Brand

Gunther Ghysels x Samsung Galaxy Z Fold2

Onderweg nooit nog tijd verliezen.

Mopper jij wel eens dat je de tijd die je in de file spendeert zoveel nuttiger zou kunnen besteden? Omdat het openbaar vervoer niet altijd een optie is, komt Get Driven met een originele oplossing: een privé chauffeur – jouw driver – die je in je eigen wagen veilig naar je bestemming brengt, zodat jij comfortabel kan doorwerken. Gunther Ghysels, CEO van Get Driven, vertelt er ons alles over.

Concrete werktijd dankzij de juiste tools

Wie regelmatig op de baan is voor het werk weet het: het fileleed in België wordt steeds groter. “Ook al hadden we een kleine pauze met de coronacrisis, de files worden elk jaar langer. Het gevolg? Eindeloos veel verloren uren. Wij hebben daar een oplossing voor”, aldus Gunther Ghysels. Get Driven in combinatie met innoverende tech tools: dat is de mogelijkheid om verloren tijd om te zetten in concrete werktijd! Geen wonder dat het project aanslaat, en vorig jaar zelfs in de Deloitte’s Technology Fast 50-lijst belandde als een van de snelst groeiende jonge tech bedrijven.

It’s a lean machine

Vergeet flashy kantoren: met de juiste tools en een sterk team wist Ghysels op afstand een efficiënte zaak op te bouwen. “Ik sta met een smartphone op en ik ga er mee slapen”, geeft de CEO toe, “‘Elke dag heb ik zo’n 8 à 9 uur schermtijd – een complete werkdag dus.” Oorspronkelijke ging hij aan de slag met een combo van smartphone en laptop, en daarom beschouwt hij de nieuwe Galaxy Z Fold2 als een geschenk uit de hemel. “Omdat hij uitgeklapt een ultragroot scherm heeft, zijn er geen grenzen meer. Ik heb tot alles toegang: ik werk met Word en Excel, ik kan high resolution campagnebeelden downloaden en het communicatieplatform Slack staat constant aan. De Fold2 past helemaal in ons concept: business on the go.”

Geen saaie nine to five

Dat tech bij Get Driven in hun DNA zit, is heel duidelijk. De CEO gelooft dan ook niet in de klassieke 9 to 5. “Niemand werkt hier op die manier. Het werk moet gedaan worden, hoe en wanneer maakt niet uit. En dan is een performante smartphone die uitgeklapt kan worden tot een mini-tablet onmisbaar”, aldus Ghysels. En de drivers? Ook voor hen zijn geen twee dagen hetzelfde, en sommige opdrachten springen er echt uit. “Zo wou iemand met zijn gezin op skivakantie”, vertelt de CEO, “Ze namen het vliegtuig en een driver reed hen achterna met een busje vol materiaal. En leuk: onze driver mocht ter plekke blijven en mee op de latten staan.” Nice, right?

Benieuwd naar onze Galaxy Z Fold2? Ontdek snel alle specs, en tijdelijke promo’s.

Lees de volgende verhalen