Bixby

Doe meer met Bixby.

Bixby geeft u de vrijheid om te focussen op wat belangrijk is. Bixby leert wat u graag doet en werkt samen met uw favoriete apps en services zodat u meer gedaan kunt krijgen.

De Spaans-Engelse vertaling van een prijskaartje voor mandarijnen met Bixby Vision.

* Klik "hier" om een lijst met ondersteunde talen voor vertaling te bekijken.
* Afgebeelde apparaten en schermen gesimuleerd voor illustratieve doeleinden.
* GPS moet worden ingeschakeld voor services waarvoor locatiegegevens vereist zijn.

Krijg een nieuw perspectief met Bixby Vision.

Bixby Vision is ingebouwd in uw smartphone zodat u eenvoudig meer te weten komt over de wereld om u heen. Tik op het Vision-pictogram in de Camera- of Galerij-app om te zoeken, te winkelen en te vertalen met één druk op de knop. Bixby Vision biedt ook toegankelijkheidsondersteuning voor slechtzienden.

Een schermafbeelding waarin een rode bloem wordt gescand met de lensfunctie van Bixby Vision.

Slimmer zoeken.

Verspil geen tijd aan het vinden van de juiste trefwoorden. Richt gewoon uw camera op iets waarover u meer wilt weten. Bixby Vision levert u de gewenste informatie, van de naam van een beroemd monument dat u bezoekt tot zoekresultaten voor afbeeldingen en nog veel meer.

Bixby Vision herkent de Eiffeltoren en een lijst met gedetecteerde afbeeldingen wordt op de telefoon getoond.
Auto wordt op straat herkend met Bixby Vision en een lijst met gedetecteerde afbeeldingen wordt weergegeven op de smartphone.

Een handig hulpmiddel bij het winkelen.

Ziet u iets dat u wilt kopen? Neem een foto en Bixby Vision laat beoordelingen, besprekingen en prijzen zien zodat u een geïnformeerde aankoop kunt doen.

Fietsen worden op straat herkend met Bixby Vision en een lijst met gedetecteerde winkels wordt weergegeven op de smartphone.

Krijg de juiste vertaling.

Extraheer, vertaal, deel, zoek en lees tekst. Van kleine etiketten tot grote borden, met Bixby Vision vertaalt u in een handomdraai teksten van verschillende lengtes en afmetingen.

* Klik op hier om de ondersteunde talen te bekijken.

De linkerhand houdt een brochure van public relations in Venetië vast, geschreven in het Italiaans. De afbeelding overlapt met Bixby Vision waarin een Engelse vertaling van de brochure wordt weergegeven.

Bixby Vision voor iedereen.

Bixby Vision biedt toegankelijkheidsopties ter ondersteuning van slechtzienden. De eenvoudige interface van Bixby Vision kan snel worden ingesteld en beschrijft in gesproken tekst de omgeving, zodat gebruikers meer te weten komen over de wereld om hun heen.

* De stand Scènebeschrijving wordt momenteel ondersteund in het Engels (VS), Frans, Duits, Italiaans, Koreaans, Mandarijn Chinees, Portugees, Russisch, Spaans (Spanje).
* Tekstlezer ondersteunt 54 talen die identiek zijn aan de invoertaal van de 'vertaalfunctie'. Klik hier om de lijst met de ondersteunde talen te bekijken.

Scènebeschrijving

Hiermee worden foto's beschreven die door Bixby Vision worden gemaakt.

"A dog sitting on the grass."

Bixby Vision beschrijft vocaal een afbeelding van een hond die op gras zit.

Objectidentificatie

Vertelt je wat recht voor je ligt.

"Klok."

Een telefoonscherm toont een kleine bureauklok die door Bixby Vision wordt geïdentificeerd, met een pauzeknop onder het beeld.

Tekstlezer

Herkent en leest tekst in realtime voor.

"Contactloos afhalen op het voetpad."

Een telefoonscherm toont een A-frame-teken met de tekst "contactloos afhalen op het voetpad", geïdentificeerd door Bixby Vision, en een pauzeknop onder de afbeelding.

Kleurendetector

Detecteert en leest kleuren in realtime.

"Rood."

Bixby Vision erkent dat de kleur van de beker rood is.

* Momenteel beschikbaar voor Galaxy S21/S20 FE/Note20/Note20 Ultra/Note10/Note10+/Note10 Lite/Note9/S9/S9+/Note8/Fold2/Fold/Z Flip/S20/S20+/S20 Ultra/S10/S10+/S10e/S10 Lite/S8/S8+/S8 Active/S8 Lite/Note FE/A71/A42/A41/A31/M51/M31S/M31/M21S/M21/F41/Tab S6 Lite/Tab Active 3/Tab A 2018/A90/A80/A71/A70s/A70/A60/A51/A50s/A50/A9 Star/A8s/A8 2018/A8+ 2018/A7 2018/A6/A6+/C8/J7+/J7 Top/Tab S7/Tab S7+/Tab S6/Tab Active Pro/Tab S5e/Tab S4/Tab A2/XCover Pro.
* Gegevensnetwerk (Wi-Fi of internetverbinding) vereist.
* Het gebruik van mobiele gegevens terwijl u met Bixby Vision werkt, kan tot extra kosten met zich meebrengen.
* De beschikbaarheid en inhoudproviders kunnen per land en apparaat verschillen.
* Gebruikersinterface kan afwijken en per apparaat verschillen.
* Alle informatie en inhoud worden geleverd door derden en onder staan onder hun verantwoordelijkheid. Dit is niet in alle gevallen de laatste informatie.

Contact opnemen met Samsung Help

Hebt u verder nog vragen?