Jet™ 90 Complete Extra steelstofzuiger VS20R9046T3/EN

Jet™ 90 Complete Extra steelstofzuiger VS20R9046T3/EN

VS20R9046T3/EN

 • Tot 200W zuigkracht
 • Tot 60 minuten gebruiksduur
 • 3 borstels, 3 opzetstukken, extra batterij

Kies jouw Kleur

Kleur :
 • Krachtig schoonmaken
  Geavanceerde schoonmaakprestaties
 • Krachtig schoonmaken
  Digital Inverter Motor
 • Ga voor extreme zuigkracht
  Jet Cyclone
 • Ga voor schone lucht
  99.999% Meerlagig filtersysteem

Krachtig schoonmaken

Geavanceerde schoonmaakprestaties

Maak verschillende soorten vloeren schoon met een maximum aan zuigkracht. De digitale invertermotor van Samsung genereert een zuigkracht tot maar liefst 200 watt*. De aerodynamisch ontworpen borstel en filter optimaliseren bovendien de luchtstroom, en de multicyclonische luchtfilter zorgt dat fijne stofdeeltjes niet kunnen ontsnappen.

* Zuigkracht getest op basis van IEC62885-2 Cl. 5.8, getest in de Max-stand bij de ingang van de zuigmond zonder opzetstuk. Gebaseerd op SLG (Schubert Leiter Geratesicherheit)-tests. ** Feitelijke product kan afwijken van de afbeeldingen.

Grote zuigkracht

Digital Inverter Motor

Je maakt extreem effectief schoon dankzij de zuigkracht tot maar liefst 200 watt*. De digitale invertermotor optimaliseert de luchtstroom dankzij zijn ultrasoon gelaste aerodynamische bladen. Het resultaat is een hoog ingangsvermogen van tot 550 watt**, een efficiënt energieverbruik en een zuigkracht tot maar liefst 200 watt*.

* Zuigkracht getest op basis van IEC62885-2 Cl. 5.8, getest in de Max-stand bij de ingang van de zuigmond zonder opzetstuk. Gebaseerd op SLG (Schubert Leiter Geratesicherheit)-tests. ** Getest op basis van IEC60335-1 Cl. 10. Gebaseerd op interne tests.

Ga voor extreme zuigkracht

Jet Cyclone

Geniet langer van schone lucht en maximale zuigkracht* dankzij de efficiënte multicyclonische structuur. De 27 luchttoevoerpunten van dit systeem optimaliseren de luchtcirculatie, waardoor er minimaal zuigkracht verloren gaat. Bovendien haalt dit systeem fijne stofdeeltjes uit de lucht.

* Gebaseerd op interne tests op basis van IEC62885-2. cl.5.9. vergeleken met Samsung VS80N8014KR/EN.

Krachtig op tapijt

Turbo Action Brush

De Turbo Action Brush maakt korte metten met fijne stofdeeltjes, zowel op tapijt als op harde vloeren. De borstel roteert 3.750 keer per minuut*, en dankzij de 180 graden draaibare kop verander je gemakkelijk van richting om ieder hoekje schoon te maken. Je kunt de roterende trommel gemakkelijk schoonmaken door hem in één klik los te koppelen.

* Gebaseerd op interne tests in de Min-, Mid- en Max-stand. Resultaten kunnen verschillen afhankelijk van individueel gebruik.

Ga voor schone lucht

99.999% Meerlagig filtersysteem

Geniet van schonere lucht dankzij het vijflaagse 99.999% Meerlagig filtersysteem*. Een cyclonisch hoofdfilter en metalen netfilter verzamelen grote stofdeeltjes, de Jet Cyclone- en microfilter filteren fijne stofdeeltjes uit de lucht, en een filter voor ultrafijn stof houdt 99,999%** van de microstofdeeltjes tegen, waaronder deeltjes en allergenen van 0,3~10µm***.

Ga voor schone lucht Ga voor schone lucht

* 99.999% Meerlagig filtersysteem: High Efficiency Particulate Air-filtersysteem. ** Getest op basis van de IEC62885-2, Cl. 5.11-standaard, in de Max-stand. Gebaseerd op SLG (Schubert Leiter Geratesicherheit)-tests. *** Deeltjes van 0,3~10µm zijn deeltjes die over het algemeen onzichtbaar zijn voor het menselijk oog, zoals pollen en schimmels.

Uitneembare batterij en langer gebruik

Met één keer opladen kun je een heel uur** aan de slag en is je huis van boven tot onder weer helemaal stralend schoon.

Dankzij de krachtige batterij (3000mA*) behoudt de stofzuiger tot een heel uur** zijn zuigkracht. De batterij blijft 70% van zijn oorspronkelijke prestaties leveren tot 500 laadcycli***. Bovendien kun je hem vervangen door een reservebatterij **** om tot twee uur lang schoon te maken.

