Life Hacks

De perfecte
afspraak plannen

Laat je virtuele persoonlijke assistent al het werk voor je doen.

Samsung Bixby virtuele assistent Samsung Bixby virtuele assistent

Waarom zou het maken van afspraken zo moeilijk moeten zijn? Van het vinden van tijd in je agenda tot het beslissen waar je elkaar ontmoet, een virtuele assistent zoals Samsung Bixby kan je helpen bij al die details. Ontdek hoe je je volgende afspraak kunt maken met een virtuele persoonlijke assistent.

Samsung Bixby om je agenda erbij te halen Samsung Bixby om je agenda erbij te halen
1

Laat jouw secretaresse die van mij bellen

Geloof het of niet, je hebt wel degelijk tijd over. Je hebt alleen wat hulp nodig om dat in te zien. Daar kan een virtuele persoonlijke assistent je bij helpen. Met Bixby vraag je gewoon om een dag te openen om te kijken wat er mogelijk is. Je kunt dan een uur blokkeren aan de hand van een eenvoudige gesproken commando.

Bixby als je restaurantgids Bixby als je restaurantgids
2

Gebruik Bixby als restaurantgids

Moeite om een restaurant te kiezen? Een veelvoorkomend probleem. Je virtuele assistent kan restaurants aanbevelen bij jou in de buurt die voldoen aan jouw reserveringswensen en die ook nog een happy hour-special hebben.

Bixby Vision voor wijnsuggesties Bixby Vision voor wijnsuggesties
Bixby Vision Bixby Vision
Bixby Vision
Van vertalen tot slimmer shoppen, je telefoon kan je overal bij helpen.
3

Gebruik Bixby als je persoonlijke sommelier

Geef je thuis een etentje? Gebruik je virtuele assistent voor wijntips. Richt de camera van je Samsung Galaxy op het wijnetiket, tik op Vision en selecteer de wijnopties. Bixby Vision haalt de informatie over de wijn erbij en doet meteen aanbevelingen wat betreft bijpassende gerechten.

Bixby Vision om een taxi te bellen Bixby Vision om een taxi te bellen
4

Te laat komen zonder onbeleefd te zijn

Als je aan de late kant bent, is het handig om een assistent te hebben die je locatie doorstuurt aan je vriend of die een Uber voor je regelt. Je regelt dit eenvoudig met een gesproken commando en ondertussen kun jij je op belangrijkere zaken richten.

Bixby Vision houdt je agenda bij Bixby Vision houdt je agenda bij
5

Uit het zicht, maar niet uit beeld

Gebruik reminders om terugkerende afspraken niet te vergeten. Een eenvoudig gesproken commando houdt elke (vervolg)afspraak in beeld.

Volledig tot jouw beschikking

Ontdek hoe je nog meer uit Samsung Bixby haalt met de Galaxy Note9.

Lees de volgende verhalen