Life Hacks

Close-up Heize + Marc Allante

In gesprek over muzikale inspiratie en samenwerking.

Heize in haar studio Heize in haar studio

Toen K-popidool Heize en de vermaarde artiest Marc Allante elkaar ontmoetten voor de coproductie van de muziekvideo van de tophit Jenga, wisten ze geen van beiden wat ze moesten verwachten. De afstand en de verschillende creatieve stijlen werden overbrugd met de Samsung Notebook 9 en de S Pen.

Heize in the studio Heize in the studio

Heize: De K-pop superster

Singer-songwriter Heize verwierf internationale roem met de verhalen die ze brengt met haar coole, gevoelige stemgeluid dat ze koppelt aan haar R&B-sound. De Zuid-Koreaanse zangeres tourt regelmatig de hele wereld rond en gebruikt daarom haar Notebook 9 Pen als haar ultieme creatieve tool.

''Ik krijg geen inspiratie voor een song als ik me gewoon aan het schrijven zet. Ik krijg plotseling een idee als ik iets anders aan het doen ben, aan het spelen ben of zelfs als ik slaap.''

–Heize

Heize aan het werk met de Notebook 9 Pen. Heize aan het werk met de Notebook 9 Pen.
Heize aan het werk met de Notebook 9 Pen. Heize aan het werk met de Notebook 9 Pen.

Marc Allante: De vermaarde illustrator

Kunstenaar Marc Allante staat bekend om zijn unieke stijl en mondiale context. Marc combineert Westerse schildertechnieken met traditionele Oosterse inkt en gebruikt zijn kunst als uiting van zijn eigen Chinees-Franse achtergrond en zijn kijk op een wereld die almaar meer globaliseert.

Heize – Jenga (feat. Gaeko) Heize – Jenga (feat. Gaeko)

Het ontstaan van Jenga

Samen creëerden ze de nieuwe hitsingle ''Jenga''. De samenwerking leidde tot een nummer dat de grenzen van vrijheid en expressie aftast, aangezien beide kunstenaars de wereld verkennen vanuit een nieuw perspectief. Om de hit te vieren, maakte Marc een begeleidend kunstwerk met levendige kleuren en fijne details.

Een van Marc Allantes originele werken voor de video ''Jenga''. Een van Marc Allantes originele werken voor de video ''Jenga''.

''Ik had snel de overgang
van traditioneel naar
digitaal schetsen
en schilderen gemaakt.''

–Marc

Marc Allante aan het werk op de Samsung Notebook 9 Pen Marc Allante aan het werk op de Samsung Notebook 9 Pen

De sleutel tot samenwerking

Met de Samsung Notebook 9 Pen kun je in verschillende stijlen en op verschillende locaties samenwerken.

Lees de volgende verhalen