Klantenservice

24/7 bereikbaar voor alle vragen

Gratis bezorging

Kies je eigen tijdvak van maandag t/m vrijdag

Achteraf betalen

Betaal binnen 14 dagen na aankoop met Klarna

Gratis retourneren

Binnen 30 dagen gratis te retourneren

Family Hub Amerikaanse koelkast (614L) RS6HA8891SL

Family Hub Amerikaanse koelkast (614L) RS6HA8891SL

RS6HA8891SL/EF

 • Altijd €150 inruilvoordeel
 • Ultieme versheid : Twin Cooling plus en Metal cooling plaat
 • Flexibiliteit: flexibele flessenrek en Smart Conversion
 • Smart : Family Hub scherm
 • 20 jaar garantie op de Digital Inverter compressor

Kies jouw Kleur

Kleur :

Kies jouw Capaciteit

 • Bekijk de inhoud van je koelkast op afstand
  View Inside
 • Maak gemakkelijk de favoriete maaltijden van je gezin
  Meal Planner
 • Non-stop muziek & entertainment op ieder gewenst moment
  TuneIn / Spotify / Amazon Music (Music & Radio)
 • The photo, note is on the Family Hub screen in the center of the kitchen, and the family prepares meal with a smile.
  Family Board

Geniet van het goede leven

Family Hub™

Verrijk je gezinsleven met de Family Hub™. Doe gericht en effectief boodschappen en bedien je slimme apparaten. Luister muziek, kijk tv* en gebruik ingebouwde of overige apps op je smartphone**. Ook kun je berichten, foto's, video's, informatie en planningen op een leuke manier delen.

* Compatibel TV's: 2015-2017 Smart TV-modellen: J/K/MU6400 serie of hoger, 2018 Smart TV-modellen: NU7400 serie of hoger, 2019 Smart TV-modellen: Q60R series of hoger, 2020-2021 Smart TV-modellen: Q70 serie of hoger en Lifestyle tv's (The Frame, The Serif, The Sero – met uitzondering van The Frame 32""). Controleer de compatibiliteitsinformatie voor nieuwe tv's op samsung.com. Werkt mogelijk niet als de software van de Samsung TV is gewijzigd. ** Compatibel met alle belangrijke apps op Samsung Galaxy S6-modellen of hoger met Android 8.1 of hoger. *** Software-updates beschikbaar (het servicebeleid kan op ieder moment en zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd).

Bekijk de inhoud van je koelkast op afstand

View Inside

Je kunt altijd en overal zien wat er in je koelkast ligt via je smartphone of op het home-scherm. Dankzij de View Inside-camera's* aan de binnenkant van de koelkast zie je wat voor etenswaren je nog hebt, zodat je dat kunt controleren zonder de deur te hoeven openen of tijdens het boodschappen doen. Bovendien kun je boodschappenlijstjes, food memo's of reminders maken.

* Cameralensspecificaties voor dit model : met één ultragoothoeklens.

Maak gemakkelijk de favoriete maaltijden van je gezin

Meal Planner

Maak de favoriete maaltijden van je gezin. De receptenapp maakt gebruik van kunstmatige intelligentie en voedselprofilering, biedt heerlijke recepten met eenvoudige instructies en kan de juiste instellingen naar de oven sturen*. De wekelijkse Meal Planner geeft maaltijdsuggesties op basis van je voorkeuren en de inhoud van je koelkast.

* Feitelijk product kan afwijken van de gebruikte afbeelding.

Maak gemakkelijk de favoriete maaltijden van je gezin

Slimme recepten

Maak de favoriete maaltijden van je gezin. De receptenapp biedt heerlijke recepten met eenvoudige instructies. Je vindt ook heel eenvoudig nieuwe recepten met behulp van verschillende zoekopties of Bixby en je kunt je favorieten opslaan.

* Werkt alleen direct als de Smart Control is ingeschakeld in de verbonden oven. Als Smart Control is uitgeschakeld, wordt er alleen informatie over de instellingen verzonden.

Geeft de optimale slimme oveninstellingen weer

Recipe to Oven

Tover nog sneller en eenvoudiger een heerlijke maaltijd op tafel. Met de Recipe to Oven-functie kan de Family Hub recepten aanbevelen voor slimme ovens* en het kookproces monitoren. Selecteer een recept onder 'Smart Recipe' en klik op de knop 'Send to Oven' om de beste instellingen voor je slimme oven te ontvangen.

Geeft de optimale slimme oveninstellingen weer Geeft de optimale slimme oveninstellingen weer

* Compatibele apparaten: NV6300 / NQ6300.

Non-stop muziek & entertainment op ieder gewenst moment

TuneIn / Spotify / Amazon Music (music & radio)

Kook met meer plezier en zorg voor een muziekje voor je gasten. Je geniet moeiteloos van je muziek als je luistert naar je favoriete afspeellijsten, nummers en artiesten met Spotify of Amazon Music*. Of stream non-stop entertainment met toegang tot wereldwijde radiozenders, nieuws, podcasts en cabaret op TuneIn.

