Verbind je was.
Bespaar.

Bedien je wasmachine vanaf je smartphone en bespaar tijd en geld

Iemand gebruikt zijn smartphone die met de Samsung wasmachine verbonden is. De smartphone toont het display over het aanbevolen wasprogramma en de geschatte tijd om de was te doen via de Smartthings-app. Iemand gebruikt zijn smartphone die met de Samsung wasmachine verbonden is. De smartphone toont het display over het aanbevolen wasprogramma en de geschatte tijd om de was te doen via de Smartthings-app.

Doe de was vanaf je smartphone

Meer besparingen met Laundry Planner en Laundry Recipe

Doe je was in de daluren en bespaar op je energierekening! Een programma kiezen is eenvoudig met Laundry Recipe, dat de optimale cyclus aanbeveelt voor nog meer besparingen.

Samsung nieuwe wasmachine en droogkast in het wit staan onder het aanrecht in de woonkamer. En de Samsung Galaxy telefoon die op de wasmachine-en-droogkastcombo is aangesloten, toont een display van Q-rator voor de laundry planner. Het display is voor een katoenwasprogramma met een temperatuur van 40 graden, de spoeling is 5, de centrifuge is 1600 en de weekfunctie is geactiveerd. Samsung nieuwe wasmachine en droogkast in het wit staan onder het aanrecht in de woonkamer. En de Samsung Galaxy telefoon die op de wasmachine-en-droogkastcombo is aangesloten, toont een display van Q-rator voor de laundry planner. Het display is voor een katoenwasprogramma met een temperatuur van 40 graden, de spoeling is 5, de centrifuge is 1600 en de weekfunctie is geactiveerd.

Je was gedaan, met SmartThings

Laat de was perfect in je planning passen en focus op belangrijkere dingen. Synchroniseren is eenvoudig met de SmartThings-app, waarmee je Galaxy smartphone en WW9800T-wasmachine kunnen samenwerken. Het geeft je volledige controle over je wasgoed en stuurt je een melding wanneer het programma gedaan is.

Iemand houdt de Samsung Galaxy mobiel vast, en de smartphone toont via de Smartthings-app de waarschuwing dat het wasprogramma gedaan is. Iemand houdt de Samsung Galaxy mobiel vast, en de smartphone toont via de Smartthings-app de waarschuwing dat het wasprogramma gedaan is.

Geniet van je leven

Zorgeloos. Probleemloos.
Bekijk de status van je was op je Galaxy smartphone, altijd, overal. Je kunt zelfs de eindtijd aanpassen, zodat je je niet naar binnen hoeft te haasten om de was te doen.
Wij regelen alles voor je.

Een man bedient een wasprogramma met een Galaxy Note20 in de kleur Mystic Bronze. Een man bedient een wasprogramma met een Galaxy Note20 in de kleur Mystic Bronze.

Samsung Smartphones

Intelligent, mooi en veel power

Samsung Galaxy S21 Samsung Galaxy S21

Wasmachines en droogkasten

De nieuwe Samsung wasmachine en droogkast

De Samsung wasmachine-en-droogkastcombo De Samsung wasmachine-en-droogkastcombo