Life Hacks

Zo werk je vanuit huis en
ben je nog productief ook

Tips voor een perfect uitgeruste home office.

Een vrouw leunt in een appartement over een bureau en schrijft iets op een papier op een klembord Een vrouw leunt in een appartement over een bureau en schrijft iets op een papier op een klembord

Thuiswerken kan net zo efficiënt zijn als op kantoor werken, je hebt er alleen de juiste tools voor nodig. Bijvoorbeeld video conference calls om in contact te blijven met je collega’s, werken vanaf twee schermen, effectieve timemanagement tools en overal toegang tot je data en bestanden. Zo maak je zeker van elke plek een inspirerende en productieve werkplek.

1

Tweede monitor voor dubbele productiviteit

Switch je steeds van mail naar werkdocument? Daarmee verlies je tijd en concentratie. Dat kan handiger: een tweede monitor geeft je meer overzicht en leidt tot een hogere productiviteit. Samsung heeft een ruime keuze uit monitoren van Curved tot Flat. Bekijk welke het beste aansluit op jouw manier van werken.

Een opname genomen over de schouder van iemand die werkt aan tijdmanagement en taken inplant op een Galaxy Note10 Een opname genomen over de schouder van iemand die werkt aan tijdmanagement en taken inplant op een Galaxy Note10
2

Time management: zo doe je dat

Als je langere tijd vanuit huis werkt, is de kans groot dat je sneller afgeleid raakt door bijvoorbeeld die volle wasmand. Goed tijdsmanagement is essentieel. Probeer je dag in productiviteitscycli in te delen: wissel 15 minuten werken af met 5 minuten pauze. Doe dat vier keer en neem dan 20 minuten pauze. Tijdens de korte pauze zet je de wasmachine aan en tijdens de langere pauzes kan je lekker even buiten uitwaaien. In de Samsung Notes app kan je aantekeningen te maken en je to do lijst af te vinken. Zo krijg je niet alleen meer rust in je hoofd, maar ook een afgevinkte actielijst én een lege wasmand!

Aanzicht van boven van een vrouw die probleemloos thuiswerkt aan een bureau met Samsungs app DeX, om je mobiele apparaat aan je desktopmonitor te koppelen. Aanzicht van boven van een vrouw die probleemloos thuiswerkt aan een bureau met Samsungs app DeX, om je mobiele apparaat aan je desktopmonitor te koppelen.
3

Samsung DeX: je smartphone wordt een computer

Met de Samsung DeX-stand is je Samsung naast een smartphone ook een computer. Video's, illustraties en documenten zie je beter op een groot scherm als je telefoon is gekoppeld aan een Samsung DeX-stand. Telefoneer of check WhatsApp-berichten terwijl een film afspeelt op je monitor. Als je aangesloten bent met Samsung DeX kan je je telefoon nog steeds normaal gebruiken. Zo Heb jij je computer altijd bij je.

Vrouw communiceert in een videogesprek met haar team terwijl ze thuiswerkt Vrouw communiceert in een videogesprek met haar team terwijl ze thuiswerkt
4

In de wolken met Samsung Cloud

Samsung Cloud geeft je toegang tot al je data, apps en projecten. Op elke plek en op elk moment. Met de werkbestanden in de Cloud kan je daadwerkelijk overal werken. Jouw bestanden staan veilig opgeborgen en zijn heel makkelijk te beheren. Een reservekopie maken of de gegevens op je tablet of smartphone herstellen is een eitje met de Cloud.

Een man met een bril met Galaxy Buds+ in zijn oor Een man met een bril met Galaxy Buds+ in zijn oor
5

Behoud het teamgevoel

Als je ineens thuiswerkt, hoeft de persoonlijke interactie met je collega’s niet weg te vallen. Videocall tools als Zoom, Skype en Whereby zijn essentieel om je teamgevoel te behouden. Je kunt hiervoor Gebruik daarbij de Galaxy Buds+, zo vergader je handsfree en type je makkelijk mee tijdens het werkoverleg.

Maak van elke plek je werkplek

Zorg bovendien voor een rustige plek in huis. Met onze tools wordt het thuiswerken nog gemakkelijker zodat jij je productiviteit een boost kunt geven.

Lees de volgende verhalen