Brand

De nieuwste Galaxy Watch5 Series is er!
Mét een power-upgrade

Open eindeloze mogelijkheden met een slimme Watch om je pols.

Een alleskunner, een gamechanger… hoe je de nieuwste Galaxy Watch5 en Galaxy Watch5 Pro ook wilt noemen, zij zijn jouw nieuwste partner in je journey naar een gezonder en flexibeler leven. Op zichzelf zijn ze al bewonderingswaardig, maar connect ze met je Galaxy smartphone en open zo nog meer mogelijkheden. Liever een smartwatch die stand-alone bijna net zo goed werkt als een smartphone? Met de Galaxy Watch5 Series LTE heb je zelfs overal toegang tot 4G¹ . Ja, deze Watches hebben vele functies! Dus geloof ons, een smartwatch is meer dan alleen een sporthorloge. Wat je doel ook is, de Galaxy Watch5 Series is perfect voor iedereen.

Try it! Probeer de Watch nu uit
De Watch thuis proberen? Gebruik onze AR lens en zie direct door je camera hoe top jouw favoriete Galaxy Watch5 Series om je pols staat.

Power up jouw motivatie met de Galaxy Watch5 Pro

Voor alle power-people out there hebben we de Galaxy Watch5 Pro. Want sporten is voor jou geen hobby, maar een lifestyle, niet waar? Jij wilt bigger, better & faster en daarmee ook een precies overzicht van je vooruitgang. En daarom verdien jij deze power-upgrade van de nieuwste Galaxy Watch5 Pro. Werk slim aan je doelen met deze sportcoach om je pols, want hij kijkt met je mee wanneer jij een parcours aflegt, analyseert je snelheid, afgelegde route en verkent met jou de omgeving zodat je kunt pieken op het juiste moment. Precies zoals een coach zou doen. Hoe ver je ook gaat: de GPS, de krachtige batterij en de sterke titanium case laten je niet in de steek. De Galaxy Watch Pro is krasbestendig, niet bang voor water² en kan goed tegen een stootje.

Na je work-out is het tijd voor de analyse. Hoe is je vetpercentage en spierkracht? Heb je genoeg water gedronken? En hoe is het met je hartslag? Alle resultaten worden slim opgeslagen in de Samsung Health app op je Galaxy smartphone.

Ontdek de Galaxy Foldables
Wees flexibeler dan ooit en verbind je nieuwe Galaxy Watch5 Series met de nieuwste Galaxy Z Flip4 en Galaxy Z Fold4. Zo ervaar je direct hoe feilloos ze luisteren, communiceren en samenwerken.

De Galaxy Watch5, perfect voor ieder doel

De Galaxy Watch5 is niet alleen voor fanatieke sporters, maar juist voor iedereen die wel wat hulp kan gebruiken bij het behalen van een doel. Wat je doel ook is: afvallen, een betere conditie, een goed slaappatroon ontwikkelen, je staat er niet alleen voor. De Galaxy Watch5 is jouw coach die helpt en een oogje in het zeil houdt.. Meet je hartslag, je bloeddruk en registreer zelfs of je bijvoorbeeld door gesnurk minder goed slaapt met de handige slaapanalyse. Zo kun jij de juiste stappen maken en werken naar een betere versie van jezelf, zonder te veel moeite. #goals! Wil jij ook een Watch-maatje die sterk is? Ook bij deze Watch is de wijzerplaat krasbestendiger en hij kan daardoor goed tegen een stootje.

Relax met de Galaxy Buds2 Pro
Spotify afspelen via je Galaxy Watch5 Series? Doe eerst de nieuwste Galaxy Buds2 Pro in en genieten maar! Na een tijdje vergeet je zelfs dat je ze in hebt, zo comfortabel zijn ze. Handig ook voor je al sportlessen & powernapjes.

Meer dan alleen een sporthorloge

Wees met de Galaxy Watch5 Series zo vrij als je wilt, want deze Watch is namelijk zoveel meer dan een sporthorloge. Verbind de Watch met je nieuwste smartphone zoals de Galaxy Z Fold4 of Galaxy Z Flip4 en je gebruikt ‘m heel easy voor je calls en het lezen en versturen van je berichtjes. Met het LTE-model met eSim heb je zelfs 4G op je slimme Watch¹. Heel handig voor tijdens je hardloopsessie zonder je smartphone. Doe je Galaxy Buds2 Pro in, zet je ideale Spotify-playlist op via je Watch en you’re ready to go. Na je work-out plof jij op de zetel en creëer je de meest relaxte sfeer met de SmartHome-bediening. Dim de lichten en zet een muziekje op gewoon vanuit je zetel via de smartwatch. Oh, en je sportkleding in de QuickDrive wasmachine? Het beste wasprogramma is ook op deze manier slim op afstand te regelen.

Apps, apps & nog meer apps

Spotify, Google Pay, YouTube, Snapchat, Strava, Shazam, Google Maps, WhatsApp… We zeiden het al: de Galaxy Watch5 of Galaxy Watch5 Pro zijn méér dan alleen een sporthorloge. Ze hebben meer en meer apps beschikbaar die jij kunt downloaden en gebruiken op je Watch. Dat koffietje to-go iedere ochtend? Die betaal jij lekker snel met Google Pay³ op je Galaxy Watch5 Series. Aahh, spelen ze een lekker nummertje in het café? Shazammen maar, en voeg ‘m gelijk toe aan je Spotify-playlist. Gemakkelijk gedaan met de Galaxy Watch5 Series. Daarna is het tijd om te dwalen (en níét verdwalen) door de stad, want Google Maps op je Watch got your back!

Jij verdient deze alleskunner, dat weet je!

Lees de volgende verhalen

  • 1 Nog niet alle providers bieden een eSim-abonnement aan. Informeer bij je provider naar de mogelijkheden.
  • 2 IP68-gecertificeerd: Het horloge is getest door het gedurende 30 minuten tot 1,5 meter diep onder te dompelen in zoet water.
  • 3 Google Pay Wear werkt momenteel alleen met Banca Monte Paschi Belgio, BNPPF, Bunq, Buy Way Personal Finance SA, CBC, Curve OS Limited, Fintro, Hello Bank, KBC, KBC Brussels, N26, Monese, Paysafe Financial Services Limited, Revolut, UAB ZEN.com, Viva Wallet en Wise.