Food & Home

Een complete cleaning experience:
met één apparaat een schone vloer

Een stofzuiger die automatisch kan dweilen.

Samsung gaat voor technologische innovaties die jouw leven niet alleen makkelijker en leuker maken, maar je ook tijd en ruimte in huis besparen. Ons leven is er met de komst van de draadloze steelstofzuiger al een stukje makkelijker op geworden. Het snoer zit nooit meer in de knoop en is nooit meer niet lang genoeg voor de hele kamer. Hij beweegt bovendien flexibel tot in ieder lastig bereikbaar hoekje en je hebt geen stofzuigerzak meer nodig. De snoerloze Jet steelstofzuiger gaat zelfs nog een stapje verder, met de additioneel verkrijgbare Spinning Sweeper* kan deze ook automatisch dweilen.

Lekker automatisch, dus geen gedoe met instellingen

Dat noemen wij nog eens een complete cleaning experience. Je harde vloeren worden nu makkelijker schoon met de Spinning Sweeper: een opzetstuk voor de Jet steelstofzuiger met natte draaiende dweilen. Er zitten herbruikbare dweilen van microvezel én natte wegwerpdweilen bij, zodat je kan kiezen voor wat jij het prettigste vindt. Beiden zet je ze gemakkelijk met klittenband op de Sweeper waar ze stevig op hun plek blijven zitten tijdens het dweilen. De Sweeper past met één klik op de steelstofzuiger en vervangt nu de borstelkop. Op dat moment schakelt de stofzuiger automatisch over naar de ‘wet’ stand, dus geen gedoe met instellingen.

Moeiteloos schoon en vrij van vlekken

De roterende natte dweilen maken je vloer moeiteloos schoon en vrij van vlekken. Waar je normaal moest boenen op hardnekkig vuil, hoef je nu alleen de Spinning Sweeper even op zijn plaats te houden en het wordt voor je gedaan. Als je snel last hebt van je rug is de Spinning Sweeper ideaal omdat je niet hoeft te bukken voor elke vlek, hij verplaatst zich makkelijk terwijl jij rechtop kan blijven staan. Ook beweegt de Jet steelstofzuiger soepel over de vloer tijdens het dweilen. De borstel is speciaal ontworpen om alle hoeken en gaten schoon te maken en alle randjes moeiteloos te bereiken. De Spinning Sweeper werkt tot wel 80 minuten, zodat je al je harde vloeren kan dweilen zonder dat je het toestel opnieuw moet opladen.

Heb je tapijt?

Heb je ook tapijt in huis? Kies dan ter aanvulling van de Spinning Sweeper voor de Turbo Action Brush! Dit opzetstuk zit bij de Jet steelstofzuiger en maakt korte metten met fijne stofdeeltjes en werkt krachtig op zowel tapijt als harde vloeren. De borstel roteert tot 3750 keer per minuut, en dankzij de 180 graden draaibare kop maak je makkelijk schoon in alle hoeken. De Anti-Tangle techniek zorgt ervoor dat haren zich nooit meer vastdraaien in de roterende borstel.

De Spinning Sweeper is een handige extra tool waardoor een stokdweil overbodig wordt in een huis met harde vloeren. You’re welcome!

Lees de volgende verhalen

* Dit accessoire is additioneel verkrijgbaar.
* Vermelde gebruikstijd geldt voor de “Wet”-stand als de Spinning Sweeper is gekoppeld.
* Gebaseerd op interne tests in de Min-, Mid- en Max-stand. Resultaten kunnen variëren afhankelijk van individueel gebruik.