Brand

Dít is de keiharde beveiliging van je Galaxy smartphone

Zet al je privacygevoelige data veilig achter slot en grendel met Samsung Knox

Jouw Galaxy is niet zomaar beveiligd. Nee, ons Samsung Knox beveiligingsplatform neemt de veiligheid van jouw privacy extreem serieus. Hoe Knox dat doet is eigenlijk heel simpel: door alles dat voor jou privé is te bewaren in een onkraakbare kluis genaamd Knox Vault. Wil je er nog een schepje bovenop, dan hebben wij de Veilige Map voor je, ofwel in het Engels: the Secured Folder, voor een zware bewaking met nog een extra wachtwoordoptie. En wil je af van al die apps die ongevraagd je gegevens opslaan en gebruiken? Ook dat heb je in de hand met de Knox Privacy Dashboard.

Welkom in de Private Vault

Samsung Knox is jouw privékluis die ingebouwd is vanaf de chip van je Galaxy smartphone. Hierin worden al je privacygevoelige gegevens automatisch opgeslagen zoals je wachtwoorden, vingerafdruk, face-ID, locatie, bankgegevens en accounts. Op deze Private Vault kun je vertrouwen, want z’n beveiliging staat 24 uur per dag op defensiemodus, óók wanneer je smartphone in slaapmodus of uitgeschakeld staat. De Private Vault detecteert alle digitale aanvallen en blokkeert de toegang tot je gegevens direct. Virussen, hackers of andere digitale bedreigingen? Die maken geen schijn van kans door de keiharde muur van Samsung Knox. Maar ook wanneer je je begeeft in extreme weersomstandigheden en de temperatuur van je Galaxy smartphone abnormaal stijgt of daalt zorgt het ervoor dat je gegevens niet beschadigd raken.

Nog veiliger met de Veilige Map

We zetten je veiligheid niet voor niets op nummer één en geven ook de optie voor een extra veilige map. Deze map is er speciaal voor jou en al je gegevens, foto’s, video’s, bestanden of apps die je graag helemaal privé wilt houden. Versleuteld met een extra wachtwoord, zoals een vingerafdruk, pincode of patroon, blijft alles dat je privé wilt houden ook echt privé.

Welke apps gebruiken je data?

Van vele apps heb je het vast niet door, maar toch zijn er apps die ongevraagd je gegevens gebruiken of toegang hebben tot functies binnen je Galaxy smartphone, zoals je camera, microfoon, zoekhistorie of locatie. Best vervelend toch, wanneer je daar geen controle over hebt. Dat vinden wij dus ook en geven je daarom een extra Privacy Dashboard om jou de controle over je apps terug te geven. Met dit Dashboard bepaal jij zelf welke apps toegang krijgen tot bepaalde gegevens en zie je ook direct welke apps voor het laatst jouw gegevens en functies hebben gebruikt.

Let op, bedreigingen liggen altijd op de loer

De digitale wereld is echt niet zo veilig als je zou willen, dus af en toe een oogje in het zeil houden is niet zo verkeerd. Samsung Knox doet het grote werk al voor je, maar er zijn nog vele andere functies binnen je Galaxy smartphone waaraan je kunt denken. Zoals Samsung Pass, Private Share, smart anti-tracking, of zelfs een anti-phishing check. Zo surf jij altijd bewust het digitale universum door. Check snel wat Samsung Knox nog meer voor je kan doen.

Jouw privacy, altijd beschermd

Lees de volgende verhalen