Food & Home

3 tricks voor het creëren van een echte healthy home

Een schoon huis is een gezond huis waarvan je geniet.

De afgelopen jaren ben jij vast meer bewust geworden van de omgeving in je huis. Niet zo gek, aangezien we veel thuis hebben gezeten. We willen de omgeving en de sfeer verbeteren, mooier maken en veruimen. Daarnaast is het ook goed om je huis op te frissen.

Daarvoor kopen we meer planten, maken gebruik van slimmere, schonere opbergruimtes en we stofzuigen voor een paar keer meer. Met de Air Purifier, de AirDresser en onze Samsung Jet™ stofzuiger kun je de sfeer van je huis letterlijk opfrissen.

1
Focus op wat ontzichtbaar is

Vaak focussen we onszelf op het verbeteren van maar één aandachtspunt in het huis en vergeten we andere belangrijke punten. Vooral degene die we níét kunnen zien worden snel vergeten. Zonde, want hoe frisser de lucht, hoe healthier je huis.

De lucht om ons heen is erg belangrijk voor ons gevoel van ontspanning. Heb je last van hooikoorts en allergieën, dan weet je dit maar al te goed. Vaak kopen we mooie, luchtzuiverende planten die the trick doen, maar om een echte goede slag te slaan in het luchtzuiveringsproces binnen je huis kun je kiezen voor de Air Purifier. Een windvrije oplossing die je lucht reinigt van allergenen en stof voor een merkbaar, fris gevoel.

2
Blijf fris

Wanneer je thuiskomt op het einde van een lange dag, realiseer je je misschien niet direct hoeveel vuil en geurtjes zich hebben opgehoopt in je jas en kleding. Vaak zie je het niet, maar is het zeker wel aanwezig. Om je kleding en je huis langer schoon en fris te houden is het daarom handig om ze te reinigen. Je hoeft ze niet continu te wassen, maar de AirDresser doet the trick.

Met de AirDresser berg je jouw outdoorkleding op en onderhoud je ze goed. De AirDresser maakt ze schoon en fris door onder andere mufffe geurtjes te verwijderen. Zo is je jas altijd klaar voor het volgende uitstapje.

3
Ready, Jet, Go!

De laatste trick voor een echte healthy home is door regelmatig te stofzuigen. Dit wist je waarschijnlijk al, maar we kunnen het niet vaak genoeg benadrukken. Een schoon tapijt of een schone vloer geeft niet alleen rust in je huis, maar ook in je hoofd. Dus pak de stofzuiger en ontdoe jezelf van al die stofjes, haren en rommel op de vloer die eerst ontzichtbaar leken. Eenmaal schoon merk je dat ze toch niet zo ontzichtbaar waren.

De Samsung Jet™ helpt je hier perfect mee. Deze stofzuiger zonder snoer maakt het stofzuigen gemakkelijker, laagdrempeliger en leuker. Met een zuigkracht van 200W en een lichtgewicht behuizing kun jij gemakkelijk het hele huis door. Met het elegante ontwerp is hij gemakkelijk op te bergen. De uitschuifbare zuigmond zorgt ervoor dat zelfs de moeilijkste hoekjes gemakkelijk te stofzuigen zijn.*

Healthy homes op Instagram

Deze mensen gingen al helemaal voor een heerlijk fris & healthy huis:

4

Klaar voor om te starten?

Verander je omgeving voor een happy en healthy home.

* Zuigkracht kan per model verschillen.

Lees de volgende verhalen