Life Hacks

Boost je
productiviteit met
Galaxy Power en
Microsoft Tools

Zo blijf je georganiseerd en tackle je die lange to-do list !

Of je nu zweert bij kleurcodes in je mailbox, altijd een notitieboekje en pen op zak hebt of misschien zelfs een timer gebruikt om pauzes in je dag in te plannen… iedereen heeft zo zijn eigen #lifehacks om altijd in de beste workflow te blijven, toch?

Ga nog een (digitaal) stapje verder en geef je productiviteit een boost met de perfecte combo van Microsoft-tools en Galaxy innovatie.

Samsung Notes
Een leuke mindmap, uitgebreide handgeschreven nota’s, een interactieve spraakmemo… Leg je ideeën vast zoals je ze voor ogen hebt en synchroniseer ze eenvoudig met Microsoft OneNote.* You’re good to go!

Iets vergeten? Never again!

Ligt er op jouw bureau altijd pen en papier – of misschien wel een mooie planner – om je taken op te schrijven en bij te houden? Lekker overzichtelijk! Maar wat als je onderweg bent? Dan sleur je liefst geen massa’s schriftjes en planners mee. Think smart is dus de boodschap.

Met de S Pen en Galaxy Z Fold3 of Galaxy Tab S7, reis je altijd zo licht mogelijk. Je neemt er snel notities mee en kan deze vervolgens vertalen naar bewerkbare tekst in Samsung Notes. Handig om later op terug te komen! Je kan zelfs Samsung Notes verbinden met Microsoft OneNote, wat een vrijwel naadloze telefoon-naar-PC-ervaring mogelijk maakt die je memo’s automatisch naar OneNote stuurt. Krijg je onderweg een stroke of genious? Noteer dat bijzondere idee en kom er later op terug via de notities op je computer.*

Alles bijhouden

Die collega die de workflow van je team beheert? Een echte lifesaver! Net als diegene die ervoor zorgt dat de kalenders worden bijgewerkt en de schema’s op elkaar worden afgestemd na een intense brainstorming of boeiende presentatie. Maar je doktersafspraak, de check-up van je trouwe viervoeter bij de dierenarts, die boodschappen die je nog moet oppikken of dat telefoongesprekje om in te checken bij je moeder moet je allemaal zelf regelen, natuurlijk.

De beste manier om iets te vergeten of een afspraak te missen? Alles proberen zelf te onthouden! Want daarvoor is er een veel slimmere oplossing: de Reminder-app op je Galaxy. Synchroniseer hem met je Microsoft-account zodat To Do items in Microsoft Teams, To Do en Outlook verschijnen – en ook de updates van die apps terug naar de Reminder-app worden gesynchroniseerd. Zo heb jij altijd en overal toegang tot één en dezelfde (up to date) lijst.**

Stay in the zone

Heb jij soms zin om vanop je laptop snel toegang te krijgen tot de informatie van je telefoon? Bescherm je workflow en blijf in the zone met Link naar Windows op je Galaxy. Deze handige tool maakt verbinding met de Your Phone App op je Windows computer zodat jij gemakkelijk meerdere telefoonapps op je bureaublad kan trekken en ze net als op je telefoon verschijnen.*** Een kleine, simpele #lifehack die een grote impact op je productiviteit kan hebben.

Stay on top of things

Probeer deze krachtige Galaxy-toestellen en blijf altijd in je workflow met Microsoft. BOOM: je productiviteit kreeg net een flinke boost!

Microsoft-logo Microsoft-logo

Ontdek de productiviteitstools van Microsoft

Blijf verbonden en gefocust met een reeks apps die synchroniseren over de telefoon en de pc.

Lees de volgende verhalen

*Service beschikbaar in OneNote, OneNote voor het web, OneNote voor Windows 10 en Outlook voor het web. Netwerk of Wi-Fi-verbinding vereist. Alle apparaten moeten zijn ingelogd op dezelfde Samsung-account en Microsoft-account.

**Service beschikbaar in Microsoft To Do, Teams en Outlook voor Windows 10 en voor het web. Netwerk of Wi-Fi-verbinding vereist. Alle apparaten moeten zijn ingelogd op dezelfde Microsoft-account.

***Gebruikers moeten hun Galaxy-apparaat koppelen aan hun Windows-pc via ’Link naar Windows’ op de telefoon en Your Phone app op de pc, volg de installatie-instructies, inclusief het feit dat ze zijn aangemeld bij dezelfde Microsoft-account. Link naar Windows is vooraf geladen op bepaalde Galaxy-toestellen. Your Phone vereist de laatste Windows 10 Update op de PC. De functie Apps vereist dat het Galaxy-toestel is ingeschakeld en verbonden is met hetzelfde Wi-Fi-netwerk. Sommige mobiele apps kunnen het delen van content op andere schermen beperken of vereisen een touchscreen om er mee te kunnen communiceren. Meerdere Android-applicaties kunnen tegelijkertijd worden gelanceerd tot 5 tegelijk in Windows 10 PC.