Life Hacks

Flo & Serine spill the review tea

#LifeOpensUpWithGalaxyTabS8+

Bakken lef en een onweerstaanbaar gevoel voor humor. Bij Samsung houden we van durvers zoals Flo Windey en Serine Ayari, die ons inspireren tot grootse dingen. Benieuwd wat deze twee go-getters van de Galaxy Tab S8+ vinden? Check het hier!

Creativiteit zonder limits

De dag beginnen met een radio-opname, in de taxi scripts herlezen op haar Galaxy Tab S8+ (en dus nooit meer piekeren over hoeveel inkt er nog in de printer zit), in de trein lekker chillen met een paar Sponge Bob Square Pants afleveringen op haar tablet… Als creative soul en Engels-, Frans- en Nederlandstalige stand-upcomedian is Serine vaak on the go. Geen wonder dat zij en haar Galaxy Tab S8+ best buds zijn geworden! Met Samsung Notes en de S Pen kan ze bovendien haar grappigste ideeën in een handomdraai in een memo opschrijven. Maak jij liever schetsen of tekeningen? Het kan. Zelfs handgeschreven nota's kan je omzetten in tekst voor optimale leesbaarheid. Genious!

Real life connection

Ook berichten beantwoorden doet Serine onderweg. “Ik ben definitely iemand die graag antwoordt op berichten met vocals in plaats van alles te schrijven en daar is mijn Galaxy S22+ altijd handig voor.” Dankzij One UI 4.1 heb je bovendien toegang tot dezelfde apps op je Galaxy S22 en de Galaxy Tab S8. Op je tablet overschakelen voor een call? Doen! Tijdens videogesprekken zoomt de Dual Front Camera automatisch uit wanneer er nieuwe vrienden bijkomen om iedereen in beeld te brengen. Zo lijkt het net alsof je face to face met ze praat.

Hyped over de compact size & (selfie) camera

De Galaxy Tab S8+ is een lichtgewicht met eindeloze mogelijkheden. “Je raadt nooit hoe makkelijk die overal mee naartoe te nemen is”, benadrukt Flo. Na een drukke dag een emo momentje inlassen om te ontladen terwijl ze een boodschappenlijstje maakt? Dat durft Flo. Achtergrondmuziekje opzetten om in workflow te komen? Yep! Ook buiten (hello summer!) en onderweg, want met HyperFast 5G kan je muziek, films en content streamen waar je maar wilt. Je favoriete films in bed kijken? Een van Flo’s aanraders. Het levendige scherm en de verbeterde bas van de Galaxy Tab S8+ bezorgen je de meest meeslepende ervaring ever op een tablet. Nice, toch? En dan hebben we het nog niet over de Dual Front Camera gehad die voor indrukwekkende 4K-video opnames zorgt. “Even serieus: je hebt geen spiegel meer nodig, je kunt doen alsof je in een meeting zit en gewoon je make-up doen”, grapt Flo, “En doen alsof je oplet tijdens meetings en gewoon keiveel selfies nemen. Kijk eens deze trick! Hij doet het gewoon vanzelf.” Nee, Flo neemt zich niet au sérieux. Nooit. Never. Jamais. And we like it!

We are ready to break the rules. Jij ook?

Communiceer, creëer en beleef als nooit tevoren met de Galaxy Tab S8+.

Lees de volgende verhalen