Bixby

Doe meer met Bixby.

Bixby geeft u de vrijheid om te focussen op wat belangrijk is. Bixby leert wat u graag doet en werkt samen met uw favoriete apps en services zodat u meer gedaan kunt krijgen.

De Spaans-Engelse vertaling van een prijskaartje voor mandarijnen met Bixby Vision.

* Klik "hier" om een lijst met ondersteunde talen voor vertaling te bekijken.
* Afgebeelde apparaten en schermen gesimuleerd voor illustratieve doeleinden.
* GPS moet worden ingeschakeld voor services waarvoor locatiegegevens vereist zijn.

Bekijk de wereld door nieuwe ogen met Bixby.

Bixby Vision is ingebouwd in uw camera, zodat u meer kunt zien. Tik op het pictogram Vision in de zoeker om een teken te vertalen, meer informatie te krijgen over de calorieën in uw lunch of make-up uit te proberen met AR.

Een schermafbeelding waarin een rode bloem wordt gescand met de lensfunctie van Bixby Vision.

Slimmer zoeken.

Scan en laat de rest over aan Bixby Vision. Scan afbeeldingen, eten, wijn en QR-codes om de gewenste informatie op te halen. Koop online wat je in het echt ziet.

* De functie voor wijn zoeken is in het Engels (VS) en Mandarijn Chinees beschikbaar. Later worden ook andere talen ondersteund.
* De functie voor het herkennen van voedsel geeft slechts een benadering en kan onnauwkeurig zijn. De werkelijke hoeveelheid ingenomen calorieën kan verschillen per voedingsitem en is afhankelijk van de gezondheid van de gebruiker.

Auto wordt op straat herkend met Bixby Vision en een lijst met gedetecteerde afbeeldingen wordt weergegeven op de smartphone.
Fietsen worden op straat herkend met Bixby Vision en een lijst met gedetecteerde winkels wordt weergegeven op de smartphone.
Macaron wordt herkend met Bixby Vision en de gedetecteerde gegevens over macarons worden weergegeven op de smartphone.
Wijn wordt herkend met Bixby Vision en de gedetecteerde gegevens over de wijn worden weergegeven op de smartphone.

Nauwkeuriger vertalen

Van korte zinnen tot lange regels, van kleine etiketten tot grote borden, vertaal met gemak teksten met verschillende lengtes en maten.

De linkerhand houdt een brochure van public relations in Venetië vast, geschreven in het Italiaans. De afbeelding overlapt met Bixby Vision waarin een Engelse vertaling van de brochure wordt weergegeven.

Gebruik uw telefoon als gids.

Herken oriëntatiepunten of bedrijven en bekijk meer info hierover.

Informatie wordt weergegeven over een café of restaurant in de buurt met meer specifieke info (naam van restaurant, gemiddeld cijfer, foto enz.) in een miniatuurafbeelding in Bixby Vision.

Meer plezier en comfort met de hulp van Augmented Reality.

Ervaar en ontdek de nieuwe mogelijkheden van AR, met veel handige toepassingen. Vind nieuwe mogelijkheden voor jouw eigen uiterlijk en dat van jouw huis, allemaal op je smartphone scherm.

* De werkelijke productomvang, de afbeelding en de kleur kunnen afwijken van de virtuele resultaten.
* Momenteel beschikbaar op de Galaxy Note10/Note10+/S10/S10+/S10e/A80/A70/A60/A50/Tab S5e.

Probeer het voordat u koopt.

Vraagt u zich af of die kleur u wel staat?
Bekijk zonnebrillen voor allerlei gelegenheden met Bixby Vision. Shop tot u het perfecte montuur voor uw gezicht hebt gevonden.

Afbeelding van een man met zonnebrilproducten en miniatuur met verschillende zonnebrillen in de afbeelding van de AR-functie in Bixby Vision.
Afbeelding van een man met zonnebrileffecten en miniatuur met verschillende zonnebrillen in de afbeelding van de AR-functie in Bixby Vision.
Afbeelding van een man met zonnebrileffecten en informatie (naam van zonnebril, prijs, kleur, grootte enz.) in de afbeelding van Bixby Vision.

Bekijk trailers van films waar je ook bent.

Met Bixby Vision hebt je een voorproefje zo in handen. Scan filmposters om ze tot leven te brengen. Meer informatie over films, zijn nu direct binnen handbereik.

* De nauwkeurigheid en het herkenningsniveaJe van deze voorziening kunnen worden beïnvloed door de omstandigheden en instellingen.
* Als je mobiele gegevens gebruikt voor deze service, kan dat extra kosten met zich meebrengen.

Een afbeelding voordat een filmposter op straat wordt gescand met de AR-functie van Bixby Vision.
Herkende filmposter op straat met weergave van afspeelknop van oorspronkelijke trailer, miniatuur van officiële poster met meer filminformatie via de AR-functie van Bixby Vision.
Afbeelding van filmposter op straat met weergave van meer informatie (samenvatting, cast enz.) op de afbeelding via de AR-functie van Bixby Vision.

Geniet nog meer van Bixby Vision door apps toe te voegen.

Breid uw ervaring met Bixby Vision uit met een reeks handige hulpmiddelen en grappige functies. Installeer aanvullende services van onze partner-apps om optimaal te profiteren van Bixby Vision.

Contact opnemen met Samsung Help

Hebt u verder nog vragen?

* Momenteel beschikbaar met Galaxy Note10/Note10+/S10/S10+/S10e/Note9/S9/S9+/Note8/S8/S8+/A80/A70/A60/A50/A9 Star/A8 2018/A8+ 2018/A7 2018/A5 2018/J7+/A6/A6+/C8/J7 Top/Tab S5e/Tab S4/Tab A2 en W2018 (China).
* Aanmelding bij Samsung Account en gegevensnetwerk (Wi-Fi of internetverbinding) vereist.
* De beschikbaarheid en inhoudproviders kunnen per land en apparaat verschillen.
* Gebruikersinterface kan afwijken en per apparaat verschillen.
* Alle informatie en inhoud worden geleverd door derden en onder staan onder hun verantwoordelijkheid. Dit is niet in alle gevallen de laatste informatie.