Life Hacks

Fleur je dag op
door je wasroutine te veranderen

Zie hoe kleine veranderingen grote gevolgen kunnen hebben.

Een mama, papa en jonge zoon zijn klaar met de was. De mama en de zoon vouwen met veel plezier een geel deken op terwijl de papa de rest van de was uit de Samsung QuickDrive™ haalt. Een mama, papa en jonge zoon zijn klaar met de was. De mama en de zoon vouwen met veel plezier een geel deken op terwijl de papa de rest van de was uit de Samsung QuickDrive™ haalt.

Als jong gezin zal je al snel kleine verbeteringen in je dagelijkse routine opmerken
door de Quickdrive™ te gebruiken. En je zal nog sneller moeten vaststellen dat je levensstijl zich aanzienlijk heeft verbeterd. Hoe? Laten we eens kijken!

Een jongen en zijn papa lachen: de zoon kleurde zijn T-shirt vol met stift. De papa knielt voor de QuickDrive™ en toont een net gewassen frisse en schone witte T-shirt. De jongen kan zijn favoriete shirt weer dragen. Een jongen en zijn papa lachen: de zoon kleurde zijn T-shirt vol met stift. De papa knielt voor de QuickDrive™ en toont een net gewassen frisse en schone witte T-shirt. De jongen kan zijn favoriete shirt weer dragen.
1

Doe meer in minder tijd

Vlekken en vuil horen gewoon bij het kind-zijn. Ga jij als ouder ook elke week door bergen was? Ja, dat hoort er nu eenmaal bij! Maar met de QuickDrive™ is zelfs de meest modderige kleding van je kids schoner dan voorheen, en dat twee keer zo snel.

Het is nacht. Het koppel slaapt in hun slaapkamer terwijl de QuickDrive™ in de kamer ernaast de was doet. De lichtjes op de QuickDrive™ zijn verlicht en de machine loopt soepel en rustig, zodat het koppel rustig kan slapen. Het is nacht. Het koppel slaapt in hun slaapkamer terwijl de QuickDrive™ in de kamer ernaast de was doet. De lichtjes op de QuickDrive™ zijn verlicht en de machine loopt soepel en rustig, zodat het koppel rustig kan slapen.
Maak gebruik van de plannerfunctie door middel van de "Laundry End Time-Setting Interface" Maak gebruik van de plannerfunctie door middel van de "Laundry End Time-Setting Interface"
Wasplanner
Stel het wasprogramma zo in zodat het klaar is wanneer jij dat wil
2

Was je kleren ’s nachts

Het meeste uit je kostbare tijd halen? Dat doe je door de was te laten draaien terwijl je slaapt. Vooral handig voor dagen waarop je laat thuis komt. Doe de was ’s nachts: dan is de elektriciteit goedkoper en hoef je je geen zorgen te maken over eventueel lawaai.

Een mama, papa en een jonge zoon zijn allemaal mooi aangekleed. De mama brengt een aardbeientaart naar de eettafel waar de zoon en papa tegenover elkaar zitten. De QuickDrive™ is perfect geplaatst in de achtergrond als deel van het aanrecht. Een mama, papa en een jonge zoon zijn allemaal mooi aangekleed. De mama brengt een aardbeientaart naar de eettafel waar de zoon en papa tegenover elkaar zitten. De QuickDrive™ is perfect geplaatst in de achtergrond als deel van het aanrecht.
3

Thuis zorg dragen voor delicate stoffen

Speciale kleding en delicate stoffen? Die laat je er zelf als nieuw uitzien, zodat je altijd klaar bent voor elke gelegenheid. QuickDrive™ is zowel zacht voor je was als snel en efficiënt, zelfs voor al je delicate stoffen!

Image Image
Het verkrijgen van de Receptfunctie door middel van de "Laundry Condition-Setting Interface" Het verkrijgen van de Receptfunctie door middel van de "Laundry Condition-Setting Interface"
Wasrecept
Aanbevelingen voor de beste cyclus voor elke wasbeurt? Die krijg je van de QuickDrive™ op basis van het soort kleding en hoe vuil ze zijn.
4

Doe je huishoudelijk werk terwijl je onderweg bent

Thuis zijn voor al je huishoudelijke taken? Dat is zo passé! De beste wascyclus vinden of de eindtijd van je was instellen, dat kan vanaf nu op afstand met je smartphone.

De QuickDrive™ wasmachine is perfect in de wasruimte ingebouwd. De wasmachine ziet er strak en verfijnd uit en werkt soepel en stil. De QuickDrive™ wasmachine is perfect in de wasruimte ingebouwd. De wasmachine ziet er strak en verfijnd uit en werkt soepel en stil.
5

Betrouwbaarheid door de jaren heen

Met een garantie van 11 jaar op de DIT-motor is QuickDrive™ een betrouwbare en duurzame machine die elke cent waard is.

Het is meer dan een wasmachine

QuickDrive™ is meer dan een wasmachine: het is een lifestyle-oplossing.

Lees de volgende verhalen