Food & Home

Stylish schoonmaken met Céline van idoitmyself.be, Bart Appeltans en Jean-Marc Mwema

Het oog wil ook wat

Stiekem weet iedereen het wel: stofzuigen is écht genieten van elk kruimeltje dat zo verdwijnt!
Céline van idoitmyself.be en Bart Appeltans kozen daarom de Bespoke Jet™ die elegant blendt in hun interieur om elk moment mee aan de slag te gaan. In het leven van basketballer Jean-Marc Mwema kan het dan weer -net als op het sportveld- niet snel genoeg gaan. Zijn favoriet? De aangepaste opzetstukken om in elk hoekje in schoon te maken! Alle drie kunnen ze niet meer zonder hun Bespoke Jet™ als partner in crime van dienst en dat is niet voor niets!

Céline van idoitmyself.be

Decoratrice

INTERIEUR PERFECTIE

Het oog wil ook wat en daar weet decoratrice Céline van idoitmyself.be het fijne van. Zij weet als geen ander dat het een must is om je decoratie te integreren bij je thuis. “Zelf vind ik mijn interieurdecoratie erg belangrijk, daarom kies ik ieder object heel aandachtig uit. Ik heb ook een minimalistische stijl, dus is het een must dat mijn stofzuiger mooi opgaat in mijn interieur en dat is helemaal het geval met de Bespoke Jet™!” De telescopische steel en het lichte gewicht van de Jet™ maken ook dat Céline zo door het huis vliegt. Zeg nu eerlijk, iedereen is wel fan van een extra snelle schoonmaaksessie!

Jean-Marc Mwema

Professioneel basketballer

SUPERSNEL, SUPERKRACHTIG

Basketballer Jean-Marc is dan wel een sportman, hij durft al eens over zijn eigen voeten struikelen. Dan vinden kruimels wel vaker hun weg naar de keukenvloer. Extreme zuigkracht kan hij dan wel gebruiken en dat is exact waar de Jet™ Cyclone-functie voor zorgt. “Ik ben ook een zetel snacker, dus dan komen de extreme zuigkracht en de aangepaste opzetstukken van de Bespoke Jet™ maar al te goed van pas om overal tussen te geraken.” De topsporter zie je lang niet altijd stilzitten thuis waardoor stofdeeltjes al snel door zijn huis dansen. Daarvoor vangt het meerlaags filtratiestysteem van de design steelstofzuiger 99,999%* van de kleinste stofdeeltjes** op én geeft het schone lucht af.*** Zijn Jet™ vergeten op te laden? Met een volle batterij gaat hij wel twee uur mee. Win-win-win als je ‘t hem vraagt!

Bart Appeltans

Interieurarchitect

SPIK & SPAN

Als het aan interieurarchitect Bart Appeltans lag, dan zou hij de hele dag door stofzuigen. Geen plekje kan té proper zijn en daarom is de dweilfunctie van zijn Bespoke Jet™ onmisbaar. “De Bespoke Jet™ leent zich er zo makkelijk toe om het gewoon even vast te nemen en snel door de ruimte te gaan. Op een paar minuutjes per dag heb ik al veel meer gedaan dan ik gewoonlijk zou doen!” De harde vloeren op kantoor maakt hij tussen klanten door in 1-2-3 schoon met het dubbele dweilsysteem van de Spray Spinning Sweeper.**** Bling bling gegarandeerd!

Maak je huis schoon in 1-2-3!

Let's get things cleaned!

Lees de volgende verhalen

  • * De resultaten kunnen variëren afhankelijk van individueel gebruik. Stof en haar dat achterblijft in het netfilter wordt misschien niet verwijderd na één enkele gebruikscyclus.
  • ** Getest conform de IEC 62885-2 Cl.5.11-standaard van SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH.Resultaten kunnen variëren afhankelijk van gebruik. Heeft betrekking op deeltjes met een grootte van 0,5 tot 4,2 µm.
  • ***Uitstootniveau van fijne stofdeeltjes getest bij het legen van het stofreservoir. Gebaseerd op PM10-concentratie (µg/m3), maximumniveau vergeleken met de Samsung VC7000. Resultaten kunnen verschillen afhankelijk van individueel gebruik.
  • ****Spray Spinning Sweeper is apart verkrijgbaar.