Life Hacks

Meer fun en minder stress met
deze 5 life hacks

Do try this at home!

Vrouw in zetel met kleine hond Vrouw in zetel met kleine hond

Kan het bij jou thuis en op kantoor beter, leuker en praktischer? Met een paar eenvoudige trucjes –beter bekend als ‘life hacks’ – krijg ook jij meer tijd en minder stress! Wij verzamelden alvast 5 life hacks om, wat je ook doet, je productiviteit en efficiëntie te verbeteren. Het mooiste aan onze tips? Je voert ze uit met behulp van de Galaxy Note10, je eigen ‘life hack’-assistent, die specifiek ontworpen is om zowel thuis als op kantoor jouw routine een boost te geven.

Man op een fiets maakt een foto met de Note9 Man op een fiets maakt een foto met de Note9

Gebruik de S Pen als camerabediening

Die rare gestrekte-arm-selfies? Die vermijd je heel eenvoudig – alsook de acrobatische toeren die hier meestal bij horen – door je S Pen te gebruiken om je smartphone camera vanop afstand te bedienen. De S Pen kan tot wel 10 meter ver dienst doen als camerabediening omdat hij via Bluetooth aan je smartphone gekoppeld is.

Zo werkt het:

1. Plaats je smartphone op een afstand.
2. Zorg er zeker voor dat je zelf in beeld bent.
3. Druk eenmaal op de knop van de S Pen om een foto te maken.
4. Druk twee keer op de knop van de S Pen om te wisselen tussen de camera aan de voor- en achterzijde.

Family Hub koelkast met de deuren open Family Hub koelkast met de deuren open

Boodschappen stressy? Niet met de FamilyHub™!

Wie is nog nooit iets vergeten tijdens de boodschappen? De FamilyHub™ koelkast heeft een bijzonder hoog ‘life hack’-gehalte: hij maakt namelijk een foto van de binnenkant van je koelkast elke keer dat je de deur sluit en stuurt die naar je Note10. Vergeten dat de melk (of erger: de wijn!) op is? Never again! Vanaf nu heb jij altijd zicht op wat er wel en niet is, maar ook op wat je snel moet opeten. Ja, je raadt het goed: ook de vervaldatum van elk product kan je op foto taggen.

Samsung The Frame TV hangt aan de muur Samsung The Frame TV hangt aan de muur

Kleur je leven met kunst dankzij The Frame

Niets zo saai als lege muren, toch? Tover je TV-scherm om tot een echt kunstwerk met The Frame en de bijhorende Art Store-app. Kan een mooi schilderij je hart sneller doen kloppen? Of ben je gefascineerd door fotografie? Van klassieke tot hedendaagse kunst uit de meest prestigieuze musea en galerijen ter wereld: met The Frame krijgt jouw woonkamer de allures van een kunstgalerij maar de charme van een boetiekhotel.

Galaxy Note naast een desktopscherm Galaxy Note naast een desktopscherm

Word een digital nomad met de Galaxy Note

Begeeft je laptop het tijdens een belangrijke vergadering? Of werk je graag tijdens het pendelen? Dan is de Galaxy note de ‘life hack’ waar je op zat te wachten: koppel je telefoon aan een beeldscherm via een Samsung HDMI adapter om Samsungs DeX te activeren en waar je ook bent een werkomgeving te creëren. Zo kan jij altijd blijven werken als de pro die je bent.

Slapende vrouw in bed Slapende vrouw in bed

Fris en monter dankzij de 90-minuten-regel

Hoe meer slaap je krijgt, hoe frisser je je voelt? Wel, niet echt! Dat je slaap uit verschillende cyclussen bestaat, wist je waarschijnlijk al. Dat die allemaal uit 90 minuten bestaan misschien ook. Maar wat je waarschijnlijk niet weet: om je uitgerust te voelen, word je best wakker aan het einde van zo’n cyclus.

Sta jij om 8u op? Dan kan je best tussen 22u30 en 23u in slaap vallen. Als je bovendien weet dat het gemiddeld 14 minuten duurt vooraleer je in slaap valt en dat een goede nachtrust uit vijf à zes cyclussen bestaat, kan jij perfect je avondroutine aanpassen en de wekker van je Note10 optimaal instellen. Van een life hack gesproken!

Zorg alvast voor meer fun en minder stress in jouw leven met onze life hacks … You’re welcome!

Met een beetje hulp van de Family Hub, The Frame of de Galaxy Note20 wordt het leven een feest.

Lees ook deze verhalen