Jet Bot™ AI+ robotstofzuiger VR50T95735W/WA

Jet Bot™ AI+ robotstofzuiger VR50T95735W/WA

VR50T95735W/WA

 • Altijd €150 inruilvoordeel
 • Tot 30W zuigkracht
 • AI Driving: objectherkenning
 • Clean Station

Kies jouw Kleur

Kleur :
 • Maakt intelligent schoon dankzij de herkenning van voorwerpen
  Jet AI-herkenningssensor
 • Gewoon hygiënischer stof verwijderen
  Clean Station
 • Extra filtering om schone lucht af te geven
  Geavanceerd vijflaags filtersysteem
 • Moeiteloos krachtige reiniging
  Powerful Cleaning

Geniet van een intelligentere manier van schoonmaken


Maakt intelligent schoon dankzij de herkenning van voorwerpen

Jet AI-herkenningssensor

Maak veilig en efficiënt schoon. De AI-herkenningssensor van de Jet herkent en classificeert verschillende soorten objecten en meubels* en brengt de locatie ervan in kaart. Jetbot maakt schoon om algemene voorwerpen heen, blijft op veilige afstand van kwetsbare voorwerpen en gaat alle gevaar uit de weg**.

* Voorbeelden van voorwerpen: airconditioner (staand type), koelkast, TV, wasmachine/droger, luchtzuiveraar, vaatwasser, AirDresser, bank, bed, boekenplank, tafel, Bespoke (koelkast, vaatwasser) uitwerpselen, elektrische kabels, handdoeken, sokken, bekers, glazen, flessen, schalen en vazen. ** De herkenning van voorwerpen kan worden belemmerd door de vorm van een voorwerp of de omgevingsomstandigheden.

Voorkom blokkades door kleine voorwerpen

3D Sensor

Zorg ervoor dat je huis wordt schoongemaakt zonder alles na te hoeven lopen voor obstakels. De 3D Sensor van de Jetbot scant een groot oppervlak* met behulp van een 3D-dieptecamera. De kamerindeling en eventuele obstakels worden in kaart gebracht, waaronder smalle of kleine voorwerpen, zoals kabels, zelfs als ze slechts 1 cm hoog zijn**.

* Maximaal 1m, Horizontaal blikveld: 60°, Verticaal blikveld: 40°.** Zo klein als 1cm breed, 1cm hoog en 1cm diep.

Navigeert nauwkeurig en reinigt efficiënt

LiDAR Sensor

Maak je huis efficiënter en grondiger schoon. De locatie wordt namelijk nauwkeurig berekend en de route optimaal uitgestippeld. De LiDAR Sensor scant de ruimte om de locatie van de Jet Bot vast te stellen* en afstandsinformatie te verzamelen. Zo beweegt hij op efficiënte wijze en wordt een groter oppervlak in je huis gereinigd**.

Navigeert nauwkeurig en reinigt efficiënt Navigeert nauwkeurig en reinigt efficiënt

* Scant 360° op een oppervlakte van 6 meter en met 10 rotaties per seconde.** Op basis van interne tests in een ruimte met meubels die zo zijn opgesteld dat ze een interieur nabootsen, vergeleken met een standaard Samsung VR7000M.

Gewoon hygiënischer stof verwijderen

Clean Station

Profiteer van een handige en hygiënische manier om je stofreservoir iedere 1-3 maanden te legen*. Na het schoonmaken keert de robotstofzuiger automatisch terug naar de Clean Station waar de stof verwijderd wordt** door middel van “Air Pulse”-technologie. Bovendien vangt een meerlaags filtersysteem 99,999% van de fijne stofdeeltjes*** en allergenen op.

Gewoon hygiënischer stof verwijderen Gewoon hygiënischer stof verwijderen

*Kan afwijken afhankelijk van de hoeveelheidstof in het huis van de gebruiker.** De resultaten kunnen variëren afhankelijk van individueel gebruik. Stof en haar dat achterblijft in het netfilter wordt mogelijk niet verwijderd na één enkele gebruikscyclus.***Gebaseerd op interne tests, getest in de Max-stand conform de IEC62885-2 Cl. 5.11-standaard. Resultaten kunnen variëren afhankelijk van de daadwerkelijke omstandigheden in huis.

