Food & Home

Klaar voor de lenteschoonmaak?
Jouw steelstofzuiger helpt je!

De grote schoonmaak was nog nooit zo gemakkelijk.

Hoe fijn als de winter voorbij is en het zonnetje weer vaker tevoorschijn komt! We krijgen vanzelf zin in een grote lenteschoonmaak zodat het huis weer fris en opgeruimd is, klaar voor het nieuwe seizoen. Een proper en geordend huis zorgt er natuurlijk ook voor dat je mentaal tot rust komt en je weer zin krijgt om andere projecten aan te pakken en daar ook ruimte voor voelt. De snoerloze Jet™ steelstofzuiger serie heeft verschillende borstels en opzetstukken en maakt daarmee de grote schoonmaak zoveel makkelijker. Hoe dat precies werkt lees je in dit artikel.

De opzetstukken – Voor moeilijk te bereiken plekken

1. Kierenzuigmond – Voor smalle ruimtes

De kierenzuigmond haalt heel makkelijk al het vuil tussen spleten en kieren. De standaard meegeleverde kierenzuigmond is uitschuifbaar, waardoor je alle lastig bereikbare plekken kunt schoonmaken. Maak bijvoorbeeld schoon tussen de kussens van je bank, achter een kast of in de ruimte tussen meubels die je in de winter niet zoveel aandacht hebt gegeven.

2. Combinatieborstel – Voorkomt krasjes

De combinatieborstel voorkomt krasjes op je mooie meubels. Deze borstel heeft namelijk een harde zuigmond, die ook kan worden veranderd in een zachte stofborstel. Het meegeleverde opzetstuk verwijdert dus stof van alle mogelijke oppervlakken: van je authentieke dressoirkast tot het raamkozijn.

3. Flexibel opzetstuk – Plekken waar je niet gemakkelijk bij komt

Met het meegeleverde flexibele opzetstuk bereik je echt iedere hoek. Je pakt vuil in alle hoeken en gaten aan doordat dit opzetstuk buigzaam is. Zo verwijder je bijvoorbeeld stof van lastige plekken zoals de bovenkant van je koel- of kledingkast, maar ook ruimten onder of tussen meubels waar je anders niet makkelijk bijkomt.

De borstels – voor het grondige werk

1. Turbo Action Brush – Krachtig op iedere ondergrond

De meegeleverde turbo action brush is speciaal ontwikkeld voor gebruik op zowel harde vloeren als tapijt. Met tot 3,750 rotaties* per minuut pakt deze borstel zelfs kleine stofdeeltjes uit het tapijt. Met de 180° draaiende borstelkop kom je dan weer gemakkelijk in alle hoeken. En de Anti-Tangle techniek zorgt ervoor dat haren zich nooit meer vastdraaien in de borstel en gemakkelijk te verwijderen zijn.

2. Soft Action Brush – Extra bescherming voor je harde vloer

De meegeleverde parketborstel geeft je parketvloer extra bescherming. De borstel is omhult met een zacht nylonweefsel voor het effectief verwijderen van stof, maar zonder je vloer te beschadigen. Stof en vuil wordt uit alle hoekjes verwijderd.

3. Mini Turbo Brush – Voor meubels en dierenbezitters

Ook de mini turbo borstel wordt standaard meegeleverd en zorgt dat je meubels vrij blijven van allergenen en dierenharen. De mini turbo borstel heeft een roterende borstel voor het verwijderen van vuil dat vastzit in weefsels. Door zijn kleine afmeting is hij perfect voor meubels, zoals je bank of stoel. En de Anti-Tangle techniek zorgt ook hier dat haren zich nooit meer vastdraaien in de borstel.

4. Spinnig Sweeper – Automatisch dweilen

De Spinning Sweeper is additioneel verkrijgbaar, maar met deze gemotoriseerde dweilborstel heb je dan ook geen losse dweil meer nodig. Deze borstel is speciaal ontwikkeld voor harde vloeren, en met een rotatiesnelheid tot 300x per minuut is alles binnen de kortste keren weer schoon. Zo heb je met één apparaat de complete schoonmaakervaring voor je vloer.

Bekijk hier welke opzetstukken en borstels inbegrepen zijn bij jouw nieuwe Jet™ steelstofzuiger:

4

De snoerloze Jet™ steelstofzuiger helpt je om de grote schoonmaak makkelijker en leuker te maken, zodat je huis sneller schoon is. Het hygiënische HEPA-filtratiesysteem zorgt er bovendien voor dat stof en allergenen worden opgezogen en dat daar schone lucht voor in de plaats komt. Zet tot slot wat bossen tulpen of andere voorjaarsbloemen neer en jouw huis is helemaal klaar voor het nieuwe zonnige seizoen.

Klaar voor de lente?

Lees de volgende verhalen

* Gebaseerd op interne tests in de Min-, Mid- en Max-stand. Resultaten kunnen variëren afhankelijk van individueel gebruik.