Nieuwe koel-vriescombinatie met SpaceMax™

Maximaliseer je vershoudruimte

Een Samsung-koelkast RB7300T met een nieuwe onderbouwvriezer met SpaceMax™ staat tussen een groene plant en het cadetblauwe aanrecht. En dan toont de video de beste temperatuur om groente in de koelkast in te bewaren en zo je vershoudruimte te maximaliseren.

Meer vershoudruimte aan de binnenkant en dezelfde naadloze stijl aan de buitenkant

Meer ruimte met een standaarddiepte, een minimalistisch design dat perfect opgaat in je keukeninterieur, en een gelijkmatige koeling op alle plaatsen in de koelkast.

Grote capaciteit

 n.v.t.  n.v.t.

Meer ruimte met dezelfde buitendiepte

SpaceMax™-technologie

Bewaar meer etenswaren in een koelkast met een grote capaciteit van 385 liter¹ en een buitendiepte van 600 mm, die perfect aansluit bij je keukenkasten. De SpaceMax™-technologie met efficiënte isolatie zorgt voor dunnere wanden. Je hebt dus meer ruimte, zonder dat de koelkast uitsteekt ten opzichte van je aanrecht.

In de moderne, minimalistische keuken staat een Samsung-koelkast met een inhoud van 385 L; dat is 18 liter meer dan de 367 L van de standaardkoelkast. En de Samsung-koelkast RB7300T met SpaceMax™ heeft standaard 600 mm diepte, houdt etenswaren langer vers en biedt meer ruimte dan voorheen. In de moderne, minimalistische keuken staat een Samsung-koelkast met een inhoud van 385 L; dat is 18 liter meer dan de 367 L van de standaardkoelkast. En de Samsung-koelkast RB7300T met SpaceMax™ heeft standaard 600 mm diepte, houdt etenswaren langer vers en biedt meer ruimte dan voorheen.

Prestatie

 n.v.t.  n.v.t.

Houdt etenswaren tot 2 keer langer vers

Optimal Fresh +

Kies voor ultieme flexibiliteit bij het bewaren van etenswaren. De Optimal Fresh Plus-lade kan worden gebruikt als één lade of twee zones met verschillende temperaturen. De linkerkant is koeler, zodat vlees en vis dubbel zo lang vers blijven2. De rechterkant is perfect om fruit en groente vers te houden.

De Samsung-koelkast met dubbel temperatuursysteem in de lade wordt geopend. De etenswaren kunnen bij verschillende temperaturen worden bewaard. Vleeswaren worden op -1°C gehouden, terwijl de andere zone groente en fruit op 1°C houdt. En voor groenten kun je de temperatuur ook aanpassen: de temperatuur en grootte van de lade in de Samsung-koelkast RB7300T is gemakkelijk aan te passen. De Samsung-koelkast met dubbel temperatuursysteem in de lade wordt geopend. De etenswaren kunnen bij verschillende temperaturen worden bewaard. Vleeswaren worden op -1°C gehouden, terwijl de andere zone groente en fruit op 1°C houdt. En voor groenten kun je de temperatuur ook aanpassen: de temperatuur en grootte van de lade in de Samsung-koelkast RB7300T is gemakkelijk aan te passen.

Optimale luchtvochtigheid en versheid

Humidity Fresh +

De smaak en textuur van verse producten blijft langer behouden. Je kunt de luchtvochtigheid in de Humidity Fresh Plus-zone gemakkelijk aanpassen met de draaiknop. Zo creëer je de ideale omstandigheden om al je groente en fruit lekker fris, vers en sappig te houden.

Een Samsung koelkast is eenvoudig in te stellen met een vochtigheidsregelknop. Het klassieke koelsysteem houdt de luchtvochtigheid tot 50%, maar de koelkast met Humidity fresh+ houdt de luchtvochtigheid tot 80%. De kool die 5 dagen in de klassieke koelkast wordt bewaard, droogt in de loop van de tijd uit, maar de kool in een humidity fresh+ systeem is veel verser. Een Samsung koelkast is eenvoudig in te stellen met een vochtigheidsregelknop. Het klassieke koelsysteem houdt de luchtvochtigheid tot 50%, maar de koelkast met Humidity fresh+ houdt de luchtvochtigheid tot 80%. De kool die 5 dagen in de klassieke koelkast wordt bewaard, droogt in de loop van de tijd uit, maar de kool in een humidity fresh+ systeem is veel verser.

Blijft zonder moeite vrij van ijs

No Frost

Vermijd verspilling van tijd en energie door het ontdooien van de koelkast. No Frost-technologie verbetert de luchtcirculatie om een constante temperatuur te behouden, wat de aanmaak van ijs voorkomt. Het bereikt ook veel sneller de gewenste temperatuur. En stelt minder eisen aan het koelsysteem, waardoor het langer meegaat.

24 uur later heeft de Samsung-koelkast RB7300T met No Frost-technologie de bessen en fijngehakte groente nog vers gehouden zonder dat er ijskristallen zijn ontstaan, maar de etenswaren die in een standaardkoelkast werden bewaard zijn bevroren. 24 uur later heeft de Samsung-koelkast RB7300T met No Frost-technologie de bessen en fijngehakte groente nog vers gehouden zonder dat er ijskristallen zijn ontstaan, maar de etenswaren die in een standaardkoelkast werden bewaard zijn bevroren.

Houdt etenswaren langer vers

All Around Cooling

Perfect gekoelde etenswaren, overal in de koelkast. All Around Cooling koelt ieder deel van de koelkast gelijkmatig. Het systeem controleert de temperatuur voortdurend en laat koele lucht circuleren via slim geplaatste luchtgaten. Zo worden producten overal goed gekoeld en blijven ze langer vers.

Er staat een Samsung-koelkast RB7300T met dessertjes, drankjes en groente erin. De koelkast heeft een All Around Cooling-systeem dat zorgt voor een constante koeling. De video toont twee grafieken die de temperatuursverandering binnenin de koelkast laten zien aan de hand van de verandering van de buitentemperatuur. De buitentemperatuur verandert gedurende 6 uur tussen de 10℃ en 43℃. In dat geval verschilt de standaardkoelkast drastisch rond 1,3℃, maar de Samsung-koelkast RB7300 met een gelijkmatig koelsysteem verschilt slechts 0,4℃. Er staat een Samsung-koelkast RB7300T met dessertjes, drankjes en groente erin. De koelkast heeft een All Around Cooling-systeem dat zorgt voor een constante koeling. De video toont twee grafieken die de temperatuursverandering binnenin de koelkast laten zien aan de hand van de verandering van de buitentemperatuur. De buitentemperatuur verandert gedurende 6 uur tussen de 10℃ en 43℃. In dat geval verschilt de standaardkoelkast drastisch rond 1,3℃, maar de Samsung-koelkast RB7300 met een gelijkmatig koelsysteem verschilt slechts 0,4℃.

¹ De capaciteit is voor ieder model verschillend.

² Getest door Intertek met RL38T775CSR en RB34K6252SS. Geldt wanneer deze is ingesteld als MAX-modus. De resultaten kunnen verschillen afhankelijk van de mate van versheid voordat het product in de koelkast is gelegd alsook de gebruiksomstandigheden, etc. Resultaten gebaseerd op de analyse van APC (aërobe kiemgetal) van voedselmonsters na bewaring in testunits.