*3000mA - Gebaseerd op het geaccumuleerde vermogen van elke batterij. 2850mA - Gebaseerd op het vermogen van de gehele batterij , aangepast aan duurzaamheidsprestaties. ** Vermelde gebruiksduur geldt bij het laagste vermogensniveau met een niet-gemotoriseerd hulpstuk. ***Behoudt 70% van zijn vermogen na vijf gebruiksjaren met 100 laadcycli/jaar, gebaseerd op het vermogen van de gehele batterij (2850mA). Eén laadcyclus: de batterij helemaal opgebruiken na volledig opladen. Resultaten kunnen variëren afhankelijk van gebruik. Gebaseerd op interne tests. **** Een extra batterij wordt apart als accessoire verkocht.

Ergonomisch opladen

Z Station

Laad je stofzuiger makkelijk op met het praktische 'Z Station'. Dankzij het design met een kanteling van 7 graden, kun je de stofzuiger er makkelijker in- en uithalen. Het losstaande, slanke ontwerp zorgt ervoor dat je het overal kunt plaatsen. Bovendien is het voorzien van twee oplaadadapters, zodat je twee batterijen* kunt opladen in slechts 3,5 uur**.

* Een extra batterij wordt apart als accessoire verkocht. ** Gebaseerd op interne tests waarbij de batterij van 0% tot 100% werd opgeladen. Resultaten kunnen variëren afhankelijk van individueel gebruik. *** Feitelijk product kan afwijken van de afbeeldingen.

* Een extra batterij wordt apart als accessoire verkocht. ** Gebaseerd op interne tests waarbij de batterij van 0% tot 100% werd opgeladen. Resultaten kunnen variëren afhankelijk van individueel gebruik. *** Feitelijk product kan afwijken van de afbeeldingen.

Alles in één oogopslag

Digitaal display

Zorg ervoor dat je stofzuiger altijd optimaal werkt met het geïntegreerde digitale display. Daarmee controleer je in één oogopslag de status van het apparaat, zoals het batterijniveau en het borsteltype. Ook geeft de stofzuiger een melding als er problemen met de borstel of blokkades zijn. Een makkelijkere manier om je stofzuiger te gebruiken en te onderhouden is er niet.

* Feitelijke product kan afwijken van de afbeeldingen.

* Feitelijke product kan afwijken van de afbeeldingen.

Volledig wasbaar

Wasbaar stofreservoir

Het hygiënisch schoonhouden en het legen van je stofzuiger is een fluitje van een cent. Het stofreservoir, inclusief het multicyclonische systeem, is volledig wasbaar. Zo kun je het altijd schoon en fris houden.

Ergonomisch comfort

Telescopische buis

Stel de telescopische steel gemakkelijk in op een van de vier standen voor een lengte die voor jou comfortabel is.

Harde vloeren schoonmaken

Soft Action Brush

Een Soft Action Brush met antistatische zilverdraden maakt korte metten met fijne stofdeeltjes op harde vloeren en in kieren. Dankzij de 180 graden draaibare kop kun je schoonmaken in iedere hoek. Je kunt de borstel makkelijk loskoppelen en schoonmaken met één druk op de knop.

* Gebaseerd op interne tests in de Min-, Mid- en Max-stand. Resultaten kunnen variëren afhankelijk van individueel gebruik.

Automatisch dweilen

Spinning Sweeper*

Houd harde vloeren veel gemakkelijker schoon met de optionele Spinning Sweeper. Dankzij de twee draaiende natte dweilen maak je moeiteloos optimaal schoon. Je kunt ook herbruikbare dweilen van microvezel gebruiken of wegwerpdweilen. De Spinning Sweeper werkt tot wel 80 minuten*, zodat je al je harde vloeren kunt dweilen.

* Vermelde gebruikstijd geldt voor de “Wet”-stand als de Spinning Sweeper is vastgekoppeld.

Jet AR-toepassing

Stap.1 | Scan de QR-code en installeer de SAMSUNG HA AR-app uit de Google Play Store Stap.2 | Open de app en selecteer en download 'Jet series' Stap.3 | Scan de AR-marker en geniet van alle voordelen van Jet-technologie

What's in the box


Specificaties

Support

Vind antwoorden op je vraag over het product

Productondersteuning bekijk alle ondersteuning
Heb je een vraag? Neem contact op
services & downloads
 • User Manual (vaccum cleaner)
  NEDERLANDS, FRANS, DUITS
 • User Manual (vaccum cleaner)
  NEDERLANDS, FRANS, DUITS
 • User Manual (vaccum cleaner)
  NEDERLANDS, FRANS, DUITS
 • User Manual (vaccum cleaner)
  NEDERLANDS, FRANS, DUITS
bekijk alle ondersteuning

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Kleur : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Vanaf {{model.prices.monthlyPrice}} / mnd voor {{model.prices.months}} mnd
of {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Vergelijk de modellen

Vergelijk met soortgelijke items

Recent Bekeken

Gratis levering

Gratis levering

30 dagen bedenktijd

30 dagen bedenktijd

Garantie

Reparatie service

Klantenservice

Klantenservice

Functies en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.