Food & Home

BE colorful met Carl Knight

Over out of the box design, levenskwaliteit en stiften

De wereld is een canvas als het aan visuele kunstenaar Carl Knight ligt. Van karton, canvas en textielstoffen tot muren en zelfs objecten. Niemand beter dus om carte blanche te geven met de kleurrijke Bespoke. In de aanslag? Zijn stiften en wat food for thought.

Uit een mooie koelkast kan je wél eten

“Als visuele kunstenaar waardeer ik de creatieve twist en ‘adaptability’ van deBespoke-koelkast des te meer. Net zoals mijn eigen creaties, is de koelkast enorm dynamisch en kleurrijk. Het out of the box design, zorgt er ook voor dat je outside the kitchen kan gaan. De Bespoke-koelkast is een eye-catcher in elke ruimte.” Maar vergis je niet; de nieuwe state-of-the-art koelkast is meer dan alleen een mooi plaatje. Innovatieve features zoals flexibel opbergen, hyper-efficiënte isolatie en supersnelle koelprestaties maken van de Bespoke een onmiskenbare speler in elke keuken. Uit een mooie koelkast kan je dus WEL eten! “Functionaliteit staat niet haaks op esthetiek. Als artiest probeer ik steeds dezelfde dynamiek te behouden maar doordat ik met verschillende canvassen - van doeken en objecten tot karton en muren - werk ben ik mijzelf er steeds heel bewust van dat ik mijn designs ook praktisch moet benaderen.”

Keepin it cool met Carl

Top drie ingrediënten die altijd in je koelkast steken?
“Halloumi, Turkse yoghurt en eitjes always get the trick done!”

Late night snack or late night drink?
“Geef mij maar een late night drink.”

Orde in de chaos of Marie Kondo-netjes in je koelkast?
“Orde in de chaos.”

Meest exotische ingrediënt in je koelkast?
“Okras.”

Guilty pleasure in je koelkast?
“Guava juice.”

4

Soul food & eye candy

“Mijn creatie op de Bespoke-koelkast kwam heel spontaan tot stand. Voor mij is een koelkast een gesloten box met intrigerende inhoud. Ik besloot om de koelkast met mijn stiften in te kleuren zodat ze open leek. Hiermee bedoel ik dat het organische karakter van voedsel geherinterpreteerd heb en op de buitenkant van de koelkast heb getekend. Een mooie keuken dito koelkast bevordert je levenskwaliteit. We moeten nu eenmaal ons lichaam drie keer per dag of meer voeden. Cool dat de Bespoke buiten je body ook je mind voedt omwille van het intrigerende design.”

Ontdek onze nieuwste Bespoke-koelkasten - designed for you, by you!

Stel je eigen koelkast samen of geniet van een kant en klaar product speciaal voor jou gemaakt.

Lees de volgende verhalen