Samsung Family Hub Koelkast

It's more than a fridge. It's the Family Hub™

Dé must-have voor iedereen die verlangt naar een slimme keuken: de Family Hub. Maak van je keuken het hart van je huis met deze intelligente koelkast. Je kan de familiekalender bijhouden en muziek beluisteren. De koelkast heeft een multifunctioneel display die moeiteloos de functies van je smartphone overneemt, fungeert als receptenindex en dient als prikbord zodat je er briefjes op kunt achterlaten.

Kijk in de slimme koelkast, waar je ook bent

Kijk in de supermarkt via de app welke voedingsmiddelen er nog in de koelkast liggen. Jouw telefoon heeft namelijk contact met de 3 ingebouwde camera’s van de Family Hub. Bovendien kan de koelkast je een reminder sturen als een product op is, of de houdbaarheidsdatum is overschreden!

Samsung Family Hub

De lekkerste recepten altijd binnen handbereik

Nog kip over? In de Family Hub vind je een leuk nieuw recept om de lekkerste kipmaaltijd te bereiden. Het recept wordt weergegeven op groot scherm, terwijl jij aan het koken bent. Geen zin om te koken? Je bestelt eenvoudig je take-out maaltijd via het display.

Club de chefs

Live entertainment in de keuken

Begint je favoriete tv-programma op het moment dat jij moet koken? Geen punt! Het display in de koelkast fungeert ook als je televisie*. Of dans je graag in je keuken op je favoriete muziek die door de speakers afspeelt? Dan is de Family Hub iets voor jou want hij beschikt over een USB-poort, wifi en Bluetooth.

entertainment

Het centrale punt voor het hele gezin

Gebruik het display als familiekalender en geef elk gezinslid zijn eigen kleur of leuke avatar. Laat er berichtjes achter voor je huisgenoten of zet er je allerleukste familiefoto’s op.

Het centrale punt voor het hele gezin

Onze partners

  • Libelle Lekker
    Libelle Lekker is al geruime tijd hét online platform voor vrouwen die LEKKER KOKEN EN ETEN een cruciale rol in hun leven geven, met als kern een uitgebreide culinaire database die de vrouw dankzij een uitgebreide en slimme zoekfunctie in een oogwenk de meest toegespitste recepten bezorgt.

  • myShopi
    myShopi is het nummer 1 promo en shopping platform in België. myShopi bestaat uit het folderpakket in de brievenbus, de website myShopi.be en de gratis myShopi app voor smartphone en tablet die in België al meer dan 1,5 miljoen keer werd gedownload. myShopi groepeert exclusieve cashback kortingen, (interactieve) reclamefolders, klantenkaarten en een handig digitaal boodschappenlijstje. Met myShopi bespaart de consument op zijn wekelijkse aankopen, wordt het winkelen vereenvoudigd en wordt hij geïnspireerd en geïnformeerd voor zijn nieuwe aankopen.

  • Collect&Go
    Collect&Go is de online boodschappendienst van Colruyt Group die boodschappen doen makkelijk maakt. Klanten kunnen via Collect&Go winkelen bij Colruyt en/of Bio-Planet. De producten worden met zorg uitgekozen en op de juiste temperatuur bewaard tot de klant ze komt ophalen in het afhaalpunt. Vandaag reserveren voor middernacht, is morgen afhalen in het afhaalpunt en op het tijdstip naar keuze. Ideaal voor gezinnen met een drukke agenda. Da’s makkelijk!

Bestel nu de Family Hub

De Family Hub™ koelkasten zijn nu te koop, ontdek ze allemaal via onderstaande link.

samsung family hub