Food & Home

BE creative met Cesar Casier

Over champagne, unieke recepten en waarom praktisch ook prachtig kan zijn met Bespoke

Modellencampagnes voor 's werelds grootste modehuizen, auteur van drie boeken en sinds kort ook eigenaar van een eigen label. De Gentse Cesar Casier is een creatieve ondernemer pur sang die steeds vooruit denkt. Even modulair en knap? Cesar’s Bespoke-koelkast en kookkunsten!

Volg je gevoel & durf te experimenteren

Dat gezond en lekker eten niet saai hoeft te zijn, bewees Casier reeds met zijn kookboeken; ‘Model Kitchen’ en ‘Cesar’s Kitchen’. Dat ook je keuken een streling voor het oog kan zijn, toont hij dan weer door voor Bespoke te kiezen. “De keuken is het kloppende hart van je woning. Ik leef in mijn keuken! Als je erbij nadenkt staan we ook op feestjes het meest in de keuken, omdat het daar nu eenmaal bruist. Daarom mag je de keuze van je koelkast - al dan niet het belangrijkste onderdeel van je keuken - ook niet verwaarlozen. Met de Bespoke-koelkasten ging er een wereld vol kleuren en formaten voor me open. Zo stel jij je koelkast samen zoals jij dat wilt: afgestemd op je woning maar vooral ook op je persoonlijke smaak en leefstijl. Net zoals in mijn recepten kan ik aanraden om tijdens het ontwerpproces van je Bespoke je gevoel te volgen en te durven experimenteren!”

De koelkastgeheimen van Cesar

Top drie ingrediënten die altijd in je koelkast steken?
“Champagne, green juices en frambozen. Ik houd van een gezonde levensstijl maar af en toe een goed glas champagne is een must! Het flexibele flessenrek in mijn Bespoke, komt dan ook altijd van pas gezien ik steeds een fles koud heb staan. Je weet nooit wanneer er iets te vieren valt toch?!”

Late night snack or late night drink?
“Guilty on both charges.”

Orde in de chaos of Marie Kondo-netjes in je koelkast?
“Ik heb graag alles netjes opgeborgen.”

Meest exotische ingrediënt in je koelkast?
“Avocado?”

Guilty pleasure in je koelkast?
“Neuhaus pralines.”

4

Het oog wil ook wat...

“Koken draait voor mij niet alleen om de smaak en ingrediënten, maar ook om de presentatie, hoe het eruit ziet, ...Ja het oog wilt ook wat, en dat visuele aspect is voor mij soms (bijna) even belangrijk als het eten zelf. Daarom vind ik het fijn dat de Bespoke-koelkast punten scoort op zowel het vlak van functionaliteit als van esthetiek. Ik heb een drukke levensstijl maar ik probeer wel altijd zo vers en gezond mogelijk inkopen te doen. Enerzijds zorgt de Metal cooling plaat van de Bespoke- koelkast ervoor dat de smaak en textuur van mijn verse producten langer behouden blijft. Anderzijds is de koelkast ook een écht statement piece in mijn woning door de kleur & size.”

Ontdek onze nieuwste Bespoke-koelkasten - designed for you, by you!

Stel je eigen koelkast samen of geniet van een kant en klaar product speciaal voor jou gemaakt.

Lees de volgende verhalen