Life Hacks

Ready to go: jouw vloer altijd schoon

De Samsung Jet is altijd opgeladen en stofzuig-klaar.

Wij zijn o zo blij met de komst van snoerloze steelstofzuigers, want ze maken het leven een stuk gemakkelijker. Hoe? Je bent voor altijd 'uit de knoop', ze bewegen zich flexibel tot in de uiterste, lastig te bereiken hoeken en kieren en je hebt geen stofzuigerzak meer nodig. Je moet alleen niet vergeten om ze op te laden, net als je smartphone. Maar ook daar heeft Samsung met zijn stoere, snoerloze Jet™ 90 complete extra steelstofzuiger een oplossing voor bedacht.

Klaar om te gaan: altijd opgeladen

Niets zo vervelend als je stofzuiger er midden in een wervelende schoonmaaksessie mee ophoudt, omdat de batterij leeg is. Met een Samsung Jet™ steelstofzuiger zal dat niet zo snel gebeuren, want: er is een extra batterij meegeleverd waarmee je de lege batterij meteen kan vervangen als het nodig is. Een volle batterij staat garant voor 60 minuten lang optimale zuigkracht, dus dat maal twee! Maar liefst 120 minuten achter elkaar stofzuigen. In feite is je Samsung Jet™ 90 complete extra steelstofzuiger dus altijd opgeladen.

Non-stop stofzuigen

De verwisselbare batterij maakt dat je, net als bij een conventionele stofzuiger, non-stop kunt stofzuigen maar dan met extra voordeel en gemak. Want snoerloos! Je laadt de Samsung Jet™ 90 complete extra stofzuiger op in het laadstation waar je twee batterijen tegelijk in kunt opladen. Hiermee heb je dus standaard een stofzuigduur van 120 minuten. Geen excuus meer om niet het hele huis aan te pakken…

Flexibele lader

Met z'n losstaande, slanke ontwerp kun je het oplaadstation, de Jet Station, plaatsen waar jij wilt. Dankzij het design met een kanteling van 7 graden, kun je de stofzuiger er gemakkelijk in- en uithalen. De Jet Station is namelijk ook staand te gebruiken. De batterij laad je zo los van de steelstofzuiger op en je hebt altijd voldoende batterijduur om het hele huis te ontdoen van stof en vuil. Easy!

Lees de volgende verhalen

* De resultaten kunnen variëren afhankelijk van individueel gebruik. Stof en haar dat achterblijft in de netfilter wordt misschien niet verwijderd na één enkele gebruikscyclus.
* Het daadwerkelijke product kan afwijken van de gebruikte afbeelding.
* Jet Station is alleen verkrijgbaar bij de Samsung Jet 90 complete en Samsung Jet 90 complete extra