Food & Home

BE bold met Justine Kegels

Over brainstormsessies, guilty pleasures én de eindeloze creativiteit van de Bespoke-koelkast.

Als binnenhuisarchitecte en oprichtster van multidisciplinaire creatieve studio The Eclectic Club weet Justine Kegels als geen ander hoe esthetiek en functionaliteit hand in hand gaan. Laat dit nu ook de blueprint zijn van de nieuwste generatie Bespoke-koelkasten. Justine geeft ons een kijkje in haar creatieve proces en haar koelkast...

Laat je creativiteit de vrije loop

“Alvorens ik aan een nieuw project begin probeer ik steeds een heel uiteenlopende brainstormsessie in te plannen. Hierbij haal ik inspiratie uit alle hoeken, van de natuur tot architectuur en mijn zintuigen. Vaak zitten de meest originele ideeën verscholen in een banaal dagdagelijks voorwerp, dit geldt ook voor de Bespoke-koelkast! Deze koelkast is een interieurobject op zich omdat je alle kanten uit kan met het ontwerp en de invulling. Of je nu veel of weinig ruimte hebt, behoefte aan een grote vriezer of juist niet, je kunt jouw modulaire Bespoke ontwerpen hoe jij dat wil, zodat hij perfect in jouw keuken en leven past. Deze hoeveelheid aan mogelijkheden triggert de creativiteit waarmee je je interieur benadert.”

4

Op speeddate met de koelkast van Justine

Top drie ingrediënten die altijd in je koelkast steken?
“Havermelk, burrata in combinatie met coeur de boeuf tomaten en pure chocolade.”

Late night snack of late night drink?
“Niet in mijn koelkast maar wel altijd mijn go-to late night snack: popcorn.”

Orde in de chaos of Marie Kondo-netjes in je koelkast?
“Netjes! Als ik naar de supermarkt ga probeer ik telkens opnieuw mijn koelkast netjes te organiseren. Alles heeft dan ook een eigen plekje.”

Meest exotische ingrediënt in je koelkast?
“Op dit moment; passievruchten.”

Guilty pleasure in je koelkast?
“Ik zweer bij pure chocolade met zout.”

Praktisch en prachtig design op maat

“Het design van je koelkast is fundamenteel. Eten brengt mensen samen. We spenderen veel tijd in onze keuken, daarom moet het ook een aangename plek zijn om te vertoeven. Een goed design is een design dat klopt. Esthetiek en functionaliteit moeten altijd hand in hand gaan. Dat is net de kunst van mijn job, deze twee factoren te laten balanceren. Net in deze evenwichtsoefening zit ook de kracht van de Bespoke-koelkast, die de gewone look & feel van een normale koelkast overstijgt. Ook het diverse Bespoke kleurenpalet speelt daarbij een grote rol. Waarom zou je voor een witte koelkast gaan als je ook kan kiezen uit ijsblauw, lavendel en ingetogen zwart? Go bold or go home, denk ik dan!”

Ontdek onze nieuwste Bespoke-koelkasten – designed for you, by you!

Stel je eigen koelkast samen of geniet van een kant en klaar product speciaal voor jou gemaakt.

Lees de volgende verhalen