Life Hacks

Een schoon, fris & groen huis met Samsung

Maak kennis met al onze apparaten voor een heerlijk schoon en milieubewuster huis.

Een groen huis is een gezond huis. Dan hebben we het natuurlijk niet over het kleurtje op de muur, maar aan alle planten in je huis. Én de huishoudelijke apparaten met energielabel A. Want wist je dat planten kunnen bijdragen aan een gezondere luchtcirculatie? En dat je heel schoon en bewuster kunt wassen met Samsung? Lees hier vele groene tips.

Ga voor groen,
ga voor label A

Bewust omgaan met je energieverbruik en het hebben van een schoon huis is niet alleen goed voor je gezondheid, maar geeft ook een heerlijk ontspannen gevoel. Maak je huis groener en hou het heerlijk fris en schoon met onze Samsung producten met energielabel A. Label A is het energiezuinigst van alle labels en hiermee kun je met een gerust hart de was aanzetten.

De krachtige bubbels van de Samsung QuickDrive™ wasmachine is met het energielabel A zelfs 2x zo snel en energiezuiniger. Het verspeelt minder water en wasmiddel en je kunt zelfs met stoom het meest hardnekkige vuil, bacteriën en allergenen verwijderen. Droog je kleding in de Samsung Drogers met warmtepomptechnologie die minder stroom verbruiken. Zo heb je twee groene hulpjes in huis en ben je bewuster met het milieu bezig.

Wil je een optie voor een nog schonere was? De Samsung AirDresser bevat ook de warmtepomptechnologie en verbruikt zo minder stroom. De AirDresser met geurfilter stoomt jouw kleding met stoom en lucht en verwijdert niet alleen vuil, virussen en allergenen, maar ook kreukels en laat je kleding lekker fris ruiken. Heerlijk voor in een schoon en groen huis.

Zeg hallo tegen gezonde planten in je huis

Het op peil houden van de luchtcirculatie in je huis is heel goed voor je gezondheid. Planten in je huis do the trick en zijn je groene, natuurlijke luchtverfrissers. Ze voorkomen droge lucht en produceren zuurstof. Sommige kamerplanten gaan zelfs een stap verder en hebben de kwaliteit om de lucht te zuiveren zoals de Vredeslelie, Calathea, Monstera en de Rubberplant. Zet dus een aantal van deze kamerplanten in je huis en ze zorgen niet alleen voor een heerlijk ontspannen sfeer, maar creëren een gezonde en frisse leefomgeving. Perfect voor als je veel thuis bent.

Nu je planten zo goed aan het werk zijn, verdienen zij natuurlijk ook een flinke dosis aan frisse lucht. Daarom is het niet slecht om de lucht in je huis extra te zuiveren met onze luchtreinigers. The Cube is een kleine maar krachtige luchtreiniger die je huis een flinke boost geeft.

Lees de volgende verhalen