Extra filtering om schone lucht af te geven

Geavanceerd vijflaags filtersysteem

Geeft schone lucht af dankzij een geavanceerd vijflaags filtersysteem. Daarna wordt stof opgevangen door een Jet Cyclone, Sponge filter en microfilter, gevolgd door een filter voor fijne stofdeeltjes. 99,99%* van de ultrafijne stofdeeltjes worden opgevangen, inclusief 0,5~4,2µm deeltjes en allergenen.

Extra filtering om schone lucht af te geven Extra filtering om schone lucht af te geven

* Gebaseerd op interne tests, getest in de Max-stand conform de IEC62885-2 Cl. 5.11-standaard. Resultaten kunnen variëren afhankelijk van de omstandigheden in huis.

Eenvoudig te legen en volledig wasbaar stofreservoir

Volledig wasbaar stofreservoir

Reinig je stofreservoir op hygiënische wijze en leeg je robotstofzuiger met gemak. Het stofreservoir van 0,3 liter is volledig wasbaar. Zo kun je het altijd schoon en fris houden.

Moeiteloos krachtige reiniging

Krachtig schoonmaken

Reinig je huis veel effectiever met een consistente grote zuigkracht dankzij de Digitale invertermotor en de multicyclonische structuur van de Jet Cyclone. De hoogwaardige borstel is bovendien geschikt voor iedere vloer met minder klitten. We bieden 10 jaar garantie op de motor* en 2 jaar garantie op de batterij**.

* De 10 jaar garantie is alleen van toepassing op digitale invertermotors die vanaf januari 2023 zijn verkocht. Exclusief arbeidskosten. Raadpleeg de volledige voorwaarden online. ** De 2 jaar garantie is alleen van toepassing op de batterij. Van toepassing op alle Jet Bot-modellen die vanaf januari 2023 verkocht zijn. Exclusief normale slijtage. Raadplaag de volledige voorwaarden online. ***De batterij kan gratis worden vervangen indien deze minder dan 500 cycli is gebruikt en de resterende batterijduur meer dan 70% bedraagt. 1 cyclus: Lege batterij na een volledig opgeladen batterij (100% ~ 0%).

Reinigt met langdurige zuigkracht

Jet Cyclone

Profiteer van schonere lucht en een consistente zuigkracht met de hoogwaardige multicyclonische structuur van de Jetbot. De Jet Cyclone vangt grote stofdelen op in een metalen netfilter in de eerste kamer. Een tweede kamer is uitgerust met 8 aparte cyclones die fijne stofdelen opvangen. Hierdoor gaat er zo min mogelijk zuigkracht verloren.

Automatische zuigkrachtbediening

Intelligent Power Control

Maak harde vloeren en tapijten grondig schoon. De Intelligent Power Control* van de Jet Bot bepaalt het soort oppervlak en de hoeveelheid stof en past de zuigkracht automatisch aan voor een grondige reiniging. Hij past de zuigkracht aan voor een diepere reiniging van tapijten met de power control-technologie.

* Intelligent Power Control is alleen beschikbaar in de Smart-modus.

Effectieve reiniging van elke vloersoort

Efficiënte borstel

Reinig tapijten en harde vloeren efficiënter en eenvoudiger. De hoogwaardige borstel van de robotstofzuiger is voorzien van fijne vezels gemaakt van zachte geweven stoffen, inclusief antistatische zilverdraden. Bovendien zuigen hoogwaardige afzuigers haren op om te voorkomen dat ze in de klit raken rondom de borstel.

Geef aan welke kamers er schoongemaakt moeten worden

Select & Go

Optimaliseer de efficiëntie en bespaar tijd door bepaalde zones te kiezen via Select & Go. Jet Bot herkent kamers en kan ze één voor één selectief schoonmaken. Zo weet je zeker dat je huis snel en efficiënt wordt schoongemaakt.

