Life Hacks

Er hangt liefde in de lucht:
romantische ideeën voor Valentijn

Een zee aan ideeën voor de tech-liefhebber in jouw leven.

Valentijnsdag komt steeds dichterbij en het wordt toch echt eens tijd om te bedenken hoe jij dit jaar je partner verrast met iets speciaals. Natuurlijk kun je weer voor de veilige optie kiezen en iets traditioneels als kaarsen, bloemen of chocolade uitkiezen, maar je kunt ook voor een creatievere optie gaan. Wij helpen je graag een handje met onze tips voor een romantische dag!

Maak herinneringen voor het leven met de Galaxy S23

Time flies when you are having fun. 2021 lijkt soms nog als de dag van gisteren te voelen! Stilstaan bij de belangrijke dingen in je leven is daarom essentiëler dan ooit. Vier de liefde, vier het leven! En hoe kun dit beter doen dan door het zelf vast te leggen? Met de nieuwe Galaxy S23 in je handen, maak je zulke scherpe en mooie foto’s dat herinneringen blijvend worden. Met de vernieuwde Nightography doe je dit zelfs in het donker. Een heldere hemel vol sterren? De perfecte achtergrond om jullie liefde vast te leggen, zelfs in selfie-modus zie je alle details haarscherp en creëer je net een beetje meer magie. De volgende dag nog aan het dromen van dat magische moment? Vergeet dan vooral niet je waardevolle herinneringen te back-uppen op de T7 Shield SSD en zo voor eeuwig te bewaren en koesteren.

Dans op de soundtrack van jullie relatie

Bijna ieder stel heeft wel een eigen nummer, dat helemaal van hen is, alsof het voor hun is geschreven zelfs. Het kan een liedje zijn dat je naar elkaar stuurde toen je net verliefd was of een nummer waar je op danste tijdens je eerste date. Zitten jullie weer eens een avond samen op de bank zoals altijd? Zet dan de videoclip van jullie soundtrack op de tv aan, gooi het volume van je Soundbar omhoog en waag eens een dansje samen! Voel je vrij, beweeg je lichaam, lach als het allemaal wat gek wordt en geniet van elkaar. Als je daarna buiten adem op de bank ploft, voel je je vrijer en meer verbonden dan ooit. En natuurlijk herbeleef je dit moment keer op keer als je jullie nummer afspeelt op de Galaxy Buds2 Pro .

Een ouderwetse filmavond

We zien je al denken: had ik dit niet zelf kunnen bedenken? Natuurlijk wel. Maar een filmavond tegenwoordig is al gauw in je joggingbroek met één oog naar de tv kijken, terwijl je met het andere oog door je sociale media scrolt. Heerlijk op zijn tijd, maar op een bijzondere avond zoals Valentijnsdag stellen wij net dat beetje extra voor. Kleed je aan alsof je samen uitgaat, verberg je smartphone, pak lekkere snacks en duik je eigen thuisbioscoop in. Want eerlijk, met de heldere en kleurrijke beeldkwaliteit van OLED TV hoef je niet meer naar de cinema. Is een ouderwetse filmavond te gewoontjes voor je? Zet dan een tentje op in de woonkamer of op zolder, hang er wat leuke lichtjes in en beleef je filmavond gewoon op je Galaxy Book2 Pro 360 .

Een lief woordje

Terwijl we meer communiceren dan ooit, verdwijnt toch ook soms de aandacht voor elkaar. Even snel een boodschappenlijst appen of je locatie delen zodat iemand weet hoe laat je thuis komt, zijn de gewoonste zaken van de wereld. Maar wanneer heb jij voor het laatst echt een bericht met aandacht voor de ander gestuurd? Verras je partner tijdens Valentijnsdag eens met extra lieve berichten. Laat bijvoorbeeld een romantische sticky note achter, speel zijn of haar favo track af op de Family Hub (bonuspunten als je ook een lief ontbijtje klaar zet in de koelkast) of stuur een leuke selfie met de Galaxy S23 waarbij de slimme technologie van de AI Image Enhancer er gelijk de beste foto van maakt. Tijd over? Maak dan een indoor speurtocht en zet via Samsung SmartThings al je huishoudelijke apparatuur in!

Samen op avontuur

Klaar om samen de wereld te verkennen? Ga dan op stap met de Galaxy Watch5 . Laat je verdwalen, wijk van het pad af of neem tijd voor een uitgebreide, romantische picknick: de Galaxy Watch5 zorgt er voor dat je weer op het juiste pad terechtkomt en terugkeert naar je beginpunt. Wat meer spanning in de relatie brengen? Ga dan de sportieve strijd aan met elkaar aan en kijk wie het meeste uit zijn work-out haalt!

Op zoek naar een tech-cadeau waardoor jouw partner zich speciaal voelt?

Hier zijn enkele ideeën.

Lees de volgende verhalen