Food & Home

Vier manieren om je kookkunsten te verbeteren
met Michel Roux Jnr

Geniet van elk moment in de keuken en zorg elke keer weer voor perfecte resultaten.

Voor een etentje sta je niet altijd te springen. Je wilt je gasten verwennen met een heerlijke maaltijd, maar tegelijkertijd wil je zelf ook van hun gezelschap genieten en ontspannen.

We nodigden de gerenommeerde internationale chef-kok Michel Roux Jr. uit in onze keuken bij Samsung KX in Londen om enkele van zijn toprecepten, die er spectaculair uitzien en toch eenvoudig zijn, uit te proberen met onze Infinite Line keukenapparatuur.

Deze vier eenvoudige recepten leiden je door verschillende heerlijke technieken, van het vakkundig tegelijkertijd braden en stomen van een kip tot het tot in de perfectie stomen van gezonde vis.

Gebraden kip is een klassieker die het verdient om sappig en knapperig te zijn, en aan tafel te worden aangesneden met gasten die zitten te popelen om te proeven. Michel laat je zien hoe je een kip braadt waar je gasten niet genoeg van zullen krijgen.

Met de Dual Cook stoomoven stoomt hij de kip op een slimme manier van binnen, terwijl de buitenkant van de kip braadt voor een knapperig vel. Wordt bereid en geserveerd met zoete geroosterde groenten. Zo kan je ontspannen en met je gasten genieten van hapjes terwijl de kip in de oven zit.

Michel Roux Jr. kookt een heerlijke gebraden kip met de Infinite Line Dual Cook oven. Michel Roux Jr. kookt een heerlijke gebraden kip met de Infinite Line Dual Cook oven.

Gelijktijdig stomen
en bakken.

Minder tijd in de keuken betekent meer tijd met je gasten, zonder zorgen. Vaak worden nagerechten en hartige gerechten op aparte tijden in de oven bereid om te voorkomen dat smaken of geuren worden overgedragen. Niemand wil een tarte tatin met knoflook!

Met behulp van onze Dual Cook-technologie laat Michel zien hoe je twee verschillende gerechten tegelijk bereidt, gestoomde groenten met knoflook worden tegelijk bereid met boterzachte appeltaart. Beide op verschillende temperaturen, zonder enige overdracht van geuren. Je gasten zullen ongetwijfeld nog een tweede portie willen.

Michel Roux Jr. kookt twee verschillende gerechten tegelijk, gestoomde groenten en appeltaart in de Infinite Line Dual Cook oven. Michel Roux Jr. kookt twee verschillende gerechten tegelijk, gestoomde groenten en appeltaart in de Infinite Line Dual Cook oven.

Een gezonde, heerlijke vis stomen om indruk te maken op je gasten.

Een heerlijk gestoomde vis heeft alles te maken met goede kwaliteitsproducten en een zorgvuldige bereiding, en dat laatste schrikt dikwijls af.

Michel legt je uit hoe je vis gemakkelijk kan stomen met de Dual Cook stoomoven zonder de stress van zorgvuldig bereiden, voor een perfect resultaat, elke keer weer. De vis ploft lichtjes op de vork met een verrukkelijke smaak, dat je verbaasd zult zijn dat het gezond is. Serveer de vis met een groentepuree en een lichte saus voor nog meer textuur op je bord.

Michel Roux Jr. kookt een gezonde gestoomde vis met de Infinite Line Dual Cook stoomoven. Michel Roux Jr. kookt een gezonde gestoomde vis met de Infinite Line Dual Cook stoomoven.

Verspil de restjes niet, maak een lekkere lunch zonder gedoe.

Als er restjes in de koelkast liggen, kun je daar altijd nog iets lekkers van maken. Tijd om je restjes weer op het fornuis te zetten. Michel maakt een heerlijke frittata met restjes gestoomde groenten van de vorige avond en de Infinite Line Hob kookplaat met geïntegreerde afzuiging.

Je kan groenten vervangen door diverse restjes, waaronder vlees, kaas en vis. Het toevoegen van verschillende kruiden en specerijen kan ook een nieuw, spannend element toevoegen aan je restjes. Je gasten zullen zichzelf opnieuw willen uitnodigen!

Michel Roux Jr. kookt een heerlijke frittata met overgebleven ingrediënten. Michel Roux Jr. kookt een heerlijke frittata met overgebleven ingrediënten.

Onze Infinite Line brengt keukentechnologie naar een hoger niveau. Deze reeks is ontworpen om je te helpen en al je culinaire wensen te vervullen, met een verbluffend design en afwerking. Uitmuntende materialen en buitengewone functies komen samen om een moderne keuken te creëren voor een mooie, professionele uitstraling met krachtige prestaties.

Ontdek de Infinite Line™ reeks

Lees de volgende verhalen