Geef aan welke kamers er schoongemaakt moeten worden

No-go Zone

Vermijd dure meubels, bepaalde kamers of andere zones naar keuze. Gebruik de SmartThings App* om “no-go zones” of virtuele muren in te stellen door de locaties op een plattegrond van je huis te selecteren. De robotstofzuiger vermijdt deze zones dan zonder dat je fysieke barrières hoeft neer te zetten.

* Beschikbaar voor Android- en iOS-apparaten. Voor deze functie heb je een Wi-Fi-verbinding en een Samsung-account nodig.

* Beschikbaar voor Android- en iOS-apparaten. Voor deze functie heb je een Wi-Fi-verbinding en een Samsung-account nodig.

Eenvoudig op afstand te bedienen met een smartphone

Verbeterde Wi-Fi-bediening

Bedien en beheer je Jet Bot altijd en overal dankzij de verbeterde Wi-Fi-bediening. Gebruik de SmartThings App* om op afstand een planning te maken voor het schoonmaken van bepaalde kamers of stel virtuele zones in die de Jet Bot mag overslaan. Je kunt in real time meekijken tijdens het schoonmaken, kijken hoe het met je huisdieren gaat of zien wat er in huis gebeurt via Jet Live.

* Beschikbaar voor Android- en iOS-apparaten. Voor deze functie heb je een Wi-Fi-verbinding en een Samsung-account nodig.

Houd je huis en huisdieren op afstand in de gaten

Jet Live

De camera aan de voorzijde van de Jetbot kan in real time videobeelden livestreamen via de SmartThings App*. In de toezichtmodus kun je zien hoe het er thuis aan toe gaat. Hij biedt ondersteuning voor E2EE**. Video's worden dus versleuteld en kunnen alleen worden bekeken door een bevoegde gebruiker.

* Beschikbaar voor Android- en iOS-apparaten. Voor deze functie heb je een Wi-Fi-verbinding en een Samsung-account nodig.**End-to-end versleuteling.

Realtime volgen van het schoonmaakproces

Live schoonmaakrapport

Controleer de voortgang en status van Jet Bot in real time met behulp van de SmartThings App*. Met het Live Cleaning Report kun je de bewegingen op een plattegrond van je huis bekijken, waar je ook bent. Je kunt zien waar hij heeft schoongemaakt, gepauzeerd of hem tot stilstand brengen. Ook kun je de schoonmaakhistorie bekijken.

* Beschikbaar voor Android- en iOS-apparaten. Voor deze functie heb je een Wi-Fi-verbinding en een Samsung-account nodig.

* Beschikbaar voor Android- en iOS-apparaten. Voor deze functie heb je een Wi-Fi-verbinding en een Samsung-account nodig.

What's in the box

Specificaties

 • Stofcapaciteit 0.2 L
 • Maximaal vermogen 170 W
 • Standaard gewicht 4.4 kg
 • Standaard afmetingen (BxHxD) 305x136.5x320 mm
 • Gewicht (netto) 9.5 kg
 • Netto Afmetingen (BxHxD) 305x544x450 mm

Support

Vind antwoorden op je vraag over het product

Productondersteuning bekijk alle ondersteuning
Heb je een vraag? Neem contact op
services & downloads
 • User Manual (Vacuum Cleaner_Full)
  DUITS
 • User Manual (Vacuum Cleaner_Quick)
  NEDERLANDS
 • User Manual (Vacuum Cleaner_Quick)
  ENGELS
bekijk alle ondersteuning

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Kleur : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Vanaf {{model.prices.monthlyPrice}} / mnd voor {{model.prices.months}} mnd
of {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Vergelijk de modellen

Vergelijk met soortgelijke items

Recent Bekeken

Gratis levering

Gratis levering

30 dagen bedenktijd

30 dagen bedenktijd

Garantie

Reparatie service

Klantenservice

Klantenservice

Functies en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.