Jet 70 turbo

Jet 70 turbo

VS15T7031R1/EN

 • 10% voordeel op 3 producten. Of 5% voordeel bij 2.
 • Tot 150W zuigkracht
 • Tot 40 minuten gebruiksduur
 • 1 borstel, 2 opzetstukken

Kies jouw Kleur

Kleur :
 • Grote zuigkracht
  Digital Inverter Motor
 • Kies voor extreme zuigkracht
  Jet Cyclone
 • Geeft schone lucht af
  99.999% Meerlagig filtersysteem

Krachtig schoonmaken

Geavanceerde schoonmaakprestaties

Reinig verschillende soorten vloeren met een maximum aan zuigkracht. De digitale invertermotor van Samsung genereert een zuigkracht tot maar liefst 200 watt*. De aerodynamisch ontworpen borstel en filter optimaliseren bovendien de luchtstroom, terwijl de multicyclonische luchtfilter ervoor zorgt dat fijne stofdeeltjes niet kunnen ontsnappen.

Krachtig schoonmaken Krachtig schoonmaken

* Gebaseerd op interne tests van de zuigkracht bij de ingang van het niet-gemotoriseerde hulpstuk, getest in de Max-stand conform de IEC62885-2 Cl. 5.8-standaard.

Grote zuigkracht

Digital Inverter Motor

Je maakt extreem doeltreffend schoon dankzij de zuigkracht tot maar liefst 150 watt*. De digitale invertermotor optimaliseert de luchtstroom dankzij zijn ultrasoon gelaste aerodynamische bladen. Het resultaat is een hoog ingangsvermogen van tot 410 watt**, een doeltreffend energieverbruik en een zuigkracht tot maar liefst 150 watt*.

Strong suction power Strong suction power

* Gebaseerd op interne tests van de zuigkracht bij de ingang van het niet-gemotoriseerde hulpstuk, getest in de Max-stand conform de IEC62885-2 Cl. 5.8-standaard. ** Gebaseerd op interne tests conform de IEC60335-1 Cl. 10-standaard.

Kies voor extreme zuigkracht

Jet Cyclone

Geniet langer van schone lucht en maximale zuigkracht* dankzij de efficiënte multicyclonische structuur van het Jet Cyclone-systeem. De 27 luchttoevoerpunten van dit systeem vormen een optimaal luchtpad, waardoor er zo weinig mogelijk zuigkracht verloren gaat. Bovendien haalt dit systeem fijne stofdeeltjes uit de lucht.

* Gebaseerd op interne tests op basis van IEC62885-2. cl.5.9. vergeleken met Samsung VS80N8014KR/EN.

Krachtig op tapijt

Turbo Action Brush

De Turbo Action Brush maakt korte metten met fijne stofdeeltjes, zowel op tapijt als op harde vloeren. De borstel roteert tot 3.750 keer per minuut*, en dankzij de 180 graden draaibare kop maak je gemakkelijk schoon in alle hoeken. De Anti-Tangle technologie zorgt ervoor dat haartjes niet vastdraaien in de roterende borstel.

* Gebaseerd op interne tests in de Min-, Mid- en Max-stand. Resultaten kunnen verschillen afhankelijk van individueel gebruik.

Geeft schone lucht af

99.999% Meerlagig filtersysteem*, gecertificeerd door SLG en BAF

Geniet van schonere lucht dankzij het 99.999% Meerlagig filtersysteem*. Een cyclonische hoofdfilter en metalen netfilter verzamelen grote stofdeeltjes, terwijl de Jet Cyclone- en microfilter fijne stofdeeltjes uit de lucht filteren, en een filter voor ultrafijn stof 99,999%** van de microstofdeeltjes tegenhoudt, waaronder deeltjes en allergenen van 0,3~10µm***.

Geeft schone lucht af Geeft schone lucht af

* 99.999% Meerlagig filtersysteem: 'High Efficiency Particulate Air'-filtersysteem. ** Gebaseerd op interne tests, getest in de Max-stand conform de IEC62885-2 Cl. 5.11-standaard. ***Deeltjes van 0,3~10µm zijn deeltjes die over het algemeen onzichtbaar zijn voor het menselijk oog, zoals pollen en schimmels.

Tot 40 minuten schoonmaaktijd**

Verwijderbare batterij met langdurige zuigkracht

Hij werkt lang door zonder opladen. De krachtige batterij (2000mA*) staat garant voor tot 40 minuten** zuigkracht. Bovendien kun je die vervangen door een reservebatterij*** om tot 80 minuten lang schoon te maken. De batterij blijft 70% van zijn oorspronkelijke prestaties leveren tot 500 laadcycli****.

