It's more than a fridge. It's the Family Hub™

Dé must-have voor iedereen die verlangt naar een slimme keuken: de Family Hub. Maak van je keuken het hart van je huis met deze intelligente koelkast. Je kan de familiekalender bijhouden en muziek beluisteren. De koelkast heeft een multifunctioneel display die moeiteloos de functies van je smartphone overneemt, fungeert als receptenindex en dient als prikbord zodat je er briefjes op kunt achterlaten.

Kijk in de
slimme
koelkast,
waar je ook
bent

Kijk in de supermarkt via de app welke voedingsmiddelen er nog in de koelkast liggen. Jouw telefoon heeft namelijk contact met de 3 ingebouwde camera’s van de Family Hub. Bovendien kan de koelkast je een reminder sturen als een product op is, of de houdbaarheidsdatum is overschreden!

De lekkerste
recepten altijd
binnen
handbereik

Nog kip over? In de Family Hub vind je een leuk nieuw recept om de lekkerste kipmaaltijd te bereiden. Het recept wordt weergegeven op groot scherm, terwijl jij aan het koken bent. Geen zin om te koken? Je bestelt eenvoudig je take-out maaltijd via het display.

De lekkerste recepten altijd binnen handbereik De lekkerste recepten altijd binnen handbereik

Live
entertainment
in de keuken

Begint je favoriete tv-programma op het moment dat jij moet koken? Geen punt! Het display in de koelkast fungeert ook als je televisie*. Of dans je graag in je keuken op je favoriete muziek die door de speakers afspeelt? Dan is de Family Hub iets voor jou want hij beschikt over een USB-poort, wifi en Bluetooth.

Het centrale
punt voor het
hele gezin

Gebruik het display als familiekalender en geef elk gezinslid zijn eigen kleur of leuke avatar. Laat er berichtjes achter voor je huisgenoten of zet er je allerleukste familiefoto’s op.

Het centrale punt voor het hele gezin Het centrale punt voor het hele gezin

Onze partners

Bestel nu de Family Hub

De Family Hub™ koelkasten zijn nu te koop, ontdek ze allemaal via onderstaande link.

Bestel nu de Family Hub Bestel nu de Family Hub