Life Hacks

Thuiswerken in the Age of Experience

5 onmisbare tools voor thuiswerkers.

Een bureau van bovenaf gezien met daarop een Samsung monitor en verschillende attributen die nodig zijn voor het thuiswerken Een bureau van bovenaf gezien met daarop een Samsung monitor en verschillende attributen die nodig zijn voor het thuiswerken

Nu we massaal thuiswerken, en dat ook in de toekomst vaker zullen blijven doen, is efficiëntie extra belangrijk. Zodat deze dagen productief, maar ook zo leuk en easy mogelijk zijn! Hier 5 onmisbare tools om jouw thuiswerkdag te optimaliseren.

Een Galaxy smartphone met daarop het startscherm van de Samsung SmartThings-app. Een Galaxy smartphone met daarop het startscherm van de Samsung SmartThings-app.
1

Een rustige werkplek voor concentratie

Een eigen bureau, zolderkamer, slaapkamer, stukje tuin… waarin jij efficiënt en ongestoord kan werken. Maar wel een plek waar de noodzakelijke voorzieningen beschikbaar zijn zodat je altijd connected blijft met collega’s. Dankzij de SmartThings app weet je precies wat er verder in huis gebeurt. Wie er aanbelt, of wat de kids of huisdieren uitspoken. Zo blijf jij on top of things zonder je te laten afleiden.

Een Galaxy smartphone met daarop het startscherm van de Samsung SmartThings-app. Een Galaxy smartphone met daarop het startscherm van de Samsung SmartThings-app.
Galaxy Buds Pro
Geniet van helder en levendig geluid in alle omstandigheden.
Galaxy Buds Pro liggen op een bureau. Galaxy Buds Pro liggen op een bureau.
2

Superfocus met earbuds

Is het nodig om je te concentreren of je wat af te zonderen? Draadloze oordopjes doen wonderen! De Galaxy Buds Pro geven je tijdens conference calls extra voordeel: via twee innovatieve buitenmicrofoons kan iedereen je altijd verstaan. En jij bepaalt helemaal zelf hoeveel achtergrondgeluid je wel of niet wil doorlaten. Ideaal om in ‘the zone’ te komen en je volop te concentreren op je werk. Want alleen jij bepaalt de soundtrack van jouw werkdag.

Een man kijkt naar zijn Galaxy Z Flip die hij op zijn arm laat leunen Een man kijkt naar zijn Galaxy Z Flip die hij op zijn arm laat leunen
Galaxy Z Flip
Kies zelf je camera angle
3

Camera voor conference calls

Op afstand een presentatie geven? Of gewoon een korte meeting met je teamgenoten? Camera’s zijn on-mis-baar als je thuiswerkt. Gelukkig zijn ze overal beschikbaar: in je laptop en smartphone. De Samsung Galaxy Flip is hiervoor extra handig omdat deze opvouwbare smartphone een camera heeft die kan worden neergezet. Liever op groot beeld? Verbind hem met DeX in een handomdraai aan je monitor.

Een vrouw die aan het werk is achter haar bureau. Een vrouw die aan het werk is achter haar bureau.
Samsung DeX
Verbind je smartphone met een beeldscherm en geniet van een feilloze desktopervaring.
4

Ergonomisch display

Het stukje technologie dat je het meest gebruikt is waarschijnlijk je monitor. Het is belangrijk om er eentje te kiezen die je ogen niet vermoeit – zoals de ergonomische Samsung Smart Monitor M5. Microsoft Office 365 is al geïnstalleerd, dus werken doe je voortaan zonder pc, of via Remote Acces op de computer op je werk. En met het on-board one-stop entertainmentsysteem schakel je moeiteloos over op puur entertainment. Om nog productiever te werken én te ontspannen wanneer dit nodig is.

Een bureau met daarop een Samsung monitor. Een bureau met daarop een Samsung monitor.
 Een bureau met daarop een Samsung monitor.  Een bureau met daarop een Samsung monitor.
Samsung Knox
Samsung Knox zorgt voor beveiliging – zowel op hardware- als op softwareniveau - van je smartphone.
5

Safety First!

Last but not least: security. Zorg ervoor dat je apparatuur is beveiligd! Je werkt immers onvermijdelijk met gevoelige informatie: bedrijfsgeheimen, freelance opdrachten of persoonlijke nota’s… Zorg er daarom altijd voor dat je beschikt over de meest recente beveiliging. Bijvoorbeeld van Samung Knox, een beveiligingssysteem in de vorm van een app.

Lees de volgende verhalen