Brand

Samsung x Arte: meet the squad!

Cynthia, TheColorGrey & Grace zijn de gezichten van de 2022 it-collab

Een olympisch atlete, een rapper/zanger/producer en de winnares van The Voice van Vlaanderen 2021 prijken bovenaan de Samsung x Arte-collectie. Cynthia Bolingo, TheColorGrey en Grace Khiabu ademen #DoWhatYouCant en staan tegelijkertijd midden in de Arte-community. Voor de gelegenheid delen zij hun thoughts over de innoverende capsulecollectie, de Galaxy-innovaties en de synergie tussen mode & technologie.

De nieuwe norm

“Ik ben altijd een Android-gebruiker geweest dus elke nieuwe Samsung voelt gewoon heel natuurlijk aan in gebruik. De Galaxy S22 Ultra heeft weer tal van nieuwe opties, zoals de S pen en de night camera, dit maakt dat de nieuwe smartphone perfect past bij mijn manier van leven. Arte draag ik dan weer graag als merk omdat ze vaak oversized items hebben en tout court heel grafisch zijn. Ik vind Samsung x Arte ook écht een goede match, de combinatie werkt gewoon! Zo ben ik verliefd op de blauwe gradiënt en het handige smartphone tasje. Ook de interface is een leuke upgrade voor mijn Galaxy Watch4”, deelt een enthousiaste Cynthia. “Mode en technologie evolueren steeds meer samen, daar is deze collab nogmaals het bewijs van. Technologie zit overal in verwerkt maar fashion evengoed, collabs zoals deze zullen de nieuwe norm worden.”

Nice voor de city & community

Bertony (founder & creative director Arte) is een goede vriend van mij waardoor ik Arte van het begin heb kunnen volgen en zien groeien. Arte heeft altijd al een heel sterke eigen identiteit gehad omdat Bertony nooit echt keek naar wat de rest deed, maar altijd heel gefocust op zichzelf en zijn brand was. Het feit dat Arte ook nog eens Antwerps is, maakt het voor mij af. Iets van hier dat poppin’ is, is altijd nice voor de city en de bijbehorende community”, aldus TheColorGrey. “Dat fashion en technologie steeds meer mergen, vind ik bovendien een logische evolutie. Gezien brands altijd op zoek zijn naar het coolste dat ze kunnen doen. Vanuit dat perspectief maakt de Samsung x Arte-collab heel veel sense.”

Innovatie meets visuele plaatje

“Ik vind het echt nice dat de Galaxy S22 Ultra weer zoveel nieuwe features heeft tegenover zijn voorganger. Samsung blijft echt voortdurend innoveren en dat vind ik top! Arte vind ik dan weer heel uniek en ook herkenbaar als brand. Het totale visuele plaatje klopt gewoon! Dus wanneer ik gevraagd werd om het gezicht te zijn van deze collab, zei ik meteen JA”, deelt Grace. “Mijn favorieten uit de collectie? De racing jacket vind ik super vet omwille van het verhaal erachter. Het is sowieso een it-item maar de oude Samsung-logo’s en de knipoog naar de Koreaanse roots van de brand, maken de jacket nog mooier. Praktisch gezien, kies ik dan weer voor het tasje, gezien ik vaak on the go ben en in de studio, dus superhandig om altijd mijn essentials op zak te hebben in een fashionable way.”

Are you ready to break the rules?

Met de Galaxy S22 Series is een epic lifestyle binnen handbereik!

Lees de volgende verhalen