Jet 90 complete

Jet 90 complete

VS20R9046S3/EN

 • Tot 200W zuigkracht
 • Tot 60 minuten gebruiksduur
 • 3 borstels, 3 opzetstukken

Kies jouw Kleur

Kleur :
 • Krachtig schoonmaken
  Geavanceerde schoonmaakprestaties
 • Krachtig schoonmaken
  Digital Inverter Motor
 • Kies voor extreme zuigkracht
  Jet Cyclone
 • Kies voor schone lucht
  99.999% Meerlagig filtersysteem

Krachtig schoonmaken

Geavanceerde schoonmaakprestaties

Reinig verschillende soorten vloeren met een maximum aan zuigkracht. De digitale invertermotor van Samsung genereert een zuigkracht tot maar liefst 200 watt*. De aerodynamisch ontworpen borstel en filter optimaliseren bovendien de luchtstroom, terwijl de multicyclonische luchtfilter ervoor zorgt dat fijne stofdeeltjes niet kunnen ontsnappen.

* Zuigkracht getest op basis van IEC62885-2 Cl. 5.8, getest in de Max-stand bij de ingang van de zuigmond zonder opzetstuk. Gebaseerd op SLG (Schubert Leiter Geratesicherheit)-tests.

Grote zuigkracht

Digital Inverter Motor

Je reinigt zeer doeltreffend dankzij de zuigkracht tot maar liefst 200 watt*. De Digital Inverter Motor optimaliseert de luchtstroom dankzij zijn ultrasoon gelaste aerodynamische bladen. Het resultaat is een hoog ingangsvermogen tot wel 550 watt**, een efficiënt energieverbruik en een zuigkracht tot maar liefst 200 watt*.

* Zuigkracht getest op basis van IEC62885-2 Cl. 5.8, getest in de Max-stand bij de ingang van de zuigmond zonder opzetstuk. Gebaseerd op SLG (Schubert Leiter Geratesicherheit)-tests.

Kies voor extreme zuigkracht

Jet Cyclone

Geniet langer van schone lucht en maximale zuigkracht* dankzij de efficiënte multicyclonische structuur van het Jet Cyclone-systeem. De 27 luchttoevoerpunten van dit systeem vormen een optimaal luchtpad, waardoor er zo weinig mogelijk zuigkracht verloren gaat. Bovendien haalt dit systeem fijne stofdeeltjes uit de lucht.

* Gebaseerd op interne tests op basis van IEC62885-2. cl.5.9. vergeleken met Samsung VS80N8014KR/EN.

Krachtig op tapijt

Turbo Action Brush

De Turbo Action Brush maakt korte metten met fijne stofdeeltjes, zowel op tapijt als op harde vloeren. De borstel roteert 3.750 keer per minuut*, en dankzij de 180 graden draaibare kop verander je gemakkelijk van richting om ieder hoekje schoon te maken. Je kunt de roterende trommel gemakkelijk reinigen door hem in één klik los te koppelen.

* Gebaseerd op interne tests in de Min-, Mid- en Max-stand. Resultaten kunnen verschillen afhankelijk van individueel gebruik.

Kies voor schone lucht

99.999% Meerlagig filtersysteem*, gecertificeerd door SLG en BAF

Geniet van schonere lucht dankzij het 99.999% Meerlagig filtersysteem*. Een cyclonische hoofdfilter en metalen netfilter verzamelen grote stofdeeltjes, terwijl de Jet Cyclone- en microfilter fijne stofdeeltjes uit de lucht filteren, en een filter voor ultrafijn stof 99,999%** van de microstofdeeltjes tegenhoudt, waaronder deeltjes en allergenen van 0,3~10µm***.

Kies voor schone lucht Kies voor schone lucht

* 99.999% Meerlagig filtersysteem: 'High Efficiency Particulate Air'-filtersysteem. ** Getest op basis van IEC62885-2, Cl. 5.11, Max-stand. Gebaseerd op SLG (Schubert Leiter Geratesicherheit)-tests. ***Deeltjes van 0,3~10µm zijn deeltjes die over het algemeen onzichtbaar zijn voor het menselijk oog, zoals pollen en schimmels.

Uitneembaar, langer gebruik

Uitneembare batterij met een langere gebruiksduur

Dankzij de krachtige batterij (3000mA) behoudt de stofzuiger zijn zuigkracht tot maar liefst één uur lang*. De batterij blijft 70% van zijn oorspronkelijke prestaties leveren tot 500 laadcycli**. Bovendien kun je die vervangen door een reservebatterij*** zodat je tot twee uur lang kunt stofzuigen.