* Amazon Music is beschikbaar in het VK, Frankrijk, Duitsland, Italië en Spanje.

Kijk naar je telefoon of tv tijdens het koken

SmartView (weergave van telefoon-/tv-scherm)

Kijk naar TV-programma's of online-content. Met behulp van een widget kun je snel populaire videostreaming- of social media-apps openen. Met de SmartView-app kun je ook de weergave op iedere Samsung Smart TV* zien en de miljoenen beschikbare apps op je smartphone bekijken en bedienen**.

* Compatibel TV's: 2015-2017 Smart TV-modellen: J/K/MU6400 serie of hoger, 2018 Smart TV-modellen: NU7400 serie of hoger, 2019 Smart TV-modellen: Q60R series of hoger, 2020-2021 Smart TV-modellen: Q70 serie of hoger en Lifestyle tv's (The Frame, The Serif, The Sero – met uitzondering van The Frame 32""). Controleer de compatibiliteitsinformatie voor nieuwe tv's op samsung.com. Werkt mogelijk niet als de software van de Samsung TV is gewijzigd. ** Compatibel met alle belangrijke apps op Samsung Galaxy S6-modellen of hoger met Android 8.1 of hoger.

Eenvoudige toegang tot websites en online-diensten

Internet

Toegang tot je favoriete webdiensten* zonder een pc of mobiele telefoon. Bekijk online content, zoals het nieuws, social media en nog veel meer met behulp van de ingebedde internet-browserapp. Je kunt ook snelkoppelingen op het home-scherm creëren of koppelingen naar populaire websites opslaan, voor snelle toegang.

* De webpagina's die je bezoekt werken mogelijk niet naar behoren als ze niet voldoen aan de Web-standaard (HTML5). Of, afhankelijk van het servicebeleid van de website, worden sommige functies mogelijk niet ondersteund.

* De webpagina's die je bezoekt werken mogelijk niet naar behoren als ze niet voldoen aan de Web-standaard (HTML5). Of, afhankelijk van het servicebeleid van de website, worden sommige functies mogelijk niet ondersteund.

Deel gemakkelijk gezinsmomenten en nieuws

Family Board

Maak je gezinsleven leuker door eenvoudig nieuws, berichten en speciale momenten en nu ook foto's en video's te delen op het Family Board. Je kunt foto's en videoclips delen, stickers plaatsen, tekeningen maken, handgeschreven of getypte notities plaatsen, planningen en websitelinks delen of zelfs een muziekspeler toevoegen via het home-scherm.

Ontvang direct nuttige informatie en nieuws

Morning Brief (Weer, food reminders, kalender, nieuws)

Blijf op de hoogte van belangrijke informatie! De Morning Brief toont automatisch het weerbericht, food reminders en je kalender* op het scherm van je koelkast op een specifieke tijd of wanneer je de deur opent. Of gebruik de spraakherkenning van Bixby om de functie te activeren. Je kunt ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws.

* Om gebruik te kunnen maken van een persoonlijke kalender, zoals die van Google en Microsoft, moet je eerst je Samsung-account koppelen.

* Om gebruik te kunnen maken van een persoonlijke kalender, zoals die van Google en Microsoft, moet je eerst je Samsung-account koppelen.

Nooit meer belangrijke gezinsmomenten vergeten

Kalender

Zorg ervoor dat je nooit meer een gezinsmoment mist. Dankzij de kalender-app kunnen gezinsleden hun agenda heel gemakkelijk delen en bekijken. Je kunt de kalender bijhouden via de koelkast of een smartphone, en de agenda's synchroniseren met Google- en Microsoft-kalenders*. Zo vergeet je nooit meer een belangrijke datum!

* Om gebruik te kunnen maken van een persoonlijke kalender, zoals die van Google en Microsoft, moet je eerst je Samsung-account koppelen.

* Om gebruik te kunnen maken van een persoonlijke kalender, zoals die van Google en Microsoft, moet je eerst je Samsung-account koppelen.

Gemakkelijk contact houden met het hele gezin

Memo, To-do, Gallery

Communiceer op een leuke en handige manier met de rest van je gezin. Met de Memo-, To-do- en Gallery-apps kun je snel memo's, to-dolijstjes, instructies, activiteiten en foto's delen. Zodra gezinsleden in de buurt van de koelkast komen, wordt het home-scherm ingeschakeld, zodat ze kunnen zien wat je erop hebt gezet.

Je vingers, meer heb je niet nodig

Whiteboard

Vind je het ook zo vervelend dat je nooit pen en papier bij de hand hebt als je persoonlijke berichtjes aan je gezinsleden wil schrijven? Met de whiteboard-app heb je alleen je vinger nodig om iets te schrijven of tekenen. Je kunt zelfs emoticons gebruiken en antwoorden op een bericht is een fluitje van een cent.

Leer elke dag weer iets fascinerends

Weetjes

Hou je gezinsleden op de hoogte en entertain ze met een dagelijkse dosis feitjes en weetjes. De Trivia-functie geeft een scala aan nuttige informatie weer. Bekijk inspirerende gebeurtenissen en woorden, fascinerende historische feiten en de betekenis van ongebruikelijke woorden. De vraag van de dag zet iedereen aan het denken!

