Life Hacks

De beste indeling van je koelkast

Zo blijven je producten langer vers.

Er is niets fijner dan een goedgevulde koelkast. Minder fijn is het risico dat je eten bederft. Gelukkig hoef je je hier niet langer zorgen om te maken met de koelkasten van Samsung. Je gooit namelijk minder weg en dat is goed voor mens en milieu. Hoe? Met onze tips en #samsunghacks om je koelkast optimaal in te delen en je producten langer vers en smaakvol te houden!

TIP
Houd rauwe producten in je koelkast goed gescheiden van bereid voedsel, met behulp van plastic mandjes bijvoorbeeld, om besmetting te voorkomen.

Zo houd je je koelkast overzichtelijk!

Groenten en fruit die je beter niet in de koelkast bewaart

Niet alle groenten doen het goed in de koelkast. De volgende producten kan je het beste buiten de koelkast bewaren:
Groenten: komkommer, tomaten, paprika’s, sperziebonen, avocado’s, winterpeen, aardappelen en zoete aardappelen.
Fruit: ananas, meloen en alle vruchten met een pit zoals pruimen, perziken, kersen.

TIP
Wist je dat met ‘Twin Cooling’ je producten in de koelkast nog langer houdbaar blijven? Door het gebruik van twee gescheiden luchtstromen en een nauwkeurige temperatuurregeling blijven producten tot twee weken langer vers. #SAMSUNGHACK

Easy living: maak je leven makkelijker

Restjes? Vries ze in: zo maak je niet alleen plaats in de koelkast, maar tover je ook in no time een lekkere huisbereide maaltijd op tafel. Ideaal voor die drukke dagen! Let wel op dat je niet te veel tegelijk in de vriezer legt, dit verstoort de temperatuur en kan ervoor zorgen dat andere producten ontdooien. Wil je kliekjes invriezen? Laat ze eerst afkoelen om opwarming te voorkomen en berg ze in kleine porties op. Zo bevriest het sneller en krijg je geen condensvorming. Wist je dat Samsungs vriezers uitgerust zijn met een ‘No Frost’ functie om ijsvorming te voorkomen in je vriezer? Zo verbruik je minder energie, en hoef je je vriezer niet meer te ontdooien (scoren!).

Time to party

Is het tijd voor een feestje? Met ‘Convertible Zone’ verander jij je vriezer in een koelvak zodat je meer bier en frisdrank tegelijk kan koelen. Met de verstelbare deurvakken richt jij je Samsung koelkast in zoals het jou het beste uitkomt. Onverwacht bezoek? Met de ‘Power Cool’ functie is die fles bubbels of dat lekker wijntje razendsnel op temperatuur. De koude lucht koelt de fles in no time. Dat alleen is al reden genoeg voor een feestje, toch?

Kies de koelkast die bij je past

Wie slim is kiest voor een Samsung koelkast. Kijk snel verder welke bij jou past. Wil je het nog slimmer aanpakken? Kies dan voor de Family Hub™, dat is dé slimme koelkast van Samsung.

Lees de volgende verhalen