Life Hacks

Deep cleaning is HOT en deze influencers geven je HACKS!

Trek je latex handschoenen maar aan en (deep) clean now or never met de Samsung Jet™ steelstofzuiger, Monica Geller style.

Opgeruimd staat echt wel netjes en rust in je huis geeft rust in je hoofd. En nu we extra veel thuis zijn, veranderen we ons huis in een ware hub waar je niets liever doet dan de hele dag vertoeven in je cosy pj’s. Daarom is het nu nog belangrijker om je stulpje te trakteren op een ware deep cleaning. Wat dit is? Geen gekke hype, maar een manier om controle te behouden. Perfect voor je innerlijke smetvreesfreak die niets liever wil dan besties zijn met Monica Geller uit Friends. Move over Tante Kaat, want het is hoog tijd voor wat efficiënte cleaning tricks met de Samsung Jet™ steelstofzuigers! van je favoriete Instagrammers. #deepcleaning

woman vacuuming woman vacuuming
1

Tapijt hack: Zo houd je ‘m lekker fris

‘Vies, vuil en vettig’ staan niet in Amylia’s woordenboek. Zij haalt oude geurtjes uit haar tapijt door bicarbonaat in te laten trekken op de plekken met een geurtje. Daar ging ze na enkele minuten over met de Samsung Jet™ stofzuiger en de rest is geschiedenis!

little vacuum little vacuum
2

Oooops, spilled some wine?

Voor tips tegen wijnvlekken moet je dan weer bij Flo Windey zijn. Het enige wat zij nodig had, was een sprayer gevuld met warm water en detergent. Spuit het water op je wijnvlekken en stofzuig het vocht er dan weer uit. Herhaal dit een paar keer en je vlekken zullen verdwijnen als sneeuw voor de zon!

3

Bewaar die oude panty’s

Je favoriete oorbel kwijt onder je bed? Daar heeft Silent Jill een hack voor waar je inner Monica wild van wordt. Span je oude panties rond je stofzuigersteel met een elastiek en zet je Samsung Jet stofzuiger op een zachte stand. Met deze hack vind je voortaan je juwelen terug in no time.

4

Bobbelig tapijt? Ice, ice, baby…

Een grote kuis, daarvoor haal je alles, maar vooral je Jet™ stofzuiger uit de kast: vlekken verwijderen, oorbellen zoeken, het is zelfs de ideale tool om je tapijt glad te strijken, zoals Lucie. Dat doe je door ijsblokjes te laten smelten op elke ingedrukte plek op je tapijt. Het overtollige water zuig je weer op met de waterbestendige Jet™ steelstofzuiger en dan is je tapijt weer zo goed als nieuw!

5

Vacuum Disco!

DJ en Big Brother 2021 kandidate Zoey Hasselbank cureerde voor de gelegenheid een power cleaning mixtape met songs waar je zelfs de douche afvoer op wil gaan schrobben. Zoey koos samen met haar Instagramvolgers een playlist voor iedere deep clean en stofzuigbeurt. De playlist met vette beats kun je beluisteren op Mixcloud en is goed voor 15 minuten aan power cleaning plezier. Bye bye Silent Disco, it’s time for Vacuum Disco!

Ready. Jet. Go!

Ben jij helemaal ready to deep clean? Samsung Jet™ series at your service! Met deze steelstofzuiger houd je een stofzuigparty van tot wel 120 minuten. Genoeg tijd voor je grondige deep clean, maar of je zó lang echt bezig bent? No, no don’t worry! Dankzij zijn extreme zuigkracht en het snoerloze gebruiksgemak is de klus in een mum van tijd geklaard. Good luck!

Lees de volgende verhalen