Life Hacks

Kleur, kleur en nog eens kleur in Carl Cash’ Wall of Frame

Carl Cash x The Frame

Geen twijfel mogelijk: de jonge Brusselse visual artist met Zweedse en Zimbabwaanse roots, Carl Cash, ziet het leven in alle kleuren van de regenboog. Dat is zijn signature style als artiest, maar diezelfde stijl komt ook terug in zijn interieur. Benieuwd naar zijn Wall of Frame?

Let the fun shine in!

“Mijn interieur is heel kleurrijk”, vertelt Carl, “Zo ben ik ook zelf: kleurrijk. Een mix van verschillende culturen.” En heel eerlijk? Zwart-wit vindt de Brusselse artiest gewoon saai! Die vrolijke diversiteit is een echte way of life voor Carl, en dat merk je ook aan zijn eclectische interieur. Tekeningen, sculpturen, schilderijen, illustraties… je weet niet waar eerst kijken!

Customize je interieur

Wat de artiest zo geweldig vindt aan The Frame? Het is niet alleen een fantastische QLED TV waarop je je eigen content kan showen: ook met de kaders in verschillende kleuren kan je je interieur volledig customizen. “Momenteel is de frame zwart, maar als ik zin heb in iets anders, dan kan dat gewoon. En in amper een paar minuten, de magnetische frames maken het echt super simpel om te switchen. Een echte plus, want zo blijft mijn interieur fun en kan de verveling nooit toeslaan”, klinkt het. Bovendien ziet The Frame er niet uit als een TV: zo ligt de focus altijd op jouw stylish interieur en op de kunst. “De lichtintensiteit past zich automatisch aan, echt geweldig! Ik ben hier heel gevoelig voor en het is leuk om hier niet mee bezig te moeten zijn”, voegt de artiest toe, “Daarom ziet The Frame er ook echt niet uit als een TV. Ik ben benieuwd of iemand hem eruit kan halen!” Wat denk je, challenge accepted?

Kunst met betekenis

Kunst kan je echt raken, zo vertelt Carl over een van zijn favoriete kunstwerken. “Sommige werken liggen me nauw aan het hart, zoals het werk boven de open haard. Het is een heel kleurrijk eerbetoon aan XXX Tentacion, een Afro-Amerikaanse artiest. Ik heb heel veel respect voor deze jonge muzikant die op jonge leeftijd vermoord werd. Het werk is kleurrijk maar eigenlijk is het echte onderwerp de diversiteit in de VS. Een heel actueel thema.”

Alles is mogelijk

Hoe Carl The Frame ook omschrijft? “Het is een echte ‘beeldbox’, I love it”, klinkt het. “Ik gebruik hem als portfolio. Ik hoef enkel de afstandsbediening boven te halen om mijn werk aan klanten te tonen of de kunst aan de muur te doen matchen met mijn stemming.” Ook de uitgebreide catalogus van de Art Store is volgens de Carl een echte topper omdat het kunst echt toegankelijk maakt. Je kan zowel grote kunstenaars aan je muur showen als minder bekende namen. “Je vraagt je zelfs af wie zichzelf gelukkig mag prijzen om naast de andere te hangen”, grapt Carl, “die totale vrijheid, dat is misschien wel wat ik het tofste vind aan The Frame.”

Ook zo’n zin gekregen in een inspirerend interieur?

Ontdek The Frame!

Lees de volgende verhalen