Life Hacks

Zuiniger wassen met een slimme wasmachine

Maak je leven nog gemakkelijker met de Samsung QuickDrive™.

Wist je dat de wasmachine, naast de koelkast, het meest gebruikte huishoudelijke apparaat ter wereld is? Sinds de uitvinding ervan in de 18e eeuw werd deze lifesaver alleen maar praktischer: in 1905 verscheen de eerste trommelwasmachine en in de jaren 30 werd de wasmachine volledig automatisch. Om jouw leven steeds eenvoudiger te maken, blijven we bij Samsung innoveren om alle functies en onderdelen van onze wasmachines te perfectioneren. Zo kunnen we jou de beste #lifehacks bieden via de allernieuwste technologie.

Schuimend schone was

Een van Samsung's duurzame technologieën om met zo minder mogelijk verspilling een zo schoon mogelijke was te krijgen, de EcoBubble™, is toch wel baanbrekend gebleken. Deze wastechnologie tovert wasmiddel, water en lucht om tot bubbels die als magisch schuim diep doordringen in de vezels en vuil losweken. Het levert krachtige wasprestaties terwijl de kleding beschermd blijft. Zelfs bij koud water van 15 ºC worden vuil en vlekken effectief verwijderd. Je was verschijnt na elke wasbeurt zo goed als nieuw uit de wastrommel.

Hoe was jij nog zuiniger?
4 tips

Nu de klimaatvoorstellen en -thema's als duurzaamheid ons om de oren vliegen, willen we nog even stilstaan bij zuinig wassen.

Frisse trommel, frisse was

Je kent het vast wel: je hebt net de was gedaan, haalt je kledij uit de trommel maar er zit een muf geurtje aan je was, of er zitten opeens grijzige vlekken op. Met de Eco Drum Clean+ is dat voorgoed verleden tijd! Deze stand reinigt je wasmachine vanbinnen – zonder zware chemische producent, obviously – en verwijdert 99,9% van de bacteriën die slechte geuren veroorzaken. De krachtige waterstraal en een hoog toerental verwijderen bovendien het vuil uit de rubberen deurring, die vaak de boosdoener is bij geurtjes. Weet je niet zo goed wanneer het tijd is om je wasmachine te reinigen? No worries! Zelfs daarvan krijg je een melding. Zo heb je altijd een frisse trommel, en dus frisse was.

Het is meer dan een wasmachine

Een Samsung wasmachine is meer dan een wasmachine: het is een lifestyle-oplossing.

Lees de volgende verhalen

*Deze functies zijn afhankelijk van het model wasmachine.