Life Hacks

Nog meer apps, eindeloze mogelijkheden

Ontdek de vele apps die je nu ook op je Galaxy Watch kunt zetten

De mogelijkheden met de Galaxy Watch zijn eindeloos nu je al je favoriete apps bij de hand hebt, zoals ook de Google apps als Google Pay en Google Maps. Binnen een handomdraai heb jij de controle over je leven en analyseer je niet alleen je gezondheid Galaxy Watch, maar track je ook bijvoorbeeld je workouts. Wij lichten een paar van de leukste en handigste apps hier voor je uit.

Buy now and pay… right away met Google Pay

Eventjes een koffietje betalen doe je gemakkelijk met Google Pay op de Galaxy Watch. Google Pay is jouw snelle, veilige en contactloze betaal-app direct om je pols. Wanneer je vriend of vriendin druk aan het zoeken is naar zijn of haar portemonnee, houd jij je Watch al tegen een pinautomaat aan en… it’s done! Super easy hè?

Check snel of jouw bank is aangesloten bij Google Pay* en betaal alles gemakkelijk contactloos met je Galaxy Watch. Hey ober, check please!

*Google Pay Wear werkt momenteel alleen met Banca Monte Paschi Belgio, BNPPF, Bunq, Buy Way Personal Finance SA, CBC, Curve OS Limited, Fintro, Hello Bank, KBC, KBC Brussels, N26, Monese, Paysafe Financial Services Limited, Revolut, UAB ZEN.com, Viva Wallet en Wise.

Vind altijd je weg met Google Maps

Zin om door een nieuwe stad te dwalen? Vind altijd je weg terug met Google Maps op de Galaxy Watch Series. Jouw ideale navigatiesysteem direct om je pols. Handig voor op de fiets, in de auto, openbaar vervoer of al je healthy wandelingen. De Galaxy Watch laten je precies zien waar en wanneer je moet afslaan. Zo vind je altijd snel dat koffietentje waar je met je vriend of vriendin hebt afgesproken. Handig!

Track je work-outs met Strava

Strava is een van de grootste sportapps die je fantastische trackmogelijkheden en analyses biedt. Met de Strava app op je Galaxy Watch track je activiteiten zoals fietsen, rennen, hiken, skiën, hardlopen en zelfs zwemmen*. Met de IP68-certificering van de Galaxy Watch en Watch Classic spring je gemakkelijk het water in. De app op je watch analyseert daarna snel je resultaten en slaat al je sportprestaties op.

* De Galaxy Watch heeft een IP68-certificering. Getest door het toestel tot 1,5 meter diep onder water te houden gedurende 30 minuten in zoet water.

Ga samen het avontuur aan met Train Together

Geef jij nog te vaak toe aan die stem die zegt dat je niet hoeft te sporten vandaag? Gebruik dan Train Together. Dit onderdeel van de Samsung Health app laat je deelnemen aan competities en groepsuitdagingen met vrienden of wereldwijd via het live berichtenbord. Samen sporten is altijd leuker dan alleen. Scoor punten, verdien badges en haal zo meer uit je sportieve ambities!

Overal muziek dankzij Spotify

Met de slimme Watch-app van Spotify luister je waar en wanneer je maar wilt naar muziek. Download afspeellijsten en podcasts zodat je ook offline kunt luisteren. Je bedient de muziek simpelweg vanaf je pols. Ook je Galaxy Buds2 Pro bedien je met je Watch.

De mogelijkheden zijn eindeloos dankzij Wear OS powered by Samsung. Gebruik je nieuwe Galaxy Watch bijvoorbeeld ook als afstandsbediening voor je Galaxy Buds2 Pro of voor de camera op je smartphone. Er gaat een wereld aan handige apps voor je open. Denk maar aan slimme en leuke apps zoals Spotify, YouTube, Snapchat en Shazam. En met Google Maps is het allerbeste navigatiesysteem altijd dichtbij. Niet enkel voor autoritten maar ook fietsroutes of wandelingen.

The watch that knows you best

Lees de volgende verhalen