Life Hacks

TabTalks - Let’s talk business

Succes gegarandeerd!

Maximiliaan Verheyen verwelkomt zijn favoriete ondernemers tijdens TabTalks en duikt elke dinsdag met hen in de toekomst van ondernemen op #TabTalksTuesday. Met zijn Galaxy Tab S8 in de hand vuurt Maximiliaan hen de ene na de andere vraag af zonder blikken of blozen. Klaar voor de inspiratie? Let’s talk!

sprekers op podium sprekers op podium

BEYOND THE HYPE

Pieter Van Leugenhagen is verslaafd aan alles waar het woord ‘digitaal’ in voorkomt en van die passie maakte hij zijn job. Zo helpt hij als co-founder van 'Yondr Agency' bedrijven immersive technology toe te passen. Pieter's main mission? Een hyper geconnecteerde wereld creëren. "VR is meer dan een hype gezien de mogelijkheden ervan al decennialang onderzocht worden. In het verleden was de technologie gewoonweg nog niet up-to-date, maar nu wel! Sterker nog; VR is vandaag de dag zo toegankelijk dat iedereen ermee aan de slag kan. Je hebt absoluut geen dure gadgets meer nodig! Ik gebruik bijvoorbeeld mijn Galaxy Tab S8

READ ALL ABOUT IT

Op zoek naar VR-leesvoer? Daar is Pieter zelf werk van aan het maken en voor die schrijfsels kan hij de S Pen van zijn Galaxy Tab S8 niet meer missen. “Ik ben nu een boek aan het schrijven en daarvoor download ik heel wat white papers en lees ik enorm veel artikels. Het is supercool om on the road vanalles te researchen en neer te schrijven om dan on the spot die schrijfsels te delen met mijn co-writer.”

Katty Verresen spreekt in microfoon Katty Verresen spreekt in microfoon

SELF-KNOWLEDGE FIRST

Katty Verresen gaat dit jaar door het leven als finaliste ‘ICT woman of the year’ en dat is niet voor niets. Als Business Director Digital Workplace & Document Management bij 9Altitudes (een hele mond vol!) heeft ze haar plek dik verdiend. Die titel kreeg ze nadat ze zich bewees als rolmodel voor jonge meisjes die van een carrière in ICT dromen. Zo hopte Katty op korte tijd van de ene naar de andere promotie en ze vertelt je in de podcast hierboven graag hoe.

‘Doe aan self-marketing, leer jezelf goed kennen en weet wat je kwaliteiten en sterktes zijn. Ik schrijf zo’n dingen over mezelf graag allemaal gestructureerd neer op mijn Galaxy Tab S8. Als je je daarvan bewust bent, kan je gaan netwerken en dan is het veel makkelijker om jezelf te verkopen voor een nieuwe job.”

STRUCTURE, PLEASE

Met een titel zoals die van Katty, is een leven vol planningen dagelijkse kost en daarvoor kan ze haar Galaxy Tab S8 niet meer missen. “Als ik moet nadenken over strategische zaken, begin ik heel snel in mindmaps te denken. Dat helpt mij om een overzicht te krijgen in wat ik allemaal moet doen en dat gaat zo makkelijk op de Galaxy Tab.”

Frederik Van Dessel lacht Frederik Van Dessel lacht

INNOVEREN KAN JE LEREN

Frederik Van Dessel (Fred voor de vrienden) droomde er al als kleine jongen van om zijn eigen baas te zijn. Hij verdiepte zich in voedselverspilling en maakte zijn kinderdroom waar met zijn eigen onderneming ‘Winning Foods’. In de podcast hierboven vertelt Fred hoe hij met instant soepjes verloren groenten redt die de supermarktrekken normaal niet halen.

"Er is al heel lang geen innovatie meer geweest in deze instant voedselsector en daar hebben wij verandering in gebracht. Net op die nieuwigheid moet je als ondernemer focussen. Wij houden het niet enkel bij onze soep maar ontwikkelen steeds nieuwe dingen zoals smoothies en energy drinks. Blijven innoveren is de boodschap!”

BINGING BABY

Fred is altijd op de baan omdat hij in België woont maar met lokale boeren in Nederland werkt. Zijn Galaxy Tab S8 is daarom zijn favoriete reispartner om nieuwigheden mee te ontdekken. Tijdens zijn lange treinritten staart de ondernemer niet door het raam, maar houdt hij zich lekker bezig op zijn Tab. “Ik ben heel vaak on the road dus ik doe vanalles onderweg. Ik lees vaak krantenartikels en magazines op mijn Galaxy Tab, maar ik durf ook al eens een Netflix-serietje op te zetten zoals mijn favoriet ‘Friends’.

MASTERMIND VIBES

Stan-Louis Bufkens vertelt in deze podcast over de geniale dingen die hij doet met zijn Bureau Béatrice. Daar werkt hij creatieve technologieën uit voor high class merken zoals Cartier, Louis Vuitton en Jaguar. Deze master entrepreneur weet alles over de metaverse en legt het in weinig woorden uit als ‘iets dat op het internet leeft’. Dat zijn bijvoorbeeld de spannende VR-games (en eigenlijk nog veel meer dan dat). Ook zo’n nieuwe wereld in de metaverse creëren op je Galaxy Tab S8? Dan is Roblox jouw place to be volgens Stan. “Denk altijd goed na wie je doelgroep is als je een bedrijf start, een grote groep Gen Z’ers zijn bijvoorbeeld all about Roblox nu, dus daar moet je zijn als je met hen wil connecten. De mogelijkheden zijn er e-eeindeloos!”

LET’S DRAW

Al zijn gekste ideeën pent Stan graag neer en dat doet hij niet op papier maar meteen op zijn Galaxy Tab S8. “3D speelt een heel grote rol in alles wat metaverse is, dus dat vind ik echt een zot goede feature aan de Tab, omdat je daar helemaal in los kan gaan met je S Pen.”

LET’S CONQUER THE WORLD

Eline de Munck gaat de deur niet uit zonder haar favoriete bril. In de podcast hierboven vertelt de jonge onderneemster hoe haar succes story startte met haar eigen brillen label ‘Odette Lunettes’. Sinds dag één focust ze met haar bedrijf op innovatie en daar is digitalisering key. De tip die zij je gratis en voor niks meegeeft? “Als jong bedrijf is het belangrijk om zo efficiënt mogelijk te werken. De Galaxy Tab S8 is daarom onmisbaar, want zo sla je nieuwe info meteen op.”

Met ‘ouvre tes yeux’ als slogan moedigt Eline de wereld aan om lokaal te winkelen en dat is exact waar de jonge onderneemster naartoe wil: world domination on a local level. “Iedereen lacht altijd als ik zeg dat ik de wereld wil veroveren, maar je bepaalt zelf gewoon hoe groot je dat ziet. Het belangrijkste is dat je hoog mikt!”

GET CONNECTED

Met haar Galaxy Tab S8 is Eline altijd en overal geconnecteerd via het handige Samsung ecosysteem en dat heeft ze in haar drukke dagen meer dan nodig. “Tijd is zo kostbaar en dat heb ik eens zo hard beseft deze jaren. Na de pandemie ging alles precies sneller en dat was ik niet meer gewoon. Door het ecosysteem bespaar ik tijd in de kleine dingen zoals mijn ijskast die ik vanuit de zetel kouder kan zetten. Als je zo’n kleine short cuts optelt, kom je op heel wat extra tijd voor self-care die je écht nodig hebt.”

Neem revolutionaire stappen

Maak je ondernemersdromen waar met de Galaxy Tab S8.

Lees de volgende verhalen