Samsung QuickDrive

QuickDrive™

Volle waskracht. Halve tijd.

QuickDrive™ vermindert de duur van een wasbeurt tot 50% en het energieverbruik tot 20%, zonder dat dit ten koste gaat van de wasprestatie. De ‘Q-Drum™’ bestaat uit een grote hoofdtrommel en een plaat achterin de wasmachine, die onafhankelijk van elkaar draaien. Door deze dubbele beweging wordt de was continu in verschillende richtingen bewogen. QuickDrive™ wast snel, krachtig en is goed voor je kleding. (1)

Samsung Q-Drum QuickDrive

AddWash™

Eenvoudig kleding toevoegen tijdens het wassen

Een sok vergeten? Dankzij het AddWash™-deurtje voeg je snel en eenvoudig vergeten kledingstukken toe, ook als het wasprogramma al begonnen is. Je kunt zo ook gemakkelijk handgewassen kleding toevoegen die je alleen maar wilt spoelen of centrifugeren. (2)

Samsung AddWash

EcoBubble™

Was koud, bespaar energie

De EcoBubble™ motor mengt water, wasmiddel en lucht, waarna het wasmiddel als schuim de trommel in geblazen wordt. Het schuim wordt tot wel 40 keer sneller opgenomen door het wasgoed waardoor het sneller werkzaam is en kleding beter schoon wordt. Hierdoor kun je ook op lagere temperaturen effectief schoon wassen. Goed voor je was en je portemonnee. (3)

EcoBubble

Q-rator

Jouw slimme was assistent

Q-rator is een slim managementsysteem dat gebruik maakt van gegevens die tijdens je wasbeurten worden verzameld en je helpt om eenvoudiger en effectiever gebruik te maken van QuickDrive™. ‘Was Recept' geeft aan wat het beste wasprogramma is, ‘Was Planner' helpt je bij het optimaliseren van je was schema, en 'HomeCare Wizard' maakt het mogelijk om op afstand problemen op te lossen. (4)

Q-rator

Auto Optimal Wash

Eenvoudige automatische dispenser

Auto Optimal Wash maakt gebruik van vier sensoren om tot optimale was resultaten te komen en daar hoef je niets voor te doen. De sensoren stellen het gewicht van de was en de vuilgraad vast en bepalen hoeveel water, wasmiddel en spoeltijd er nodig is voor een optimaal resultaat. De modulaire automatische dispenser is makkelijk bij te vullen, ook bij gebruik van wasmiddelen die minder vloeibaar of zelfs stroperig zijn. (5)

Samsung QuickDrive

QuickDrive
AR-experience

Scan de QR-code, download de Augmented Reality app en beleef QuickDrive. (6)

QuickDrive AR-experience

Ontdek nu de QuickDrive™ wasmachines

De QuickDrive™ wasmachines zijn nu te koop, ontdek ze allemaal via onderstaande link.

QuickDrive wasmachines

(1) Getest op WW8800M, vergeleken met Samsung WW8500K. Wast tot 50% sneller op Cotton (op 40℃, met halfvolle trommel) en het eCotton-programma met wasprestaties binnen ±2%. Bespaart 20% bij het wassen op Cotton (op 40℃, met halfvolle trommel) en het Super Speed-programma (op 40℃, met een lading van 5 kg), gebaseerd op Intertek-data.
(2) Je kunt alleen textiel, kleding, wasmiddel en wasverzachter toevoegen. Het AddWash™-deurtje kan alleen geopend worden als de temperatuur in de machine lager is dan 50°C.
(3) Getest in overeenstemming met IEC 60456-2010 / lading van 4 kg / Super Eco Wash koud (WF80F5E5U4W) versus Cotton 40°C zonder Eco Bubble (WF0702WKU). Afzonderlijke resultaten kunnen verschillen. Gebaseerd op een laboratoriumtest met EMPA-stroken van Springboard Engineering, waarin de werking van een normaal vloeibaar wasmiddel vergeleken werd met luchtbellentechnologie, zonder mechanische invloeden.
(4) Beschikbaar voor Android en iPhone. Een wifi-verbinding is vereist. / Samsung is niet aansprakelijk voor enige schade die voortkomt uit het invoeren van incorrecte informatie door de gebruiker. Het aanbevolen wasprogramma is alleen gebaseerd op de wastijd, waardoor het mogelijk niet geschikt is voor alle stoffen of voor zeer vuile kledij.
(5) Auto Optimal Wash heeft wasmiddel voor 16 wasbeurten, genoeg voor ongeveer een maand wassen uitgaande van gemiddeld 4 wassen per week/5 kg was/een normale vuilgraad. Enkel op WW10M86INOA/EN.
(6) Enkel beschikbaar op Android.