Life Hacks

Easy stofzuigen

Comfortabel stofzuigen met de stofzuiger die zich aanpast aan jouw lengte.

'Ergonomisch' is een kreet die ons dikwijls om de oren vliegt. We staan of zitten vaak in de verkeerde houding. Wat dat met een stofzuiger te maken heeft? Welnu: je staat een vrij lange tijd in eenzelfde houding, terwijl je telkens dezelfde beweging maakt. Dat kan belastend zijn voor spieren en gewrichten of voor je rug, tenzij je een ergonomische stofzuiger gebruikt. En dat is precies wat de Samsung Jet™ 90 Complete steelstofzuiger is: ergonomisch!

Comfortabel stofzuigen

We willen er tijdens het stofzuigen allemaal wel zo elegant en comfortabel bij staan als Freddie Mercury in de videoclip van het Queen-nummer 'I want to break free'. Met een Samsung Jet™ 90 Complete steelstofzuiger kan dat ook zonder eventuele rugklachten als gevolg, dankzij een telescopische steel. Hiermee kies je een comfortabele stand aangepast aan jouw lengte. Zo 'steel' jij de stofzuigshow!

4 standen

De telescopische buis van de Samsung Jet™ 90 Complete biedt vier standen variërend van een hoogte tussen 930 mm (93 cm) en 1,140 mm (114 cm). Zo is er altijd een lengte die bij jou past. Je stelt de juiste stand gemakkelijk in door de steel tot de gewenste lengte uit te trekken. Precies zoals een telescoop.

Leaner & cleaner

Daarbij zijn de Samsung Jet™ steelstofzuigers zo ontworpen dat ze zich met de meegeleverde borstels en opzetstukken laten aanpassen in functie van het te reinigen oppervlak. Vooral handig voor moeilijk te bereiken spleten en kieren. Je hoeft je dus niet langer in allerlei (letterlijke) bochten te wringen om de vuile plekken in huis te bereiken.

Kortom: een Samsung Jet™ stofzuiger is 'leaner' en maakt jouw huis 'cleaner'.

Lees de volgende verhalen

* De resultaten kunnen variëren afhankelijk van individueel gebruik. Stof en haar dat achterblijft in de netfilter wordt misschien niet verwijderd na één enkele gebruikscyclus. ** Het daadwerkelijke product kan afwijken van de gebruikte afbeelding.