Food & Home

Geniet van je viervoeter én een brandschoon huis

Best of both worlds.

Hoeveel je ook van je trouwe viervoeter houdt, ze kunnen er soms voor zorgen dat het thuis een rommeltje wordt. Huisdieren zijn het beste gezelschap, maar helaas komt er extra schoonmaakwerk bij kijken. Bijvoorbeeld wanneer ze uit enthousiasme weer te snel met hun modderpoten naar binnen lopen, of wanneer ze zoveel verharen dat je een hele nieuwe hond of kat kan breien. Als je een huisdier hebt, ben je vaak genoeg bezig met schoonmaken. Gelukkig zijn er manieren om je huis gemakkelijk schoon te houden.

Tip 1: schoonmaken als een echte pro

Omdat je vaker bezig bent met schoonmaken dan iemand zonder huisdier, is het natuurlijk belangrijk om het stofzuigen ergonomisch te maken. Daar komt de Bespoke JetTM goed van pas! Door het lichtgewicht ontwerp en de verstelbare steel maak je je huis moeiteloos en comfortabel schoon. Deze steelstofzuiger is niet alleen superstylish, maar ook draadloos; zo mis je geen enkele spot! Geniet van een krachtige reiniging op zowel een harde, als op een zachte ondergrond. Of zet de Pet Tool’s brush op, deze heeft een roterende borstel en verwijdert zelfs het vuil tussen de vezels van je bank of tapijt. Door zijn compacte afmetingen is deze perfect voor al je meubilair.

Tip 2: maak het je zelf nog makkelijker

Wil je echt meer quality time hebben met je huisdier? Dan is de Jet Bot AI+ robotstofzuiger jouw nieuwe beste vriend (na je viervoeter natuurlijk). Neem je hond mee naar het park of ga lekker zitten op de bank met de kat of cavia en laat de Jet Bot al het zware werk doen. De Intelligent Power Control van de Jet Bot bepaalt binnen no time het soort oppervlak en de hoeveelheid stof en past de zuigkracht automatisch aan voor een grondige reiniging. Ben je even niet thuis? Dan houdt de Jet Bot een oogje in het zeil met de ingebouwde camera, waarmee je in real time videobeelden kan livestreamen op jouw mobiel. Zo kun je altijd even checken wat jouw viervoeter aan het doen is als jij er niet bent.

Tip 3: ga voor de ultieme aanpak

Wil je voor de echte schoonmaak gaan? Vergeet dan niet om regelmatig de vloer te dweilen, vooral als jouw huisdieren vaak buitenkomen en dus vuil mee naar binnen nemen. Dit is niet altijd even goed te zien met het blote oog, daarom kan een goede poetsbeurt geen kwaad! Zet de Spray Spinning Sweeper borstel op jouw Bespoke Jet en maak je klaar voor een grondige schoonmaak. Met deze draaiende, dubbele dweilen maak je harde vloeren met minimale inspanning schoon. Bovendien is de dweil gemaakt van herbruikbare en antibacteriële microvezel pads die een hygiënische schoonmaak garanderen.

Maak voortaan schoon als een echte pro!

Lees de volgende verhalen

* Onderzoek: https://mcpiqojournal.org/article/S2542-4548(19)30088-8/fulltext
* Zuigkracht getest op basis van IEC62885-2 Cl. 5.8, getest in de Max-stand bij de ingang van de zuigmond zonder opzetstuk. Gebaseerd op SLG (Schubert Leiter Geratesicherheit)-tests.
* Getest op basis van IEC60335-1 Cl. 10. Gebaseerd op interne tests.
* Onderzoek: https://www.nature.com/articles/s41390-020-1007-2