Tot 40 minuten schoonmaaktijd** Tot 40 minuten schoonmaaktijd**

* 2000mA is gebaseerd op het totaalvermogen van de batterij, maar is beperkt tot 1800mA voor meer duurzaamheid. ** Vermelde gebruikstijd geldt voor gebruik op minimaal vermogen met een niet-gemotoriseerde tool.***Een extra batterij wordt apart verkocht als accessoire.****Behoudt 70% van zijn vermogen na vijf gebruiksjaren met 100 laadcycli/jaar, gebaseerd op het vermogen van de volledige batterij (1800mA). Eén laadcyclus: de batterij helemaal opgebruiken na volledig opladen. Resultaten kunnen verschillen afhankelijk van gebruik. Gebaseerd op interne tests.

Alles in één oogopslag

Digitaal display

Zorg ervoor dat je stofzuiger altijd optimaal werkt met het geïntegreerde digitale display. Daarmee controleer je in een oogopslag de status van het toestel, zoals het batterijniveau en het borsteltype. Ook geeft het een melding als er problemen met de borstel of blokkages zijn. Een makkelijke manier om je stofzuiger te gebruiken en te onderhouden.

Flexibele oplader

2-in-1 oplaadstation

Het 2-in-1 oplaadstation geeft je alle flexibiliteit bij het wegzetten en opladen van je stofzuiger. Het oplaadstation kan gemakkelijk aan iedere omgeving worden aangepast. Als je ruimte wil besparen, hang je het tegen de muur. Je kunt het ook als standalone oplader gebruiken en de batterij er uithalen en ergens anders opladen.

Volledig afwasbaar

Afwasbaar stofreservoir

Je houdt het stofreservoir proper en maakt je stofzuiger gemakkelijk leeg. Het hele stofreservoir, inclusief het multicyclonische systeem, is namelijk volledig afwasbaar. Zo kun je het altijd proper en fris houden.

Harde vloeren reinigen

Soft Action Brush*

Een Soft Action Brush met antistatische zilverdraden maakt korte metten met fijne stofdeeltjes op harde vloeren en in kieren. Dankzij de 180 graden draaibare kop kun je schoonmaken in iedere hoek. Het systeem zorgt er ook voor dat haren van huisdieren niet vast komen te zitten in de borstel. Je kunt de borstel gemakkelijk loskoppelen en reinigen met één druk op de knop.

* Gebaseerd op interne tests in de Min-, Mid- en Max-stand. Resultaten kunnen verschillen afhankelijk van individueel gebruik. * De Soft Action Brush is additioneel verkrijgbaar

Automatisch dweilen

Spinning Sweeper*

Hou harde vloeren veel gemakkelijker proper met een optionele Spinning Sweeper. Dankzij de draaiende natte dweilen maak je moeiteloos en optimaal schoon. Je kunt ook herbruikbare dweilen van microvezel gebruiken of natte wegwerpdweilen. De Spinning Sweeper werkt tot wel 75 minuten**, zodat je al je harde vloeren kunt dweilen.

* De Spinning Sweeper is additioneel verkrijgbaar ** Vermelde gebruikstijd geldt voor de “Wet”-stand eens de Spinning Sweeper gekoppeld is aan het toestel.

Moeiteloos schoonmaken

Lichtgewicht ontwerp

Maak je huis moeiteloos schoon met een gebruiksvriendelijke en wendbare stofzuiger. Dankzij het lichtgewicht ontwerp heb je maximaal gebruiksgemak en belast je je polsen minder. De kruimeldief weegt slechts 1,48 kg, wat 21% lichter is dan conventionele Samsung-modellen. Je kunt dus gemakkelijk het hele huis schoonmaken.

* Vergeleken met de Samsung VS8000. Gewicht kruimeldief: VS7000 1,48kg vs. VS8000 1,89kg.

* Vergeleken met de Samsung VS8000. Gewicht kruimeldief: VS7000 1,48kg vs. VS8000 1,89kg.

What's in the box


Specificaties

 • Stofverzameling Multi Cyclone
 • Stofcapaciteit 0.8 ℓ
 • Prestaties 410 W
 • Gewicht (g) 2.6 kg

Support

Vind antwoorden op je vraag over het product

Productondersteuning bekijk alle ondersteuning
Heb je een vraag? Neem contact op
services & downloads
 • User Manual (Vaccum cleaner)
  NEDERLANDS, FRANS, DUITS
 • User Manual (Vaccum cleaner)
  NEDERLANDS, FRANS, DUITS
 • User Manual (Vaccum cleaner)
  NEDERLANDS, FRANS, DUITS
bekijk alle ondersteuning

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Kleur :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Vanaf {{model.prices.monthlyPrice}} / mnd voor {{model.prices.months}} mnd
of {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Vergelijk de modellen

Vergelijk met soortgelijke items

Recent Bekeken

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Gratis levering

Gratis levering

30 dagen bedenktijd

30 dagen bedenktijd

Garantie

Reparatie service

Klantenservice

Klantenservice

Functies en specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.