Life Hacks

Good, better, best & lifestyle:
4 opstellingen voor dé digitale thuiswerkplek

Samsung en Logitech bundelen opnieuw hun krachten

Dat de oplossingen van Samsung Benelux en Logitech for Business complementair zijn, is al bewezen. Op het gebied van gaming werkten de twee elektronicaconcerns al succesvol samen en daar bleef het niet bij. Samsung en Logitech vonden elkaar op verschillende momenten bij de ontwikkeling en productie van hoogwaardige oplossingen. Daarom slaan ze nu opnieuw de handen in elkaar en komen met de beste oplossingen in beeld, geluid en functionaliteit voor thuiswerk. Kortom: alles voor de volledige digitale thuiswerkplek.

In tijden waarin een thuiswerkplek essentieel blijkt, liggen lichamelijke klachten op de loer. Zeker als je op een laptop werkt en niet zorgt voor een goed uitgeruste werkplek met optimaal functionerende monitor, toetsenbord en muis. De vier bundels of opstellingen waarin schermen van Samsung gecombineerd worden met plug-and-play-oplossingen van Logitech, brengen het comfort van je kantoor naar iedere ruimte in je huis. Kies je voor een van deze vier bundels dan kies je voor een productievere en gezondere manier van thuiswerken. Welke bundel het best bij jouw manier van werken past, lees je hieronder.

Good
De Good-bundel is een prima oplossing voor jouw thuiswerkplek. Dankzij de erg smalle rand van de flatscreen Samsung monitor van 24 inch heb je de mogelijkheid om twee schermen naast elkaar te plaatsen. De full HD webcam levert haarscherpe beelden tijdens het videobellen en de USB-headset is een lichtgewicht in deze categorie. Met deze Logitech accessoires doet je werkplek thuis niet onder voor die op kantoor.

Better
Deze professionele Samsung monitor heeft bijna geen rand en is een van de betere opties als je je thuiswerkplek inricht. Met de zorgvuldig gekozen accessoires van Logitech ben je op je productiefst: het beeld tijdens videobellen is gewoon perfect en ook de draadloze muis en het toetsenbord zijn zeer comfortabel in gebruik.

Best
Met de Best-bundel ga je nog een stapje verder. De Samsung monitor met een gebogen scherm van 34 inch is de perfecte monitor voor de multitasker. Ideaal als je met verschillende programma’s tegelijk wil werken. De Logitech accessoires zijn afgestemd op deze Best-bundel: de ultra HD-webcam boordevol geavanceerde technologie staat voor de beste ervaring qua videobellen. Schakel snel en eenvoudig met de bluetooth headset van pc naar smartphone en switch vlot van muziek beluisteren naar telefoneren. De muis en het toetsenbord helpen je efficiënt en productief de dag door en bieden de beste ondersteuning om je lichaam te ontlasten. Met alle ingrediënten voor een super-de-luxe thuiskantoor is de Best-bundel onbetwist een beste keuze.

Lifestyle
De Lifestyle-bundel is bedoeld voor streamers en influencers. Voor hem of haar die permanent een online reputatie wil hoog houden. Je verliest nooit het overzicht, want deze bundel is uitgerust met een Samsung gebogen monitor die een ultra-wide scherm van 49 inch heeft en voorzien is van twee ingebouwde speakers. De full HD webcam heeft de hoogste framesnelheid en garandeert jouw vrienden en volgers de beste beelden. Verder is deze bundel uitgerust met een draadloze combinatie van toetsenbord en muis die opvalt door eenvoud en een minimalistisch ontwerp. Samengevat: de Lifestyle-bundel ondersteunt je in ál je ambities.

Bundels

Lees de volgende verhalen