* De vermelde gebruikstijd geldt voor gebruik op minimaal vermogen met een niet-gemotoriseerde tool. ** Behoudt 70% van zijn vermogen na vijf gebruiksjaren met 100 laadcycli/jaar. Eén laadcyclus: de batterij helemaal opgebruiken na volledig opladen. Resultaten kunnen verschillen afhankelijk van gebruik. Gebaseerd op interne tests. *** Een extra batterij is apart verkrijgbaar als accessoire.

Ergonomisch opladen

Z Station

Laad je stofzuiger makkelijk op met het praktische “Z Station”. Dankzij het design dat 7 graden gekanteld is, kun je de stofzuiger er makkelijker in- en uitklikken. Het losstaande, slanke ontwerp zorgt er bovendien voor dat je het overal kunt plaatsen. Bovendien is het voorzien van twee oplaadadapters, zodat je twee batterijen* kunt opladen in slechts 3,5 uur**.

* Een extra batterij is apart verkrijgbaar als accessoire. ** Gebaseerd op interne tests waarbij de batterij van 0% tot 100% werd opgeladen. Resultaten kunnen verschillen afhankelijk van individueel gebruik.

* Een extra batterij is apart verkrijgbaar als accessoire. ** Gebaseerd op interne tests waarbij de batterij van 0% tot 100% werd opgeladen. Resultaten kunnen verschillen afhankelijk van individueel gebruik.

Alles in één oogopslag

Digitaal display

Zorg ervoor dat je stofzuiger altijd optimaal werkt met het geïntegreerde digitale display. Daarmee controleer je in een oogwenk de status van het toestel, zoals het batterijniveau en het borsteltype. Ook geeft het een melding als er problemen met de borstel of blokkages zijn. Een makkelijke manier om je stofzuiger te gebruiken en te onderhouden.

Volledig afwasbaar

Afwasbaar stofreservoir

Je houdt het stofreservoir schoon en maakt je stofzuiger makkelijk leeg. Het stofreservoir, inclusief het multicyclonische systeem, is volledig wasbaar. Zo kun je het altijd schoon en fris houden. Door aan de hendel te trekken haal je de opvangbak los en kun je het stof er simpelweg uit schudden.

Ergonomisch comfort

Telescopische buis

Stel de telescopische steel gemakkelijk in op een van de vier standen op een lengte die voor jou comfortabel is.

Harde vloeren reinigen

Soft Action Brush

Een Soft Action Brush met antistatische zilverdraden maakt korte metten met fijne stofdeeltjes op harde vloeren en in kieren. Dankzij de 180 graden draaibare kop kun je schoonmaken in iedere hoek. Je kunt de borstel gemakkelijk loskoppelen en reinigen met één druk op de knop.

Automatisch dweilen

Spinning Sweeper*

Hou harde vloeren veel gemakkelijker proper met een optionele Spinning Sweeper. Dankzij de draaiende natte dweilen maak je moeiteloos en optimaal schoon. Je kunt ook herbruikbare dweilen van microvezel gebruiken of natte wegwerpdweilen. De Spinning Sweeper werkt tot wel 80 minuten**, zodat je al je harde vloeren kunt dweilen.

* Dit accessoire is additioneel verkrijgbaar ** Vermelde gebruikstijd geldt voor de “Wet”-stand eens de Spinning Sweeper gekoppeld is aan het toestel.

Specificaties

 • Type Multi Cyclone
 • Capaciteit 0.5 ℓ

Support

Vind antwoorden op je vraag over het product

Productondersteuning bekijk alle ondersteuning
Heb je een vraag? Neem contact op
services & downloads
 • User Manual (vaccum cleaner)
  NEDERLANDS, FRANS, DUITS
 • User Manual (vaccum cleaner)
  NEDERLANDS, FRANS, DUITS
 • User Manual (vaccum cleaner)
  NEDERLANDS, FRANS, DUITS
 • User Manual (vaccum cleaner)
  NEDERLANDS, FRANS, DUITS
bekijk alle ondersteuning

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Kleur :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Vanaf {{model.prices.monthlyPrice}} / mnd voor {{model.prices.months}} mnd
of {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Vergelijk de modellen

Vergelijk met soortgelijke items

Recent Bekeken

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Gratis levering

Gratis levering

30 dagen bedenktijd

30 dagen bedenktijd

Garantie

Reparatie service

Klantenservice

Klantenservice

Functies en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.