies, jezelf beter voelen tot simpelweg even ontspannen tussen alle drukke schema’s door: sporten speelt een belangrijke rol bij een gezond leven. Maar het moet natuurlijk ook niet te extreem worden. Met de Galaxy Watch kun je plezier maken en een gepersonaliseerde trainingsroutine creëren die voor jou werkt.

De Galaxy Watch legt meer dan 40 verschillende activiteiten vast - inclusief wandelen, hardlopen, fietsen en roeien - zodat je het optimale uit je workouts kunt halen. Je hebt gewoon je eigen personal trainer rond je pols. En de LTE-connectiviteit zorgt ervoor dat je je telefoon niet mee moet nemen tijdens je trainingen. Met de Galaxy Watch kan je ook gemakkelijk bellen of je berichten en e-mails checken. Hij is ook waterproof: zelfs in het zwembad doe je gerust borstcrawl, rugslag of vlinderslag. Neem dit jaar terug de controle over jezelf en raak in topconditie. Ja zal direct genieten van de voordelen van een gezond lichaam!

Een man fietst op een lege landelijke weg in de bergen Een man fietst op een lege landelijke weg in de bergen

Je bent wat je eet

Een gebalanceerd dieet is net zo belangrijk als sporten. Die brunches met toast avocado mogen dan heerlijk zijn, ze zorgen maar gedeeltelijk voor een gezond lichaam. Onthoud: je bent wat je eet. En wat je drinkt natuurlijk!

Gelukkig helpt de Galaxy Watch je voedsel- en drankinname bij te houden. Geef elke maaltijd in en houdt je wateriname bij op je Galaxy Watch voor een beter caloriemanagement. Zo houd je je maaltijden goed bij en krijg je een samenvatting van hoeveel calorieën je per dag binnenkrijgt. Op die manier weet je ook veel beter hoeveel calorieën je nog moet verbranden.

Een bovenaanzichtfoto van een team dat roeit Een bovenaanzichtfoto van een team dat roeit

Rust en ontspan voor een betere versie van jezelf

Met de heldere schermen op onze smartphones, tablets, laptops en tv’s (en de miljoenen afleidingen die ermee gepaard gaan) kan het moeilijk zijn om ’s nachts goed te slapen. Dit kan na verloop van tijd leiden tot psychische en mentale angsten. Maar je kan het ook gemakkelijk vermijden met een beetje hulp. Maak dit jaar een goed voornemen voor betere slaapkwaliteit en kijk hoe het je leven een pak aangenamer maakt.

De Galaxy Watch beschikt over tal van mogelijkheden op het gebied van welzijn en stressmanagement. Hij monitort je slaapniveau ’s, inclusief REM-cycli, en zorgt ervoor dat je lichaam en geest de rust krijgen die je nodig hebt om de dag goed door te kunnen komen. Onthoud dat het ook belangrijk is om overdag aan jezelf te denken. Wees bewust van de dingen die stress veroorzaken en houd met de Galaxy Watch je hartslag in de gaten. De Galaxy Watch stelt zelfs ademhalingsoefeningen voor om gefocust te blijven. Het moderne leven kan hectisch zijn, dus kom op! Geniet maar van een heerlijke diepe sluimerslaap en voel je als herboren met de Galaxy Watch.

Een close-up van een schaaltje muesli, gedroogd fruit en noten Een close-up van een schaaltje muesli, gedroogd fruit en noten

Word de beste versie van jezelf met de Galaxy Watch

Sport meer, eet gezonder en slaap dieper met de Galaxy Watch.

Lees de volgende verhalen