Brand

De reis gaat verder

Laat je meeslepen door het nieuwe Samsung-deuntje.

Een geluid kan je hersenen in 0,05 seconden bereiken, veel sneller dan de 0,2 seconden die nodig zijn voor het gezichtsvermogen of de aanraking. Wat nog belangrijker is, het heeft een geweldige kracht die je meteen meeneemt naar bijzondere plekken en herinneringen; vrolijke kerstliedjes herinneren ons eraan dat de feestdagen er zijn, en een liedje kan je je eerste schoolbal laten herbeleven.

Zo hebben deuntjes van een merk het potentieel om de ervaring van de consument naar een hoger niveau te tillen, waardoor de ervaring meer zintuiglijk en meeslepend wordt. Omdat we deze kracht begrijpen, hebben onze geluidsontwerpers altijd gezocht naar manieren om het Samsung-merk in onze productbeleving op een klankmatige manier tot uitdrukking te brengen. Door de jaren heen hebben we iconische deuntjes als 'Over the Horizon' en 'Beyond the Horizon' ontworpen om de geavanceerde innovatie van onze mobiele toestellen, en het comfortabele, betrouwbare gemak van onze huishoudelijke apparatente ondersteunen en vorm te geven.

Vandaag introduceren we een nieuw deuntje dat de hele Samsung-familie overdondert: ‘The Voyage’. 'The Voyage' is ontstaan door teamwork dat de melodieën van 'Over the Horizon' en 'Beyond the Horizon' integreert en vereenvoudigt, en zal de continue innovatie van Samsung over alle raakvlakken heen belichten om je merkervaring te vergroten via onze favoriete universele taal – muziek.

Dat Samsung-geluid!

De minimale, vierstemmige melodie van 'The Voyage' is geconstrueerd om de Samsung-geest te verbeelden van de onvermoeibare pionier die hindernissen overwint en paden voor anderen uitstippelt. De prachtige eenvoud maakt het mogelijk om de partituur te herinterpreteren en opnieuw te verbeelden op talloze manieren voor verschillende contexten en verhalen, waarbij het doel van het creëren van "dat Samsung-geluid" voor het wereldwijde publiek behouden blijft.

Het witte letterteken van Samsung met schaduw eromheen verschijnt op een witte achtergrond. Na het verdwijnen van het logo verschijnen er geïllustreerde muzieknoten van do, sol, mi en re die verschijnen wanneer de melodie speelt. De noten zijn bedoeld om de melodie van het merk 'The Voyage' te laten horen. Het witte letterteken van Samsung met schaduw eromheen verschijnt op een witte achtergrond. Na het verdwijnen van het logo verschijnen er geïllustreerde muzieknoten van do, sol, mi en re die verschijnen wanneer de melodie speelt. De noten zijn bedoeld om de melodie van het merk 'The Voyage' te laten horen.

Neem nooit genoegen, zelfs niet voor perfectie

Elke noot van 'The Voyage' is zorgvuldig gekozen om een belangrijk verhaal te vertellen: onze garantie van zekerheid en betrouwbaarheid van onze producten, en de optimistische blik op onze toekomstige innovaties.

De melodie begint met een gevoel van comfort en stabiliteit.

De allereerste noot, 'Do'(C), staat voor het stevige begin dat onze weg heeft gebaand naar nieuwe mogelijkheden.

Dan komt de subtiele klankverschuiving door de middenmelodie, beginnend met een 'Sol'(G), en dalend naar 'Mi'(E), waarmee we uitdrukking geven aan onze volgende grote sprong.

Tot slot laat de laatste noot 'Re'(D) ons met een open gevoel van anticipatie en opwinding naar een oneindig open toekomst toe.

Met deze noten nodigt 'The Voyage' het publiek uit voor de eindeloze reis van Samsung naar meer perfectie.

Eén melodie, verschillende stijlen

Omdat we onze boodschap altijd op de meest passende toon willen overbrengen, waar je ons ook tegenkomt, zal 'The Voyage' beschikbaar zijn in verschillende versies op basis van de 4 merkkleuren van Samsung: gedurfd voor de zintuiglijke ervaring van onze klanten, authentiek voor innemende en charmante momenten, hedendaags voor de kracht om nieuwe manieren van denken uit te proberen, en speels voor de warmte en de menselijkheid van onze verhalen. Elk stuk zal verschillende stemmingen weergeven, bedoeld voor verschillende contexten en omgevingen. Maak kennis met enkele van de onderstaande versies!

Lichtblauwe en groene stippen die in een wervelende vorm zijn ontstaan, draaien. En lichtblauwe en groene lijnen bewegen van het midden naar de rand als de stippen bewegen.
Paarse en blauwe stippen, in wervelende vormen, draaien op de achtergrond van de ruimte.
Rode en oranje stippen in wervelende vormen draaien. Als de stippen wervelen, bewegen de gebogen lijnen in oranje kleuren mee.
Rode, oranje, blauwe en groene stippen draaien in wervelende vormen.
4

‘The Voyage' zal te horen zijn in winkels, offline evenementen, producten, digitale content en nog veel meer als het vertrouwde deuntje van Samsung, dat je naar plekken brengt die je nooit had verwacht.

Blijf luisteren, 'The Voyage' is nog niet gedaan!

Een oproep aan alle pioniers

We zijn en blijven altijd trouw aan onze strategie om een betere toekomst te creëren met nieuwe en opwindende innovaties. We zijn voortdurend op zoek naar manieren om onze boodschap over te brengen, zodat hij gehoord, gevoeld en herinnerd kan worden.

Daarom hebben we dit deuntje gemaakt; om je te herinneren aan onze vooruitstrevende geest met een levendige geluidservaring die verder gaat dan woorden en beelden. Om elke pionier te inspireren.

Waar en wanneer je 'The Voyage' ook hoort, we hopen dat het je op onze reis aanmoedigt om van de wereld een betere plek te maken.

Lees de volgende verhalen