Gewoon een slimmere bediening van alles in huis

SmartThings

Maak van je huis een slimmer huis met SmartThings*. Met een spraakopdracht of een simpele aanraking op het scherm kun je je smart-apparaten direct bedienen. Je kunt ze aan- en uitzetten, instellingen aanpassen, activiteiten aansturen en het stroomverbruik verminderen. Je kunt ook maximaal 6 camera's in huis monitoren met behulp van de widget.

Beschikbaar voor Android- en iOS-apparaten. Voor deze functie heb je een Wi-Fi-verbinding en een Samsung-account nodig. SmartThings Video is beschikbaar in het VK, Frankrijk, Duitsland, Italië, Polen en Nederland.

Bekijk wat er gaande is in iedere kamer

SmartThings Cams

Bekijk eenvoudig wat er in huis gaande is met behulp van de SmartThings Cam-app. Deze kan worden gekoppeld aan iedere compatibele videocamera met wifi*. Bekijk verschillende ruimten op het home-scherm. En als je een 360-graden-camera hebt geïnstalleerd, kun je de camerahoek en het beeld volledig aanpassen.

Bekijk wat er gaande is in iedere kamer Bekijk wat er gaande is in iedere kamer

* Zie de compatibele videocameramodellen op: https://www.smartthings.com/products-list.

Geniet van een intelligentere levensstijl

Bixby

Maak het leven eenvoudiger en efficiënter met Bixby* op je Samsung Galaxy smartphone. Geef Bixby een opdracht en hij voert het uit: van de wekker zetten tot het aanbevelen van recepten. Hij past zich zelfs aan jouw behoeftes aan door je routines en voorkeuren steeds beter te leren kennen. Zo kan hij je steeds beter van dienst zijn.

*Bixby is Samsungs spraakassistent op basis van AI en IoT. * In Bixby worden er voor ieder land verschillende talen ondersteund. Bixby is beschikbaar in het Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans. De lijst met functies die door middel van spraakopdrachten via Bixby kunnen worden bediend, blijft groeien.

Voer handsfree telefoongesprekken

Bellen met Bluetooth

Voer telefoongesprekken tijdens het koken zonder je telefoon vast te houden. Met Bluetooth kan de koelkast probleemloos verbinding maken met je smartphone*. Zo kun je gesprekken aannemen of mensen bellen door alleen je stem te gebruiken. Je hoeft niet meer bang te zijn om je telefoon te laten vallen of te beschadigen met vieze vingers.

* Gesprekken aannemen met je stem is mogelijk op iedere smartphone, maar mensen bellen met je stem is alleen mogelijk op Samsung Galaxy-smartphones. ** Schermafbeeldingen zijn gesimuleerd.

Zie wie er voor de deur staat terwijl je in de keuken bezig bent

Ring

Gebruik de Ring-app om te zien wie er voor je deur staat terwijl je in de keuken bezig bent. Als er iemand aanbelt* of langs de bewegingssensor loopt, krijg je een melding op het Family Hub-scherm. Op de video kun je zien wie er voor de deur staat en met hem/haar praten.

* Compatibel met de Ring Video Doorbell Elite /Ring Video Doorbell Pro met Chime Pro / Spotlight Cam Mount / Spotlight Cam Wired / Stick Up Cam Battery / Video Doorbell / Video Doorbell 2 / Video Doorbell 3 / Video Doorbell Pro.

Duurzaam en doeltreffend

Digital Inverter Technology

Een stille, energiezuinig en milieuvriendelijke koelkast, die je ook een lagere energierekening oplevert. De Digital Inverter compressor past zijn snelheid aan in functie van de koelvraag. Hij verbruikt aanzienlijk minder stroom en is gecertificeerd voor 21 jaar*, ondersteund door een garantie van 20 jaar**.

* Bekroond met een duurzaamheidscertificering van 21 jaar door de Association for Electrical, Electronic & Information Technologies in Duitsland (Verband Deutscher Elektrotechniker – VDE). De werkelijke levensduur kan variëren, afhankelijk van de gebruiksomstandigheden. ** 20 jaar garantie is beperkt tot alleen de compressor.

Specificaties

 • Bruto totaal (liter) 614 ℓ
 • Netto breedte (mm) 912 mm
 • Netto kasthoogte met scharnier (mm) 1780 mm
 • Netto diepte met deurgreep (mm) 716 mm
 • Netto gewicht (kg) 117 kg
 • Koeltype Twin Cooling Plus

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Kleur : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Vanaf {{model.prices.monthlyPrice}} / mnd voor {{model.prices.months}} mnd
of {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Vergelijk de modellen

Vergelijk met soortgelijke items

Recent Bekeken

Installeren

Installeren

30 dagen bedenktijd

30 dagen bedenktijd

Reparatie service

Reparatie service

Klantenservice

Klantenservice

Functies en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.